Eksiklerim neler sizce
Eksiklerim neler sizce
Biraz kas eksiğin var. Zaten çok kas yapmaman gerekiyor. Hafif karın kası ve daha yuvarlak hatlı kalça için en az 6 ayın var. Çalışmaya devam 💪😏
Gayet iyi duruyosun biraz zayıfsın sanki. Karnını neden tuttun göbek mi var? Omuzları fazla çalıştırmışsın. Popon fena durmuyor ama yandan ya da arkadan görmek lazım. Ama gayet güzel fiziğin nazar değmesin.
Abazlar doluşmuş
Görüş
77Görüş
Sporla aram gayet iyi. Fit görünüyorsun.
Eski bi vücutcu olarak bana sorarsan; artı diyebilecegimiz bi durum yok.. kadınlığına bakıp yorum yapan sapkınlara aldırış etme.. şu an için yazıf olan herkes gibisin.. fiziğinin güzelliği kilolu olmayışından.. ama sporcu vücudu böyle olmaz 💪🏻🤭💪🏻
Bacak ve karın bölgesini daha sıkılaştırabilirsin gibi görünüyor. Biraz da omuzlara ve gögüslere odaklanırsan bence vücudun mükemmele yakın olur 🥑
Benim bu aralar spor ile aram iyi değil uzun zamandır yapmadım haliyle kilo almaya da başladım. Sen iyisin böyle aynen böyle devam
Biraz üst bacak ve kalçadan kilo akımı gerçekleşmeli yoksa git gide vücut erimeye düzleşmekte başlayacak. Meslek gereği beslenmesi ile aram iyi. Uzun zaman da spor yapmışlığım var. Biraz daha hacim artışı şart.
Bacak ve kalça çalışmaya özen göster artı hafif karın kası yaptınmı sen olursun
Sporla aram iyidir ama fitness’a spor demem. Hamallık o
Motor sporları işte onu da yapamıyoruz zaten izliyoruz anca
Spor benim hayatım:) eksikliğin hedefine göre değişir
Gittim bıraktım gittim geri bıraktım sporu ya düzen oturmadı ama çok yaptık
Yeni başladıysan eğer eksiklerini 3 4 ay sonra düşünmen daha doğru olur.
Yeni başlamana rağmen fiziğin iyi bu vücut zamanla çok daha iyi olur.
En son ne zaman doğru dürüst yaptığımı hatırlamıyorum bile 😃
Pek yok aram haftalık halısaha bir de ağırlık çalışmaları o kadar
Daha demin geldim
Her öğlen 1 saat hayvan gibi...
Çünkü bizler gibi ağır antreman yapmıyorsunuz. Aurica kadınların spor salonuna gitmesini saçma buluyorum. Zımba gibi hareketli danslar yapabilirsin. Ağırlık çalışması kadınlar için gereksiz ve anlamsız
Ben ciddiyim bak. Haa sadece kalça büyütmek için sayat yapabilirsin onu da evde sırt çantasına ağırlık doldurarak rahatca yapabilirsin baby.
Birde benim sorularımın aldığı görüş sayısına bak 😄
zut yenının teli belli. spora giderken o takılırmı.
Yağsız çıtır en sevdiğim ama yeni başlamış gibi bir halin var
Eski mi 1 ay 😀
Eksiğin yok görünürde ayaklar var kollar var kulaklar var... Spor sağlık için ve biraz fiziği dinç tutmak için yapılır. popo büyütmek için değil eğer bunu kastediyorsan. Demin geldim spordan
Spor ruhumda olan bir şey. Son yıllarda yaşadığım talihsizliklere rağmen sporsuz bir hayat düşünemiyorum.
En İyi Görüş