fenerbahçe başakşehiri 1-0 yendi zorlu rakibini kolay yendi başakşehir takımının tek isabetli şutu maçın sonuna doğru geldi onu da herkesin laf ettiği altay çıkardı yakın mesafeden öyle bir vuruşu kurtarmak kolay değil adama fazla şut gelmedi topa soğuktu ama aynı kayseri maçında ki gibi kaleye gelen ilk şutu çıkardı yanlız hakemi beğenmedim topları sürekli başakşehire verip durdu bazı faullerimizi vermedi rakip faul yaptığı zaman kart görmüyor el diye penaltı itirazı yaptı oyuncular ama varla bile konuşmadı direk devam ettirdi ceza sahasına girmeden önce oyuncumuz yere düşürüldü devam dedi sonra oyunun sonlarına doğru fenerbahçeli oyuncu yere düşürüldü serbes vuruşu başakşehire veriyor 5 dk uzatma verildi 6 dk yı geçerken bitirdi fenerbahçe ile ilgili geçenlerde yaptığım paylaşıma biri yorum atıp fenerbahçe kollanıyor başakşehir fenerbahçeyi yenecek demişti bende fenerbahçe yenilmez kazanır maç kadıköy de başakşehir kötü giden sivas spora yenilmişti ligin en çok gol atan takımını mı yenecek ben buna gülerim demiştim tahmin uzmanıyım bu maç o kişiye cevap olarak geldi yine güldüm ama başakşehire değil fenerbahçenin kazanmasına sevinçten güldüm ilk yarı pozisyonlar bulmuştuk ama o kadar iyi değildik ama ikinci yarı başakşehir gol yemekten korkup kapandı biz işte korkudan rakibi kendi kalesine böyle hapsederiz kapandılar ama gole engel olmaya yetmedi
Çok mutluyum benim gibi mutlu olanlar var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
maç fazlasıyla lideriz eğer adana takımı kazanamazsa ligin yeni lideri fenerbahçe
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ankaragücü maçında yapılan haksızlıklara şahit olduktan sonra Türkiye'de futbola inancım kalmadı verin şunların kupasını lig bitsin
ankaragücü maçında fenerbahçe haksızlık yapmadı asıl haksızlığı bugünkü maçta hakem yaptı fenerbahçenin penaltısını vermedi topları sürekli başakşehire verdi
Sen Ankaragücü - Fenerbahçe maçını izledin mi?
izledim rıhvan dilmeni dinleyip de gelme abdulkerim durmazı dinle adam ne diyor ondan sonra gel
Birilerini dinlemeye ihtiyacım yok futbol bilgim var senelerce altyapıda oynadım ayrıca hakemlik için girişimlerim de oldu. Sen maçı izleseydin şu an bunları söylüyor olmazdın taraflı olmayı kesin artık biraz objektif olun size gelince hakem şöyle yaptı böyle yaptı demeyi biliyorsunuz başkalarına yapıldığı zaman kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz bu çok komik değil mi?
ya kardeşim o maçta hakem ne yaptı ankaragücü gol attı da vermedi mi ofsayta düşmeselerdi fenerbahçenin ilk golü de temiz bir gol kaleci topa gitmiyor oyuncu topa gidiyor atıyor irfanın pozisyonları da sert değildi süt oyunu mu bu hafif vurunca hemen kart faul ver
senelerce altyapı da oynamış olman seni futbol dehası yapmaz sen hakemlikten anlamazsın elinde hakemlik ile alakalı belgen yok konuşuyorsun git futbolun kitabını oku internette futbol fedarasyonunun kural kitabı var
Birincisi evet attığımız gol iptal edildi çizilen ofsayt çizgisinin skandal bir çizgi olduğunu orta sahadaki konumuyla kıyaslarsan anlarsın ikincisi atılan ilk golde kaleci de topa yöneliyordu üçüncüsü İrfan'ın birinci pozisyonu hava topuna çıkarken dirsek atmak ki bu bilinçsiz yapılıyor olsa bile karşılığı sarı karttır FIFA bizzat bu konuda çok nettir, bir diğer pozisyonda ayak tehlikeli kalkmış ve taban temas etmiştir sertliği önemli değil tehlike içeren müdahale veya kontaklara faul çalınır ve sertliğine göre direkt kırmızı bile verilir, kırmızı verilmese bile sarı kart kesin verilir buna rağmen FIFA kokartlı hakem iki pozisyona da kart çıkarmadı VAR tarafından izleme tavsiyesi almadı ve izlemedi, Jese ceza sahası içerisinde dizden kontak alarak düşürüldü, köşe vuruşunda elle müdahale oldu penaltı verilmedi. Futbolun teknik ve kural tarafında gram bilgin olmadan gelip süt oyunu mu bu şeklinde acizce yorumlar yapma aynısı size yapıldığında ülkeyi ayağa kaldırmaya adalet istemeye soyunuyorsunuz başkasına gelince süt oyunu mu bu oluyor. Taraftar olun da kör ve adaletsiz olmayın, insan olun biraz.
bu anlattıkların yanlış eğer dediğin gibi olsa hakem o kararları verirdi hadi hakem fenerbahçeyi kolladı diyelim maçta ki bütün hakemlerin hiçbiri görmedi mi bişey olsa maçın hakemine söylerlerdi abdulkerim durmazın dışında programın sunucusu da hakemlik bişey olmadığını söyledi kocaman adamlar yalan mı söyleyecek ayrıca o maçı unut artık geçmişte kaldı bu maça bak bunda fenerbahçe hakemden yararlanamadı hakem topları hep başakşehire verdi penaltımızı vermedi
Hakem kararları vermedi diye bahsettiklerim yanlış mı oldu hakemler hep doğru kararları mı veriyorlar? Hakemlerin yanlış kararlar verme olasılığı insani olarak fazla olduğu için VAR diye bir sistem getirildi, buna rağmen açıktan açığa doğranmaya devam ediliyor takımlar bu sadece Ankaragücü - Fenerbahçe maçında olan bişey değil hemen hemen her takım bu tür skandal hakem yönetimleri ile karşı karşıya geliyorlar zaten. Ayrıca beni ne bu maç ilgilendirir nede futbol dışında her şeyi konuşup ekran önünde şebeklik yapan yorumcuların söylediği ilgilendirir ben gördüğümü söylerim objektif olurum mesela iyi oynamadığımızı söyleyebilirim, evet hakem hataları belki oyunun direncini kırdı ama takım olarak iyi bir oyun ortaya koyamadık bu yine de kaybetmemizdeki tek neden değil keşke öyle olsaydı iyi oynayamadık kaybettik derdik ama bariz doğrandık bunu kabul etmek zor değil sen takım tutuyor olabilirsin taraftar olabilirsin ama bunlar her takımın başına geliyor size olunca adalet istemeye yüzünüz olsun biraz.
ya kardeşim hakem hatalı da maçta sadece 1 tane hakem mi var sadece 1 maçta bir sürü hakemler var maçın hakemi yardımcı hakemler yan hakemler var hakemleri hepsi mi görmedi hepsi birbiriyle konuşup anlaşıp öyle mi anlaştı maçın hakemleri maç öncesi diğer hakemlere bana şu var bu var demeyin mi dedi ayrıca o maçta bizim de penaltımız da verilmedi ferdinin pozisyonu penaltı sırf müdale ayağına gelmedi diye devam kararı olmaz ferdinin ayağına teması yok ama oyuncunun vücuduna temas var yere düşürülüyor temas olmasa adam şutu çekip golü atardı
ayrıca ankaragücü küme düşebilir maçları hep kaybediyorlar fenerbahçe maçına kadar iyi oynamış olsalar dersin ki takım kazanmak istiyor ama hakem izin vermiyor ankaragücü kazanmak istemedi ki
ne demişler böyle durumlar da hakemi de yeneceksin ankaragücü maçı kazanmayı gerçekten istese hakemi de yenerdi
Ben iyi oynadığımızı savunmadım aksine kötü oynadığımızı belirttim çünkü objektifim ama senin için aynı şeyi söyleyemem sana laf anlatamayacağımı da çok iyi biliyorum çünkü sen ve senin gibilerin gözünü tarafçılık bürümüş gerçeklerden uzak, sürekli başka şeyler uydurarak kendini haklı çıkarmaya çalışan anlamsız bir ruh halindesiniz. Tamam bişey demiyorum, umuyorum ki şampiyonluk yarışında en kritik maçta kötü niyetli hakem kararına maruz kalırsınız ama eğer öyle bir şey olursa hakemi yenemezseniz bugün çeşitli bahaneler uydurarak görmezden geldiğiniz adaleti o gün aramayın olur mu. Türkiye'de şu taraf merakı ve takıntısı hiçbir zaman hiçbir konuda bitmeyecek sanırım...
ya kardeşim tamam belki sana göre o maç hakemin kararları yanlış olabilir ama ne değişecek sonuçta fenerbahçe o maçı hak ederek kazandı öyle olmadı mı öyleyse bazı kişiler neden fenerbahçe haksız galibiyet aldı diyor takım kazanmak için elinden geleni yaptı hadi ilk golümüz verilmesin sizin golünüzü de versin fenerbahçe yine 2-1 maçı almış olacaktı
Bu nasıl bir bakış açısı ya? Sen saha içi psikoloji nedir bilir misin? Oyun disiplini nedir bilir misin? Hatalar olmasaydı da kazanırdık diyebilmek ne kadar büyük bir aptallık farkında mısın? Bu kafa yapını acilen değiştirmelisin. İlk golünüz verilmese oyunun seyrinin ne olacağını nereden bilebilirsin? Belki 4-0 siz yenekcektiniz belki 90. dakikaya kadar 0-0 giderken biz atacaktık 1-0 kazanacaktık, böyle olmayacağına garanti verebilir miydin? Hayır. Moral motivasyon diye bir şey var 80 dakika dirençli oynarsın sahada bi olay olur takım moralmen düşer 10 dakikada 5 gol yer kaybeder. Futbol yüzeysel düşünülecek bir oyun değil çok derin şeyler barındırır içerisinde...
senin bakış açın da yanlış 2-1 de bitebilirdi imkansız bir skor değil sen diyorsun ya skor şöylede olabilirdi böylede olabilirdi diye o zaman skor 2-1 olarak da sonuçlanabilirdi ben onu demek istedim ama sen onu anlamadın
ayrıca fenerbahçe o maçı kötü oyunla almadı iyi oyunla kazandı ama bazı insanlar fenerbahçenin iyi oyununu görmezden gelip haksız galibiyet diyorlar ve algı operasyonu yapıyorlar sence bu doğru bişey mi
noldu sustun
Kendimi yoruyorum boşa ne gerek var? Seninle frekansımız tutmuyor bizim
sana tek bir soru soracam madem hakem hataları yüzünden kaybettiniz oynayan takım kimdi kazanmaya istekli takım kimdi fenerbahçe o zaman bazı kişiler neden fenerbahçe haksız galibiyet aldı diyor fenerbahçe kazanmayı hak etti gelip de sanki maç fenerbahçenin hakkı değilmiş gibi konuşman doğru değil önemli olan maçı kimin hak ettiği senin bu davranışını kınıyorum
Ya 3. dakika'da bariz tehlikeli kalkan ayaktan gol atılmış maça 1-0 önde başlanmış geri kalanında ikili mücadelelerde üstünlük Fenerbahçeye sağlanmış, çıkması gereken kartlar çıkmamış, ofsayt olmayan pozisyondan golümüz iptal edilmiş daha neyi tartışıyoruz anlamıyorum görüntüler ortada stadyumda şahit olduk, televizyonda şahit olduk. Tamam siz hakkınızla kazandınız en iyisi sizsiniz inşallah şampiyon siz olursunuz. Oldu mu?
yanlış yapıyorsun bu düşünceyi değiş ilk golü attık sizin golünüz verilmedi ama skor olarak maç kopmadı ankaragücü becerikli birtakım olsa daha çok atar yapar golü bulur puan alırdı kötü oynadık diyen sensin ankaragücünün kötü oynadığını kabul ediyorsun sonra da maçı biz hak ettik fenerbahçe hak etmedi diyorsun hem kötü oynayın hemde maçı hak eden taraf olun öyle mi yok öyle bir dünya seni kınıyorum fenerbahçenin oynayışına laf ediyorsun resmen fenerbahçe kötü oynadı diyorsun ankaragücü iyi birtakım olsa şu an küme düşme potasın da olmazdı hadi o maç hakemi bahane mazeret ediyorsunuz diğer maçları niye kazanamadınız neden takım küme düşme potasın da çünkü ankaragücü takımı iyi birtakım değil bunu anla artık o gün kazansanız bile sonra ki maçlar da yine kaybedeceksiniz çünkü kaybetme mahkum birtakım ankaragücü sebebi de kadro leş oğlu leşlerle dolu takım oynamayı bilmiyor
Ya sen canım falan mısın? Ben Ankaragücü hak etti de hakem mi engel oldu dedim? Hakem kararları yüzünden oyuna ağırlık koyamadık da demedim sadece adaletsiz bir maçtı ve bunu herkes biliyor Fenerbahçeliler bile biliyor sen fanatik olduğunu sanıyorsun kabul etmiyorsun o kadar. Kadromuz iyi değil evet, hoca tercihimiz de yanlıştı çok zaman kaybettik iyi oynayamıyoruz ben bunları biliyorum, biz düşersek çıkarız sorun değil bizim için lig konum statü fark etmiyor inanki.
Canım falan mısın ne alaka ya bildiğin g*rizekalı mısın dedim
sensin o benimle düzgün konuş ben senin ne demek istediğini anlıyorum sen sırf hakem kararları yüzünden fenerbahçe hak etmediği bir maçı kazandı diyorsun bazıları öyle söylüyor benim kızdığım şey senin de öyle konuşman bide bana argo konuşuyorsun ben sana hiç argo bir laf söyledim mi hayır
Tamam sensin en çok sensinnn en iyisi sensin
ben haklıyım hakem hataları olsa da maçı hak eden takım fenerbahçe takımıydı bunun aksini iddea eden futboldan anlamıyor demektir
Tamam ben futboldan anlamıyorum sen anlıyorsun? Anlaştık mı?
keşke şunu beni geçiştirmek için değil de gerçekten öyle düşündüğün için söylesen sen böyle konuşunca sanki bana yav he he demişsin gibi düşünüyorum buda sinirimi bozuyor
Adana Demir Spor hepinizi sıranın altlarina gömdü. Yiyin orada birbirinizi İstanbul takımları...😂
adana takımının puan farkı yapmadı ki ayrıca fenerbahçe de İstanbul takımı ama kazanıp maç fazlasıyla adanayı geçti adana maçını kazanamazsa ligin yeni lideri fenerbahçe
Geçtiği falan yok. Adana hala 1. ⚡️
Bu kadar cümleyi bir maç için yazacak kadar ne yaşadın ya kıyamam -.-'
ne alaka
bebek bezi değiştirdin mi
Allah bozmasın
teşekkür ederim saol
* sonrasini okumadim abla
niye işine gelmiyor tabi
Şikebahce beni alakadar etmiyo abla sen burdan dewam
şike mi sen iyi değilsin senin kafan güzel fenerbahçe şike yapıyor madem niye şampiyon olamadı saçma saçma yorum atmayı bırak fenerbahçenin galibiyet başarılarını çekemiyorsun kıskanıyorsun
ben senin tuttuğun takıma şikeci desem hoş olur mu olmaz kendin istemeyeceğin şeyi başkasına yapma düzgün konuş hakaret etme
Ablacim tamam sakin ol git mac ozetlerini izle sen hadi
ben sakinim asıl sinirlenen sensin fenerbahçeye saldırıyorsun
Tamam
🙂
Valla futboldan hiç anlamam
ok