Yazdığın kadrodaki hiçbir oyuncunun performansı büyük takım oyuncusu seviyesinde değil. Örneğin Saiss. Galatasaray maçında topalladı resmen. Hayatımda gördüğüm en aciz savunma oyuncusu olabilir, bu adamla nasıl şampiyon olacaksın? Sonra muleka aynı, ayağındaki topu Muslera'nın eline verdi adam gibi vursa gol atacak ama adam pozisyon bilgisinden bir haber
Muleka ve Cenk birbirini tamamlar Çift forvette arkalarında da Talisca neden olamasınlar ki? Gedson Zajc ve Elneny de gayet üretken bir orta saha üçlüsü olmaz mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence olur.
Hayır olmaz
neden olamaz gerçekçi bir cevap istiyorum :D
Daha iyisi ilk üçe bile giremedi
Daha iyiyle olmuyor ki hem iyilik kağıt üstünde mi sence sadece? performans ile alakalı bana göre iyi olması kadronun
Yazdığın kadrodaki hiçbir oyuncunun performansı büyük takım oyuncusu seviyesinde değil. Örneğin Saiss. Galatasaray maçında topalladı resmen. Hayatımda gördüğüm en aciz savunma oyuncusu olabilir, bu adamla nasıl şampiyon olacaksın? Sonra muleka aynı, ayağındaki topu Muslera'nın eline verdi adam gibi vursa gol atacak ama adam pozisyon bilgisinden bir haber
Geçen sene 12 gol atan adam çöp mü oluyor?
Kasımpaşa'ya beni koy 10 tane ben atarım zaten. Umut diye bir adam bile gol krallığına oynadı adı belirsiz.
Cenk bitmiş haberin olsun.
Cenk bitmedi iyi adam halen iş yapar Çift forvet boşuna koymadım zaten daha etkili olurlar.
Abaoubakar reis şart
Muleka ve Cenk birbirini tamamlar Çift forvette arkalarında da Talisca neden olamasınlar ki? Gedson Zajc ve Elneny de gayet üretken bir orta saha üçlüsü olmaz mı?
Talisca gelmez Bjk'ye
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!