Spor 2 ay Hangi havada yürüyüş yapmayı seversin? MinikManolya Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Şöyle hafif yağmurlu, belki biraz da sisli, serin bir havada kapüşon ve kulaklık takılı bir akşam yürüyüşü süper olurdu. Hangi havada yürüyüş yapmayı seversin? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
StarWarsPrensesi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eig 100% 2 ay Yaz veya baharbakşamlar yürüyüş güzel oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Lindström Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Güneşli havalarda. Böyle tam ilkbahar havası olacak. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 2 ay Seninle aynı düşünüyorum da sis olmasın zaten akşam vakti. d Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Yağmurlu ve karlı havalarda yürümeye bayılıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Sağanak yağmurlu havada Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Spor konusunda 517 görüş paylaştı. Serin ya da yağmurlu hava Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Susususude Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 47% 2 ay Ilkbahar havasında yürüyüş yapmayı çok severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 2 ay Kar yağarken yürümeye bayılıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Spor konusunda 4,5b görüş paylaştı. Yağmurlu havada ve rüzgar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 98% 2 ay Yağmur ve gök gürültüsü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Ben hiç evden dışarı da çıkmam yürüyüş de yapmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Sonbahar akşam üzeri yağmurlu havada Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 95% 2 ay Yazın akşamları. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Spor konusunda 1,7b görüş paylaştı. Serin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Soğuk rüzgarlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 2 ay Yürümem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 2 ay Soğuk ve rüzgarlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
bendissps Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Yağmurlu tabikidee Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Yaz veya baharbakşamlar yürüyüş güzel oluyor
Güneşli havalarda. Böyle tam ilkbahar havası olacak.
Seninle aynı düşünüyorum da sis olmasın zaten akşam vakti. d
Yağmurlu ve karlı havalarda yürümeye bayılıyorum.
Sağanak yağmurlu havada
Serin ya da yağmurlu hava
Ilkbahar havasında yürüyüş yapmayı çok severim
Kar yağarken yürümeye bayılıyorum
Yağmurlu havada ve rüzgar
Yağmur ve gök gürültüsü
Ben hiç evden dışarı da çıkmam yürüyüş de yapmam
Sonbahar akşam üzeri yağmurlu havada
Yazın akşamları.
Serin
Soğuk rüzgarlı
Yürümem