Spor Sokak kavgasında kilo farkının bir önemi var mıdır? cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sokak kavgasında kilo farkının bir önemi var mıdır? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Sokak kavgasında kilo farkının bir önemi var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tudorcomari Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Var tabiki 60 kg bir zargana dayak yemeye mahkumdur 1 4 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl senin boyun kaç kikon kaç? Yorumla tudorcomari +1 yıl 185 82 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl bu yok teknik yok güç daha önemlidir diyenler hep zarganalar demi :) Yorumla tudorcomari +1 yıl Teknik ve güç önemli ama kilo boy farkı da önemli birazda kişiden kişiye göre değişir kavgada kimin döveceği Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Bende bu 44lu nerede diyordum :DYine goz alici profil fotografiyla burada iste :D :D 0 1 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl aaavvv faaak :D Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Silahı varsa 40 kilo olan kazanır.Silahı yoksa 90 kilo olan kaybeder. 0 2 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl 90 kiloluk adam o silahı elinden alırsa gözünü hastanede açarsın Yorumla AteistCan +1 yıl O zaman Ayı avı nasıl mümkün olabiliyor Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yürek lazım önce. Bir çoğunun dışı iyi içi kof çıkıyor. Bruce Lee de zayıftı ama hey yavrum hey. 0 0 Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl tabiki var 1 2 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl senon boy kaç kilo kaç? Yorumla severimsormayi +1 yıl 180 Yorumla
chubbygirl Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ne kadar bi kilo farkı 0 3 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl senin kadar değil Yorumla chubbygirl +1 yıl Ben öldürürüm çünkü Yorumla cadıgirl44 +1 yıl :) Yorumla
yagmurcetinnn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Git dene 0 2 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl senin üstünde denesem olmaz mı ;) Yorumla yagmurcetinnn +1 yıl Olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Var tabiki 60 kg bir zargana dayak yemeye mahkumdur
senin boyun kaç kikon kaç?
185 82
bu yok teknik yok güç daha önemlidir diyenler hep zarganalar demi :)
Teknik ve güç önemli ama kilo boy farkı da önemli birazda kişiden kişiye göre değişir kavgada kimin döveceği
Bende bu 44lu nerede diyordum :D
Yine goz alici profil fotografiyla burada iste :D :D
aaavvv faaak :D
Silahı varsa 40 kilo olan kazanır.
Silahı yoksa 90 kilo olan kaybeder.
90 kiloluk adam o silahı elinden alırsa gözünü hastanede açarsın
O zaman Ayı avı nasıl mümkün olabiliyor
Yürek lazım önce. Bir çoğunun dışı iyi içi kof çıkıyor. Bruce Lee de zayıftı ama hey yavrum hey.
tabiki var
senon boy kaç kilo kaç?
180
Ne kadar bi kilo farkı
senin kadar değil
Ben öldürürüm çünkü
:)
Git dene
senin üstünde denesem olmaz mı ;)
Olmaz
Gücün ve teknik olarak onemi var