Gizli Üye(30-35)+1 yılbu hareketlerle iktidar kendi ayağına sıkıyor bunların suyu iyice ısındı varya kendileri hdpye görüşünce ortak oluyorlar başkası görüşünce fetöcü vatan haini :) ayrıca bunlar ne yapsa hak başkası yapınca vatan haini o bu :)) aslında karsı taraf biraz akıllı olsa bunların vadettlerini bir video yapsa ve yapamadıklarını her türlü seçimleri kazanırlar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılMuhalefette de iş yok 😀
En İyi Cevaplar
+1 yılOyum bosta benim akp ye atmayi falan dusunmuyorum. Cunku bence butun siyasiler ayni bkun kirmizisi. Ama muhalefetteki partiler akpyi bu kadar kotu yakalamisken böyle cocuksu cocuksu seylerle ugrasirlarsa hayatta alamazlar secimi. Uefa talimatlari var sen nereye milli forma ile siyasi ziyaret yapiyorsun? milli forma siyasete alet edilemez. Bunu kim yaparsa yapsin bu boyledir. Ayrica belediye baskani kim yahu? Ulke Milli takimi bir yerel belediyesini ziyaret edemez. Burasi muz cumhuriyetimi?
00 Yorumla
+1 yılMansur Yavaş'ın liyakatini dürüstlüğünü çalışkanlığını vatanseverliğini hazmedemiyorlar , seçime kadar çok görülür bu tarz şeyler
10 Yorumla
Adamlar şampiyon olmuş bir nevi kutlama yapıyorlar bizim gündem başkent belediye başkanını ziyaret ettikleri için soruşturma başlatılması. Bu nasıl bir saygısızlıktır ya sanki memlekette her şey kuralına uygun işliyorsa bir şampiyon takımın ziyaretleri kurallara aykırı. Madem öyle biraz hoşgörü gösterip üzerine düşmeselerdi. Ayıptır günahtır ya !
12 Yorumla
Soran+1 yılEline sağlık...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHazmedememişlerdir. zaten şu an ki yönetim bildiğin dikdatörlük
10 Yorumla
+1 yılAkp zihniyeti işte kendineleri PKK dedikleri partiyi ziyaret etsinler hatta davul zurnayla pkklilari ülkeye soktukları o gördü bu ülke sonra yazılacak o kadar çok şey var ki uyan artık sevgili ülkem uyan size ne icirdiler uyan 😶
15 Yorumla
Soran+1 yılAyran güzel uyutuyor akşamları ben de içiyorum bazen uyumak için 😀
- +1 yıl
Bunlar ülkeyi ayakta uyutuyor çayla 😂
Soran+1 yılO da olabilir benim uykumu kaçırıuor tein o yüzden içmiyorum 😂
- +1 yıl
Şimdi olmadı bak o kadar kafamıza çay atılıyor yazık olur 😂
Soran+1 yıl🤣
+1 yılNe kadar saçma bi karar ya adamlar sadece bi ziyaret ne de olsa neden illa bir şey aranır ki
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, neden...
+1 yılSebebi nedir? Mesut Özil gibi birçok futbolcu Erdoğan'i ziyaret etmiş çarşaf çarşaf haber yapılmıştı. Bunlar neden kendinden olmayana bu kadar düşman, bu kadar nefretle dolu...
13 Yorumla
Soran+1 yılEşofman/Forma ile organizasyonlara katılmak için izin alınması lazımmış 😀
- +1 yıl
😄😄😄cidden mi
Soran+1 yılSorma 🤣
Disiplin kuruluna sevk edildiklerini göre siyasi bir kimliği ziyaret etmeme kuralı varmış.
Kural ihlaline takılmışlar
İşin enteresan kısmı Ampute Futbol. Milli Takımının bunu bilmiyor olması.13 Yorumla
Soran+1 yılSebep buymuş.
"Federasyonumuz yetkililerinin izni ve bilgisi olmaksızın milli takım forması/eşofmanı ile çeşitli programlara katıldığı tespit edilmiştir"
Soran+1 yılDoğru...
u +1 yılDemekki sakıncalı keşke izin istelermiş ziyaret edebilir miyiz diye.
Bari bu kadar insanların gözüne sokmasalar.23 Yorumla
Soran+1 yılNeyi göze sokmasalar?
- +1 yıl
Disipline sevk etme sebeplerini.
Soran+1 yılAnladım.
+1 yılFutbolcuların, cumhurbaşkanı hariç çeşitli parti bağlantıları olan kişilerle görüşmelerini doğru bulmuyorum.
29 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Siyâset zaten kirli bir alan. O alandaki kişilere bulaşmamak en mantıklısı.
- +1 yıl
Adam başkentin belediye başkanı parti kimliği geri planda
- +1 yıl
- +1 yıl
Partili Cumhurbaşkanı var bizim ülkemizde ama Tarafsız değil..
- +1 yıl
futbolcu adi ustunde. tsk komutanlari emniyet mudurleri akp nin kuklasi olmus. sen kalkip sporcu diyosun. siz akpliler yokmu siz akpliler. herseye bi kilif uydurmakta ustunuze yok.
- +1 yıl
essekdeki mantik sizinkini katlar. bi kere de hiseyi akilli ve mantikli bi sekilde savunabilin ya.
- +1 yıl
@Nuluad0707 Ben diyorum hadımım, sen diyorsun oğlun kızın var mı.
+1 yılEmniyet Genel Müdürlüğü de Akp ağzı ile konser verdi Türkiye yüzyılı diyerek onlar neden sevk edilmedi 🤔
11 Yorumla
Soran+1 yılMesela...
Örnekler çoğaltılabilir...
Hepsini geçtim, burada da yine aynı kıyafetlerle ziyaret var orada izin alındı da burada mı almadılar 😀
www.trthaber.com/.../...ini-kabul-etti-721045.html
Kanka bilmeden etmeden yorumlamayon uefa tarafindan men edilmeye kadar cezasi var futbol ve siyaset asla yan yana olamaz
17 Yorumla
Soran+1 yılUefa'nın hangi talimatıymış o paylaşır mısın?
Ayrıca parti ziyareti değil bu.- +1 yıl
Git oku UEFA futbol siyaset iliskisi yaz çıkar kuralları men etme ceza verme vs bir cok kati kuralları var ziyaret etttigi şahıs bir parti tarafından belediye başkanlığına seçilmiş biri. Kalkıp Cumhurbaşkanı ziyaret etseler bir sey olmaz ama herhangi bir belediye başkanı siyasi reklam
Soran+1 yılYazdım çıkmadı, o yüzden sordum ama "git oku" üslubunda yazdığına göre altı boş...
- +1 yıl
www.tff.org/.../...l-Kulupleri-Tescil-Talimati.pdf Yani kanka mantık olarak Fenerbahçe nin bir siyasi partiyi desteklemesi sence ne demek milyonlarca taraftarın o partiye ilgi duyması demek bu durumda sence ne olur
Soran+1 yılYalnız konumuz UEFA idi dikkat edersen.
TFF'den bahsetmiyoruz. İkisi farklı şeyler.
Soran+1 yılYazan bu, isteyen de okur zaten. Ne UEFA var ne de bir şey. Bunun da bu konu ile uzaktan yakından ilgisi yok.
Konu benim için kapanmıştır...
"MADDE 12 – SİYASİ FAALİYETTE BULUNMA YASAĞI
(1) Tescillerine izin verilen kulüpler, toplantılarında ve tesislerinde siyasi faaliyette
bulunamazlar, siyasi partilerden maddi yardım alamazlar ve siyasi partilere maddi
yardımda bulunamazlar.
(2) Aksine davranan kulüplerin tescilleri TFF tarafından iptal edilir."
güya ilgili makamlardan izin alınmadam milli formayla gittiler diye soruşturma açılmış.
212 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle...
Gerçi o bile komik bir konu. Forma eşofman giymek izin de izin almak...- +1 yıl
Ne alaka milli takim butun turkiyenin takimidir. Dikkat edersen o elestreigin erdoganin katilimlarinda hep takim elbise ile gidildi. Milli takimi siyasete bulastiramazsin olay budur. Dejenere etmeyelim
- +1 yıl
Not akpye falan oy vermiycem ama dogru dogru yanlis yanlistir. Milli takim hepimizin takimidir. Okadar uluslararası yerlere giden adamlar bilmiyjrmu sanki forma ile gidilmedigini? Bal gibide biliyorlar
- +1 yıl
Polemik anca turk halki yapar zaten. Mamak olsun hamak olsun banane? Kural kuraldir. Spora siyaset bulastirilmaz
- +1 yıl
Sacmalama kardes. Kendi agzinla diyorsun belediye baskani. Belediye baskani neyden seciliyor? Partilerden degilmi ee nesi siyasi degil? Vali olsa siyasi olmaz hakim olaa olmaz onlar atanmis memurdur herkese esit. Belediye baskani siyasi partiden aday oluyor
- +1 yıl
He yaw he
Soran+1 yıl@Kidemlierkekk konuşma bitsin diye bekledim.
Tek bir cevap yazıl bırakıyorum.
İlk cevabında takom elbise ile katıldılar dedin bak bakalım öyle mi?
Aynı görüntü Süleyman Soylu ile de var, buna ama o Cumhurbaşkanı dersen...
Atanmış seçilmiş ayrımı yapamazsın. Yapacaksan da seçilmiş atanmıştan üstündür.
Hele parti konusunu hesaba katacaksan, parti üyeligi olan herkes aynıdır.
Cumhurbaşkanı da parti üyesi hatya başkanı, Soylu da diğerleri de, yani arada bir fark yok.
Göreve gelince ya hepsi bağımsızdır, ya da hepsi partilidir.
Bu sana ilk ve son mesajım.
İyi akşamlar.- +1 yıl
Elalem uzaya bizim genclik yaya. Tartistiklari konulara bak mk. He yaw he der gecerim.
Bu malum parti belasını bu ülkenin başından atmadığımız sürece her geçen gün böyle absürt bir olayla karşı karşıya kalacağız.
10 Yorumla
+1 yılAmpute milli takımı değil HDP ile Dolmabahçede görüşenler utansın
10 YorumlaDisiplin kuruluna sevk edenleri ıslak havluyla döveceksin
10 Yorumla
+1 yılSebep federasyondan izin almamalariymis, böyle karaktersizlik olamaz. Başarılı sporculara uygulanan muameleye bak
10 Yorumla
+1 yılAK Parti'nin adamları olursa normal ama CHP'li olunca yasak oluyor bir engelli olarak üzüntü duydum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu siyasi kirlenme çok oldu artık. bunu afrikadaki kabileler yapmaz o kadar büyük cahillik
10 YorumlaSpor konusunda 931 cevap paylaştı. Başkentin belediye başkanı... Saygın bir siyasetçi... Bir kulp bulup ceza da verilir... Ayıptır.
10 Yorumla
+1 yılTayyibi mi ziyaret edeceklerdi ilk
21 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapmışlardı da...
+1 yıl@Yinelenen hazmedemiyolar çünkü kuduruyolar
22 Yorumla
Soran+1 yılMansur Yavaş'a olan ilgiyi mi?
- +1 yıl
Onları bitirecek asam çünkü kendisi bir de ilgi evet
Ötekileştirmede üst sınır bizden olmayanı ziyaret etmek yasak helede forma ile düpedüz saçmalık
00 Yorumla
+1 yılŞeyhe falan gitmeleri lazımdı tabi..
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yılsecim yaklastikca daha da azitacaklar
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu fayda mı sağlar zarar mı?
- +1 yıl
korku bazi kisilerde ise yarar. ama genel anlamda ofke patlamasi istegi duyurur bence
Soran+1 yılBenzer düşünüyorum...
- +1 yıl
aklin yolu bir
Saçma, sakıncalı olmaması lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaniii, kime ne zararı varsa...
Çekemeyen anten taksın 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙊😂
- Spor konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBu olayın gerçekliği olacağına inannmıyorum
10 Yorumla
+1 yılNe amaçla gidildiği önemli
10 Yorumla
+1 yılBöyle yapa yapa kendi topuklarına sıkıyorlar
10 Yorumla- Spor konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılArtık ne yacaklarını bilemiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHaydaaaaa niye ki
23 Yorumla
Soran+1 yıl"Federasyonumuz yetkililerinin izni ve bilgisi olmaksızın milli takım forması/eşofmanı ile çeşitli programlara katıldığı tespit edilmiştir" gülsem mi ağlasam mı 🤔
- +1 yıl
Gülmek daha iyidir 🫠 sana yakışanı yap ve gül sjsjsjs
Soran+1 yılTabi ki 😀
+1 yılHiç bir şey diyemiyorum
10 Yorumlasebep?
11 Yorumla
Soran+1 yıl"Federasyonumuz yetkililerinin izni ve bilgisi olmaksızın milli takım forması/eşofmanı ile çeşitli programlara katıldığı tespit edilmiştir." 🙂
+1 yılMantığını anlamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılMantığı olduğu şüpheli zaten...
+1 yılŞaşırmadım
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de şaşırmadım ama beynim yandı 🙂
çünkü bu ülkede artık bir akp devleti var
13 Yorumla
Soran+1 yılSpor da olsa Milli Takım da olsa fark etmez diyorsun?
Soran+1 yılHiç bilmiyorum bunu okuyunca benim beyin yandı...
- Spor konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılFormayla gittikleri içindir muhtemelen.
10 Yorumla
+1 yılBunuda kimseye bırakmadık yazıklar olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNedenmiş acaba
11 Yorumla
Soran+1 yıl"Federasyonumuz yetkililerinin izni ve bilgisi olmaksızın milli takım forması/eşofmanı ile çeşitli programlara katıldığı tespit edilmiştir" Nedeni giyinmek 😀
+1 yılyazık güzel ülkeme. nehale getirdiler
10 Yorumla
+1 yılZihniyet ❗️
10 Yorumla
+1 yılBilemedim aklım ermedi şu an
10 Yorumla
+1 yılKabak tadı verdi artık bu saçmalıklar.
10 YorumlaŞaşırmadım.
10 Yorumlatrol haber
11 Yorumla
Soran+1 yılTrol derken?
+1 yılSaçma
10 YorumlaHayir
10 YorumlaDeğil
10 Yorumla
+1 yılSanmam
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!