Spor 1 ay Seninle yüzmeye gider miydimmmmm 🥳🥳🥳🏊🏻♀️🏊🏻♂️🤽🏻♀️🤽🏻♂️🚣🏻♀️😼? kimsekimiste200 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 sölimmmmmmmmmmmm miiiiiiiiiiiiii😼😼🥳💖🌸✨😇🦋💕❤💍😼😼 Seninle yüzmeye gider miydimmmmm 🥳🥳🥳🏊🏻♀️🏊🏻♂️🤽🏻♀️🤽🏻♂️🚣🏻♀️😼? Görüş Yaz 31 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AKaKesKinKa Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Ben yüzme bilmiyorum 🥴 yine de benle yüzer misin 🥺 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 106 , eig 98% 1 ay Ben senle gitmezdim ikna etsen belki 1 3 Yorumla kimsekimiste200 1 ay nope Yorumla Çatapatagelbro 1 ay İkna oldum Yorumla kimsekimiste200 1 ay 🥴 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Olur söyle. 🤷🏻 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay hayirrrrrrrrrrrrr Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ 1 ay Pekala. 🤷🏻
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Gider mıydık yavrum 1 6 Yorumla kimsekimiste200 1 ay yiooo Yorumla KTİPİYOZ 1 ay Ne olur gidelim sensiz yüzemem Yorumla kimsekimiste200 1 ay tm hadi cok yalvardin gidek Yorumla KTİPİYOZ 1 ay Suyun altında yerun yalarun Yorumla kimsekimiste200 1 ay keeeeeeeeeeeess Yorumla KTİPİYOZ 1 ay Şayzeeeee Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 25 , eig 57% 1 ay Seninle s*cumaya bile gitmem 😂😂 1 1 Yorumla kimsekimiste200 1 ay reddedilince ben olur gibiiii Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 95% 1 ay Gidemezdin istesen bile çünkü yüzme bilmiyorum :D 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay ah bee Yorumla BilgisayarTeknikeri 1 ay Karaokeye gideriz :D Yorumla
arsiz_gunahlar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 97% 1 ay Gelirsin de beni pek göremezsin 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay tm Yorumla arsiz_gunahlar 1 ay olimpikte yüzebiliyor musun Yorumla
35izask Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Tabi ki gelirdin 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay hayir Yorumla 35izask 1 ay Evet Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 65% 1 ay Bilmem ki benimle yüzmeye gelir miyin 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay yok Yorumla yaralı_gönlüm 1 ay Keyfin bilir sen gelmez isen gelecek buluruz Yorumla
γυναίκα Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Bu soru mu? Giderdin tabii. 😌 0 1 Yorumla kimsekimiste200 1 ay 💋💋 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 98% 1 ay Ben gitmezdim 😁 0 7 Yorumla kimsekimiste200 1 ay sordum mu Yorumla İstanbul_bey 1 ay Sormuşun ben de cevapladım Yorumla kimsekimiste200 1 ay demek ki soruyu iyi okumamissin benle gelir misin sormuyorum orada Yorumla İstanbul_bey 1 ay Söylim mi demişin söyleme oldu mu 🤗 Yorumla kimsekimiste200 1 ay oldu bir daha olmasin affediyorum seni Yorumla İstanbul_bey 1 ay Senden af isteyen oldu mu? :)) Yorumla kimsekimiste200 1 ay evet Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kanka heyecanlandım lan 0 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay Eveeeeeeeet Yorumla frenchgirl16 1 ay Kanka güzel yüzerim yalnız haaa Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Söyle çok iyi sırt üstü yüzerim bak 1 15 Yorumla kimsekimiste200 1 ay söylemiyom Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Ulan bikerede kabul et awsdf Yorumla frenchgirl16 1 ay Ahahshwjhsnahs Yorumla HoşafAğızlı 1 ay @frenchgirl16 bu kız heralde ex inin felan acısını çıkarmak için soru soruyo hergün 😂 Yorumla frenchgirl16 1 ay Alakası yok eğlenmek için soruyorum exim için kötü şeyler demem çok iyi birisiydi. Yorumla HoşafAğızlı 1 ay @frenchgirl16 whut soruyu soran senmisin? Yorumla frenchgirl16 1 ay Hayır beni etiketledin benim sorularıma diyosun sanıyorum Yorumla HoşafAğızlı 1 ay @frenchgirl16 yok kız soruyu sorana dedim sfhjjgb senlik bişe yok Yorumla frenchgirl16 1 ay Beni ne diye etiketliyon o zaman ya alla alla Yorumla HoşafAğızlı 1 ay @frenchgirl16 e göruş attın kız hakkında düşüncemi söyledim 🤣 Yorumla frenchgirl16 1 ay Tamam Yorumla HoşafAğızlı 1 ay @frenchgirl16 biraz kibar olabilirdin tamam. Yorumla frenchgirl16 1 ay Tamam dedim bunun nesi kaba şimdi Yorumla frenchgirl16 1 ay Bi kere de yanlış anlamayın be offf Yorumla HoşafAğızlı 1 ay @frenchgirl16 tamam Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 1 ay 🤣 Ben seninle gelmem 0 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay benimle gelir misin diye sormuyorum zaten Yorumla Ghost_King 1 ay Gelsende ben kabul etmem 🤣🤣 Yorumla
Sdaygll Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 96% 1 ay Sulee 1 5 Yorumla kimsekimiste200 1 ay Iveeeeeet Yorumla Sdaygll 1 ay Yaaa hazırlan ama ankaradayim skkd Yorumla kimsekimiste200 1 ay almanya da olan ben jkfjskdfk Yorumla Sdaygll 1 ay Mesafeler yüzmeye engelllmii Yorumla kimsekimiste200 1 ay aslaaa Yorumla
yalınınbirsarkisi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay İlginç bir soru olmuş 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay he ben kendim ilgincim Yorumla yalınınbirsarkisi 1 ay İlginci nasıl tanımladığınıza bağlı değişir bu bence Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 1 ay Gitmezdik. 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay allah korumus beni ohhh Yorumla SporcuMan18013 1 ay Allah seni niye ve neyden korumuş? Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Söyle 😒 1 2 Yorumla kimsekimiste200 1 ay yioo sfjkjkdg Yorumla Lafontenden_mallar 1 ay Ohoo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
26Görüş
Ben yüzme bilmiyorum 🥴 yine de benle yüzer misin 🥺
Ben senle gitmezdim ikna etsen belki
nope
İkna oldum
🥴
Olur söyle. 🤷🏻
hayirrrrrrrrrrrrr
Pekala. 🤷🏻
Gider mıydık yavrum
yiooo
Ne olur gidelim sensiz yüzemem
tm hadi cok yalvardin gidek
Suyun altında yerun yalarun
keeeeeeeeeeeess
Şayzeeeee
Seninle s*cumaya bile gitmem 😂😂
reddedilince ben olur gibiiii
Gidemezdin istesen bile çünkü yüzme bilmiyorum :D
ah bee
Karaokeye gideriz :D
Gelirsin de beni pek göremezsin
tm
olimpikte yüzebiliyor musun
Tabi ki gelirdin
hayir
Evet
Bilmem ki benimle yüzmeye gelir miyin
yok
Keyfin bilir sen gelmez isen gelecek buluruz
Bu soru mu? Giderdin tabii. 😌
💋💋
Ben gitmezdim 😁
sordum mu
Sormuşun ben de cevapladım
demek ki soruyu iyi okumamissin benle gelir misin sormuyorum orada
Söylim mi demişin söyleme oldu mu 🤗
oldu bir daha olmasin affediyorum seni
Senden af isteyen oldu mu? :))
evet
Kanka heyecanlandım lan
Eveeeeeeeet
Kanka güzel yüzerim yalnız haaa
Söyle çok iyi sırt üstü yüzerim bak
söylemiyom
Ulan bikerede kabul et awsdf
Ahahshwjhsnahs
@frenchgirl16 bu kız heralde ex inin felan acısını çıkarmak için soru soruyo hergün 😂
Alakası yok eğlenmek için soruyorum exim için kötü şeyler demem çok iyi birisiydi.
@frenchgirl16 whut soruyu soran senmisin?
Hayır beni etiketledin benim sorularıma diyosun sanıyorum
@frenchgirl16 yok kız soruyu sorana dedim sfhjjgb senlik bişe yok
Beni ne diye etiketliyon o zaman ya alla alla
@frenchgirl16 e göruş attın kız hakkında düşüncemi söyledim 🤣
Tamam
@frenchgirl16 biraz kibar olabilirdin tamam.
Tamam dedim bunun nesi kaba şimdi
Bi kere de yanlış anlamayın be offf
@frenchgirl16 tamam
🤣 Ben seninle gelmem
benimle gelir misin diye sormuyorum zaten
Gelsende ben kabul etmem 🤣🤣
Söyle bakim bide hangi yüzme havuzunda
Sen kimsin de benle yüzmeye gidiyon
Sulee
Iveeeeeet
Yaaa hazırlan ama ankaradayim skkd
almanya da olan ben jkfjskdfk