Spor Erkekler futbolda ne buluyor anlamıyorum? Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Futbol için sevgilinizin kalbini kırar mısınız? Güncellemeler+1 yıl ….. Erkekler futbolda ne buluyor anlamıyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sevgilimin kalbini asla kırmam hiç bir şey için. 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Kadınlar içinde şunu sormalıyız alışveriş yapmak size niye bu kadar çekici geliyor 1 7 Yorumla Malefız_35 +1 yıl Bu seni hiç alakadar etmez Yorumla Olgunadam23 +1 yıl O zaman seni de alâkadar etmez Yorumla Malefız_35 +1 yıl Dayı sana ne beni ne alakadar eder etmez işine bak hadi Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Çünkü yeni bir şey alıyoruz. Yeni bir şey almak herkesi mutlu eder Yorumla Olgunadam23 +1 yıl tamam işte futbol da erkekleri mutlu ediyor futbol seven erkekten zarar gelmez Yorumla Vanessa-_ +1 yıl İşte neden mutlu ediyor onu anlamaya çalışıyoruz Yorumla Olgunadam23 +1 yıl O açıklanamaz yaşanır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl futbol severim ama sevgilim bir yana kalan her şey bir yana 2 2 Yorumla Malefız_35 +1 yıl Aferin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eyvallah Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 599 cevap paylaştı. futbol için kırmam tabi ama futbola olan ilgimi sevgimi kıskanır ya da bunu sorun ederse pek anlaşamayız 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Fiziken erkek olduğum halde ben de anlamıyorum. 1 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl maç saatinde benimle iletişime girmezse sorun yaşamayız😂 1 0 Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Hiç haz almam futboldan, kupon yapmadıysam eğer. Voleybolu severim. 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 572 cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 1 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bende anlamıyorum oynuyorum ama fanatik değilim 1 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla ben izlemiyorum çok kafa ütülüyor 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Futbolla da futbolsuz da olmuyor kanki 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Anlamadığın için bence o sürelerde dokunma 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 505 cevap paylaştı. oynaması zevkli 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 547 cevap paylaştı. Gereken yapılır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sevgilimin kalbini asla kırmam hiç bir şey için.
Kadınlar içinde şunu sormalıyız alışveriş yapmak size niye bu kadar çekici geliyor
Bu seni hiç alakadar etmez
O zaman seni de alâkadar etmez
Dayı sana ne beni ne alakadar eder etmez işine bak hadi
Çünkü yeni bir şey alıyoruz. Yeni bir şey almak herkesi mutlu eder
tamam işte futbol da erkekleri mutlu ediyor futbol seven erkekten zarar gelmez
İşte neden mutlu ediyor onu anlamaya çalışıyoruz
O açıklanamaz yaşanır
futbol severim ama sevgilim bir yana kalan her şey bir yana
Aferin
eyvallah
futbol için kırmam tabi ama futbola olan ilgimi sevgimi kıskanır ya da bunu sorun ederse pek anlaşamayız
Fiziken erkek olduğum halde ben de anlamıyorum.
maç saatinde benimle iletişime girmezse sorun yaşamayız😂
Hiç haz almam futboldan, kupon yapmadıysam eğer. Voleybolu severim.
Hayır sevmiyorum
Bende anlamıyorum sıkıcı bi şey
Bu sabah ben de düşündüm bunu
Bende anlamıyorum oynuyorum ama fanatik değilim
genellemesek iyi olur :D
Valla ben izlemiyorum çok kafa ütülüyor
Ben de anlamıyorum 😐
Futbolla da futbolsuz da olmuyor kanki
Anlamadığın için bence o sürelerde dokunma
Futbol zeka gerektirir
Genelleme yapma benim alakam yok 😂
Sizin Gratis olayınız gibi düşünün