Spor 1 ay Spora gittin mi, gidecek misin? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Spora gittin mi, gidecek misin? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Spor konusunda 2,1b görüş paylaştı. Evde yoga yapıyorum Bazen koşu Bence spora gitmeme gerek yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Gitmeyi düşünüyorum eskiden basketbol kulubün deyim bayadır sporla alakam kalmadı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 96% 1 ay Gitmedim ama gidicem spor salonuna yazılmak istiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Boavistaa 1 ay Pahalı ya Yorumla ahusiderinn00 1 ay İşte babamı ikna etme sürecim var aslında lisedeyken okulun voleybol takımındaydım da üniversiteye geçtim geçeli spor 0 Yorumla Boavistaa 1 ay İkna etmeye başla 😥 Yorumla
Mrcngz3464 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Yemek programına uyum sağlayamadim çok niyet ettik de sürekli pilav tavuk makarna 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 1 ay spor kaday güzel bir şey var mı şu cihanda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% 1 ay Daha önce gitmişliğim vardı şu aralar düşünmüyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Gitmedim gider miyim bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 64% 1 ay Gidiyorum. Bugün de gideceğim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
theastro Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 99% 1 ay Bu sene gidecektim ama ertelemek zorunda kaldım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Spor konusunda 4,5b görüş paylaştı. Spora gitmiyorum knk bu sıralar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Evi temizlemek spor sayılıyorsa gideceğim şimdi. d Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Boavistaa 1 ay Saysam mı? 🤔 Yorumla Mrtol1453 1 ay sayılır ya iyi kalori yaktırıyor. d Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Spor konusunda 511 görüş paylaştı. Gitmedim ve gitmeyecem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Rafaelaa Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 98% 1 ay Gitmedim gitmicem 😒 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Boavistaa 1 ay Gitme 🤨 Yorumla Rafaelaa 1 ay tamam abi gitmem 🙄🙄 Yorumla Boavistaa 1 ay Büyüdüğünde bakarız 🥳 Yorumla Rafaelaa 1 ay 😂😂😂😂😂 Yorumla
u Liliann_ Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Spor konusunda 445 görüş paylaştı. Hafta sonu gitmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 1 ay Spor konusunda 733 görüş paylaştı. Sakatız Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Spor konusunda 1,1b görüş paylaştı. Benim yerime de yap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Boavistaa 1 ay Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Evde yoga yapıyorum
Bazen koşu
Bence spora gitmeme gerek yok
Gitmeyi düşünüyorum eskiden basketbol kulubün deyim bayadır sporla alakam kalmadı
Gitmedim ama gidicem spor salonuna yazılmak istiyorum
Pahalı ya
İşte babamı ikna etme sürecim var aslında lisedeyken okulun voleybol takımındaydım da üniversiteye geçtim geçeli spor 0
İkna etmeye başla 😥
Yemek programına uyum sağlayamadim çok niyet ettik de sürekli pilav tavuk makarna 😂
spor kaday güzel bir şey var mı şu cihanda
Daha önce gitmişliğim vardı şu aralar düşünmüyorum
Gitmedim gider miyim bilmiyorum
Gidiyorum. Bugün de gideceğim.
Bu sene gidecektim ama ertelemek zorunda kaldım
Spora gitmiyorum knk bu sıralar
Evi temizlemek spor sayılıyorsa gideceğim şimdi. d
Saysam mı? 🤔
sayılır ya iyi kalori yaktırıyor. d
Gitmedim ve gitmeyecem
Gitmedim gitmicem 😒
Gitme 🤨