Ben izledim ve Valencia'nın performansı çok hoşuma gitti. Sizler maçı izlediniz mi? Maç. hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben izledim ve Valencia'nın performansı çok hoşuma gitti. Sizler maçı izlediniz mi? Maç. hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dışarıda olduğum için izleyemedim
Çok sıkıcıydı iyi ki seyretmemişsin
Ekvador'un yendiği iyi oldu
Di mi Valencia :D
İzlemedim.
Ben izledim ama daha çok halı saha maçı gibiydi.
Tatsız tuzsuz bir maç oldu
Tm izleyemedim. Çok keyifli değildi maç favori aldı
Kim niye Katar'ın oynadığı maçı izlesin?
Dünya Kupası açılış maçı olduğu için olabilir mi sence
Yav bırak, stadlar dolu bile değil, sonra baktım Katarlılar zaten ikinci yarı komple ayrılmış neredeyse staddan. Rüşvetle aldıkları turnuvanın boktan bir maçı olacağı kesindi gayet. Katar futbolla alakasız, San Marino'nun parayla az biraz oyuncu toplayabilen versiyonundan başka bir şey değil.
Şu an Hollanda Senegal maçı oynanıyor, yan tribünler bildiğin bomboş, koskoca Dünya Kupası'nda kale arkası tribünleri dışında tribün dolduramamışlar çünkü insanlar kolay kolay gitmez o Katar denen şeriat ülkesine.
Sen asıl yarınki Arjantin-Suudi Arabistan maçını gör
O maç farklı, Arjantin maçı izlenir. Özellikle Arjantin o Suudların ebesini tersten göstersin diye beklenir
Suudi Arabistan seriye bağlamış 45 maçtır 2'den fazla gol görmüyorlar kalesinde. Ama Arjantin yarın bozar o seriyi.
La dalga geçme bre! Şu Katar da güya Asya Kupası'nı kazandı ve çok istikrarlı bir takımdı.
Amerika bile yatırım, eğitimle bayağı iyi takım kurdu (Bizden iyi olduğu kesin) bu Araplardan bir halt olmaz. Cezayir, Fas Fransa etkisi ile bir şeyler oynuyor Afrikalı takımlar bir şey oynuyor, Güney Amerikalılar, Balkanlar bir şey oynuyor, Asya ve Ortadoğu takımlarından hiçbir * olmuyor
Meksika Polonya maçı ne olur yarın
İkisini de pek izlemedim. Slav takımları bazen inanılmaz iyi, bazen çok istikrarsız oluyorlar
Evet çok sıkıcı bir maçtı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!