kanka bide kavgada teknik önemli irilik önemli değil diyen adamlara bakıyorum hepsi 60 - 70 kilo zarganalar ben sokakta 70 kiloluk bir adamın 90-95 kiloluk adama hiç bulaştığını görmedim :D
ne yap biliyonmu kesin denendi onaylandı hem kilo al hemde koşu yap öylelikle kilo al ikisini birlikte yap ben öyle yaptım çok göbek çıkmadı ağırlık çalışmadın ağırlık çalışmak hantallık yapıyo bide kas yapınca çabuk yoruluyorsun buda denendi koşu yap bol bol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Önemlidir ama kas kütlesi veya dövüş sporu bilmek daha önemlidir.
sporcu değilsin belli
Evet sporcu değilim zaten bir şeyi bilmek için sporcu olmaya gerek yok.
Önemli tabiki de 60 kiloluk bir zargana ile 90-100 kiloluk adam aynı güce sahip olamaz. Dövüş tekniklerini de biliyorsa vay karşıdakinin haline
valla bencede 90 kiloluk adam bide teknik biliyosa öldürebilir
Ben 2.5 ay önce 63 kiloydum fitnessa basladim 77-78 oldum hedefim 85-90 arası sonra kick boks.
boy kaç?
1.77
90 kikoda hayvan gibi olursun aynen
Kasıntı tipler itici oluyor diyorlar 😅
kanka bide kavgada teknik önemli irilik önemli değil diyen adamlara bakıyorum hepsi 60 - 70 kilo zarganalar ben sokakta 70 kiloluk bir adamın 90-95 kiloluk adama hiç bulaştığını görmedim :D
Arkadaşın biri yazmış ya Bruce Lee değilsen iri olacaksın diye😅. Dovusmeyi bilen kaç kişi var ki sanki elbet cusse de onemli
Sen kaç kilosun 😄
boy 1.75 kilom 85 benim varya türkiyede dövüşmeyi bilen insan yok neyin tekniğinden bahsefiyonuz aamk :D
İyimis ben de 2 aya kadar 85 olurum inşallah bulka giricem ama göbekte çıkıyor plank+ kardiyo ile eritirim insallah
ne yap biliyonmu kesin denendi onaylandı hem kilo al hemde koşu yap öylelikle kilo al ikisini birlikte yap ben öyle yaptım çok göbek çıkmadı ağırlık çalışmadın ağırlık çalışmak hantallık yapıyo bide kas yapınca çabuk yoruluyorsun buda denendi koşu yap bol bol
Ben kaslı+gobeksiz+ güçlü olmak istiyorum o yüzden ağırlık yapıyorum.
Sokakta iş hiç belli olmaz
iri adam bide psikolojikman göz korkutur demi?
Genel olarak
Onemli. Kiz kavgasiysa saci tutan alir
erkeklerse irilik önemli mi?
Elbette onemli
Korkutabilir de ne kadar iri hantal da olabilir. Kimi saglam vurur bi tane bayiltir. Niye soruyon bunlari :D
şimdi karşısındaki adam hantal okduğunu nerden bilcek iri adamın? :D
Bruce lee değilsen önemli
Göz korkutma işi hikaye
sokaktaki kekolara bir bak hepsi zayıf kişilere bulaşıyo iri yarı birisine hiç bulaştıklarını görmedim ben
Ben gördüm kolay kolay kimse kimseden korkmaz
45 kilo Drogba formalı çocuğun üstüne tanımam
Yess
Önemli değil
Teknik önemlidir
tabiki de avantajı
Çok.
Yani
ne diyon abla