konuşmaya gerek yok görüyorsunuz 2 puan farkla nağmalup lider olarak çıktık gruptan son 16 ya kaldık jorge jesus dedem iş başında 💙💛

konuşmaya gerek yok görüyorsunuz 2 puan farkla nağmalup lider olarak çıktık gruptan son 16 ya kaldık jorge jesus dedem iş başında 💙💛
Başakşehir, Sivasspor ve Fenerbahçe'yi gruplarını lider bitirmelerini tebrik ederim. Gruplar öncesi ülkeler sıralamasında 20. sıraya kadar düşen Türkiye'yi, 6 maçın sonunda 12. sıraya taşımayı başardılar. Geçen sezon Galatasaray, bu sezon Avrupa'daki her takımımız ülke puanını sırtladı. Şampiyonlar Ligi'nin yüzünü neredeyse göremeyecek bir konumdan çıkıp ligimizden daha çok takımı şampiyonlar ligine götürme şansımız arttı. Helal olsun hepsine.
Cevap
7Cevap
Valla ben mutlu olsam da üzülsem de onlar yiyor parasını o sebepten pek ilgilenmiyorum. 18 yıl fenerbahçeliydim kavgadan başka bir katkısı olmadı bana
Sevindim eski ilgim kalmasada takımım sonuçta
maçları izlesen ilgin artar fb eski fb değil
Kaldı ki bu skor 17 yaşında bir cocuğun sporculuğu ile geldi.
Belki bu kupayı alamayiz ama dedem rüya gibi sezon yaşatıyor bize. Tabi belli olmaz belkide alırız kupayı ama bu seneki takımlar baya güçlü

...
Tebrikler
teşekkürler saol
Tebrikler Fener
Aynn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?