Spor salonunda 2-3 haftadır sadece bakıştığım bir kız vardı. ama kendisine açılmaya cesaret edemedim açıkçası. sevgilisi falan vardır diye. salonda benimle aynı boyda hatta benden biraz zayıf ama bana göre bir tık daha kaslı çocuk vardı gözlüklü ve hafif sarımtrak saçları var tatlı çocuk diyeceğiniz türden. gözleride hafif kısık. tipi 10 üzerinden 6 veya bilemedin 7 alır en fazla. benimde tipim aynı ortalama olarak 6-7 alırım herhalde.
Bu arada çocuğun boyu 188 benim boyumda 192 kendisiyle konusmuslugumuz oldugundan biliyorum yani 😂
Şimdi esas soruya geçelim bu çocuk kıza direk yürüdüğü içinmi bu samimiyeti yakalamıştır yoksa yakışıklı bulunduğu içinmi bu samimiyeti yakalamıştır?
Tüm olay özgüvendemi, tiptemi onu merak ediyorum aslında. Tiplerimiz gerçekten hemen hemen aynı sayılır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence çocuk kıza senden önce açıldıgı için kızla konusmaya basladılar.
öyle oldu gibi zaten çocukla yakınlaşırken hala arada bakışmalar oluyor zaten. ikimizde belli etmiyoruz ama nedense ben kıskanmaya başladım durduk yere kafayı yiyecek gibi oluyorum gün içerisinde
belkide ben kafamda kuruyorum bilemedim çok kötü bir durumdayim Şu an ya 😂
Sende bi adım at belki aralarında hala birsey yoktur mesela birsey sor öyle muhabbet açılır belki
daha gıcık aldım bir kere Şu an birsey yok ama surekli beraber calisiyorlar gulusuyorlar falan 😂
o sansi kaybettim artik sadece izlemekle yetinecegim sanirim bundan sonra.
salonda baska hosuma giden bir kiz olsa sirf onu kiskandirmak icin yururdum ama pek hosuma giden bir tip yok o hariç
gerçi kızında tipi ortalama ama fiziği çok iyi.
bu arada illa ilk adımı bir erkekmi atmalı sence?
Evet erkek atmalı ben erkeklerden bekliyorum belki kızda senden beklemiştir sen adım atmayınca adım atana gitmiştir
aynen öyle oldu ya. cok tesekkur ederim verdigin cevaplardan oturu. bundan sonraki amacim vucut olarak o cocugu gecip kizi pisman etmek olacak bakalim basarili olabilecekmiyim 😂😂
Kim kaparsa onundr
ashsahsah bugün çocukla konuştum, işyerime geldi. aa nasılsın omuzların baya genişmiş orada farketmedim falan dedi :D
bende spor salonuna 2-3 gündür neden gelmediğini sordum. spor salonu üyeliği dolmuş ve parası yokmuş para biriktirecem dedi :D :D ( aylık üyelik 200 lira para bile sayılmaz ama öğrenci olduğu için haklı sayılır :D
laf arasında o kızı sordum. bir anda baya yakınlaştınız hayırdır falan diye :D
gymbuddy'im o benim diyor fb olmayasınız sakın dedim ama çocuk cidden o tarz şeyler aramıyor gibiydi arkadaşız diyor hala yani :D
kızı bir dahaki görüşümde ben yürüyecem bu sefer ama arkadaş olmak için değil tabiki :D
Kendini niye puanlıyorsn
kafanda canlandırman için
Merak ettm
bu sitede muhtemelen görmüşsündür beni. nasılımda çok sormuştum bir ara kendimi ama artık gerek yok kimsenin puanlamasına. o özgüvenimin bitik olduğu sıralar öğrendim zaten kendimin puan skalasını :D