Selülitle savaşıyorum aramizda spor antrenörü selülit geçmişi olan şununla kurtulursun diyenler lütfen yardım etsinler ya uygulayacağım tavsiyeleri 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Evet kurtulabilirsin bunun için bacak ve kalça egzersizleri yapmalısın. Cardio da önemli ayrıyeten onu da ihmal etmemelisin. Beslenme düzenin sağlıksızsa onu da düzeltmelisin örneğin şekerli, unlu gıdaları azaltmalı ya da kesmelisin. Selülit tüm kadınların korkulu rüyası maalesef. En profesyonel sporcu kadınların bazılarında bile var.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kurtulabiliyorsam yaparım gerçekten sıkıntı değil gecmeyecgini söylüyorlar o moralimi bozmuştu biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
selülitle ilgili sporun değil de maden suyunun faydası olduğunu okumuştum. her gün 1 maden suyu tüketiyor musun
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Her gün değil ama arada içerim faydası varsa içerim her gün
- +1 yıl
her gün 1 tane iç. uzun süre spor yapanlarda da oluyor selülit hareket et tabi ki ama spor kas gelişimi sağlar genelde
- Soran+1 yıl
Bacaklar sikilasinca faydası olmazmi benim baya gevşek çünkü şu an
- +1 yıl
yani uzun süre antrenman yapan bi kadın var instada baya kaslı asla şeker tüketmiyor 100 kilo civarıyla hipthrust yapıyor onda da selülit var yani o yüzden dedim
- Soran+1 yıl
Moralim aşırı bozuldu şu an
- +1 yıl
iyi de yani estetik görünümün selülitle bir alakası yok bunu beden olumlama anlamında falan söylemiyorum kadınlar için estetik görünüm ince bel geniş kalça yani. sporla bunları yapabilirsin
- Soran+1 yıl
Bacaklar öyle olunca alay konusu oluyor
Yardımcı olur ama selülit yapıyla ciltle alakalı tamamen geçmez
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç mi sonuç alamam
- +1 yıl
Faydası olur ama yürüyüş dans ve kodu en faydalı olanlar .
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Leslie yapabilirim bölgesel bacak çalışabilirim
- +1 yıl
Öyle şeylere gerek yok , tempolu dans bol seks fastfooddan uzak durma ssglikli beslenme duzgun uyku. Vs yeterli bir de gunde 1 sise maden suyu.
- Soran+1 yıl
Tövbe yarabbi
- +1 yıl
Nasil yani anlamadım?
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Haaa kalvye çevirme hatası . Peki
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
42 kiloyum bende bile var selülit dolaşımla alakalı ama spor engelliyor oluşumunu ve götürüyor başla derim sürekli yaparsan kalacağını düşünmüyorum
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet istikrarlı bir sekilde yaparım faydası olsun yeter ki sorun değil
- Cevap sahibi+1 yıl
evet kesinlikle faydasını görürsün ama yine etki göremiyorsan güzellik merkezinde de çözümleri var
- Soran+1 yıl
Ne yapılıyor geçiyor mu ciddi oranda
- Cevap sahibi+1 yıl
evet güzellik salonları seanslarla geçiriyor
- Soran+1 yıl
Danışmak lazım sporla düzeltmeyi sikilasmak ve vücudumu da şekillendirmek için istiyordum aynı anda
- +1 yıl
bırakmadan yapman lazım olmuyo diye bırakırsan bu iş olmaz
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya sonuca ulasacaksam yapayım sıkıntı yok bu konuda yani
- +1 yıl
güzelllik merkezindeki aletler etkili oluyomuş ben gitmedim ama giden arkadaşlarım faydasını görmüş
- Soran+1 yıl
Bı danışayım bari
- +1 yıl
İllaki kurtulursun sağlam sporla bebek gibi olursun
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerçekten mi ise yarar yani
- +1 yıl
Tabiki de canım çocuk doğurdunmu veya 100 lü kilolardan mı düştün
- Soran+1 yıl
Evet doğum yaptım ve aşırı kilo aldım şuanda fazlam var
- +1 yıl
Emziriyormusun hala
- Soran+1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Gerdirme plates VS başlaman lazım Bi spor salonuna giderek sağlam programla üstesinden gelebilirsin
- Soran+1 yıl
Spor salonuna gitme imkanım var evde halledemezmiyim
- Soran+1 yıl
İmkanım yok yazacaktım
- +1 yıl
Kanka yaparsında sağlam çalışman lazım seni sürekli yönlendirmesi lazım birisinin
- Soran+1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Evde çabuk bıkarsın demek istediğim spor disiplin istiyor bende ilk evde başaramadım sonra spor salonuna gittim göbek gitti göğsüm çıktı adonis oluştu 2 yıldır gidiyorum
- Soran+1 yıl
Eşimin işi gereği ve çocuğum olduğu için bırakıp gidebileceğim biri yok o yüzden sıkıntılı benim için
- +1 yıl
Ozaman akşam seanslarına gideceksin Bi zahmet 1 saat idare edicek seni sende onu zaten memnun ediceksin
- +1 yıl
faydası olur
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Var öyle selülit için program..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yardımcı olabilir misiniz
Dene gör ama tamamen geçmez
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Görünümü azalsın çok yok ayaktayken belli biraz
- +1 yıl
estetik daha etkili bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok ya doğal yöntemler istiyorum
- +1 yıl
diyet kardiyo
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Geçer mi gerçekten nasıl bir yol izlemem gerekiyor spordan anlıyorsunuz sanırım siz
- +1 yıl
şekeri sıfırla paketli ürün tüketme yemeklerini az tuzlu yap. kompleks karbnhidrat tüket
- Soran+1 yıl
Ve spor değil mi
- +1 yıl
evet. tempolu koşu olabilir bisiklet eliptik vs olur. normal pamuklu giysilerle terleyecek şekilde yaparsan ödem atarsın
- Soran+1 yıl
Leslieden bir fayda görür muyum peki 3 mil yapsam her gün
- +1 yıl
yapabilirsiniz
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun
- +1 yıl
rica ederim
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı