Spor Kızlar, eşiniz evde sizinle bu şekilde spor yapmak istese tepkiniz ne olurdu? kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyler kaç kiloya kadar göğüs çalışıyorsunuz? Bence çok eğlenceli olurdu 😃 #kafamıngüzelligi Güncellemeler+1 yıl güncel Kızlar, eşiniz evde sizinle bu şekilde spor yapmak istese tepkiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence de eğlenceli olurdu :D 0 0 Yorumla
Yinelenen Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Eğlenceli olur da macere aramaya gerek yok bence 😀 Farklı şekilde de eğlenilebilir.Eğlenmek için yapanların sonu böyle olabiliyor 😱https://youtube.com/shorts/27-q-tDh3nc?feature=share 0 4 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Bu adam tam bir kova iğne ile şişirmiş kendini belli 😃 Yorumla Yinelenen +1 yıl Bir şovmen tarafı da var gibi bence de, o yüzden gerekeni yapmıştır dediğin gibi 😂 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Kaldırmazsa kaldırırlar kankaa 😃😃 Yorumla Yinelenen +1 yıl 😂😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ayy böyle bir eşim olur mu acaba, hadi spor saati geldi diye hatırlatırım her gün qjqk 1 1 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl 35-40 kg olan bir kadını düşünce güzel bir görüntü oluştu kafamda. Ama ibbnelik olmadan masumane bir hayal... 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl O şekilde spor yaparsa sporun sonu gelmez. Yarıda kalır spor. Of ne iğrenç spor bu ya 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Osurduğunu düşünsene ejdjgkfkd 1 2 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Sesli güldüm fhdjddbshd Yorumla İST34MLT44 +1 yıl @mekanınsahibiHandeOlabilir eşler arasında Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaldıramaz beni garibim ajjsjsjshsnd 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl eğer beni taşıyabilirse farklı olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence de eğlenceli olurdu :D
Eğlenceli olur da macere aramaya gerek yok bence 😀 Farklı şekilde de eğlenilebilir.
Eğlenmek için yapanların sonu böyle olabiliyor 😱
https://youtube.com/shorts/27-q-tDh3nc?feature=shareBu adam tam bir kova iğne ile şişirmiş kendini belli 😃
Bir şovmen tarafı da var gibi bence de, o yüzden gerekeni yapmıştır dediğin gibi 😂
Kaldırmazsa kaldırırlar kankaa 😃😃
😂😂
Ayy böyle bir eşim olur mu acaba, hadi spor saati geldi diye hatırlatırım her gün qjqk
😂😂😂
35-40 kg olan bir kadını düşünce güzel bir görüntü oluştu kafamda. Ama ibbnelik olmadan masumane bir hayal...
O şekilde spor yaparsa sporun sonu gelmez. Yarıda kalır spor. Of ne iğrenç spor bu ya
Osurduğunu düşünsene ejdjgkfkd
Sesli güldüm fhdjddbshd
@mekanınsahibiHande
Olabilir eşler arasında
Kaldıramaz beni garibim ajjsjsjshsnd
eğer beni taşıyabilirse farklı olabilir
Biraz zor 😂😂
🤣🤣🤣👍 bence iyi olur eğlenceli
Çok hoş