Diziler & Filmler Bu sene şampiyon olur mu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sene Hikmet Şampiyon olur mu ne demişler Hikmet bababın bir çiftliği var çiftliğinde kolonileri var hikmet abi hikmet abi diye bağırır çiftliğinde hikmet babanın Bu sene şampiyon olur mu sizce? Cevapla Babalık Soruları Çift Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pinkiepunk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Olamaz bence neyse iyi ki Atakan elendi çok mutluyum 😝 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur nasıl olmuyor boş yapma Ademle finale kalır Yorumla pinkiepunk +1 yıl Bence olamaz :) Adem net finalde aynen 👌🏻 Yorumla Soran +1 yıl YA BİR SUS YAAA Yorumla pinkiepunk +1 yıl Bir kaç hafta sonra görüşürüz kanka 😜 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hikmet oyun mu kazanıyor ki finale kalıyor ancak şaklabanlk yapsn 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hikmet adamdir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yasin obuz da öyle iyi dövmüştü hikoyu Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Yasin mi hikmeti :D yunus emre geliyor aklima tek elle firlatti hikmet :D Yorumla Soran +1 yıl Evet The king hırşit Zombala Bombala dansı yaptırdı demedi mi konseyde bana bak hikmet bana bak birader diyip vurdu yüzüne Yorumla Soran +1 yıl Bak kendimi de yakarım seni de yakarım kralını dinlemem dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olamaz bence neyse iyi ki Atakan elendi çok mutluyum 😝
Olur nasıl olmuyor boş yapma Ademle finale kalır
Bence olamaz :) Adem net finalde aynen 👌🏻
YA BİR SUS YAAA
Bir kaç hafta sonra görüşürüz kanka 😜
Hikmet oyun mu kazanıyor ki finale kalıyor ancak şaklabanlk yapsn
Hikmet adamdir
Yasin obuz da öyle iyi dövmüştü hikoyu
Yasin mi hikmeti :D yunus emre geliyor aklima tek elle firlatti hikmet :D
Evet The king hırşit Zombala Bombala dansı yaptırdı demedi mi konseyde bana bak hikmet bana bak birader diyip vurdu yüzüne
Bak kendimi de yakarım seni de yakarım kralını dinlemem dedi