Çok mutluyum benim gibi mutlu olanlar var mı?

fenerbahçe başakşehiri 1-0 yendi zorlu rakibini kolay yendi başakşehir takımının tek isabetli şutu maçın sonuna doğru geldi onu da herkesin laf ettiği altay çıkardı yakın mesafeden öyle bir vuruşu kurtarmak kolay değil adama fazla şut gelmedi topa soğuktu ama aynı kayseri maçında ki gibi kaleye gelen ilk şutu çıkardı yanlız hakemi beğenmedim topları sürekli başakşehire verip durdu bazı faullerimizi vermedi rakip faul yaptığı zaman kart görmüyor el diye penaltı itirazı yaptı oyuncular ama varla bile konuşmadı direk devam ettirdi ceza sahasına girmeden önce oyuncumuz yere düşürüldü devam dedi sonra oyunun sonlarına doğru fenerbahçeli oyuncu yere düşürüldü serbes vuruşu başakşehire veriyor 5 dk uzatma verildi 6 dk yı geçerken bitirdi fenerbahçe ile ilgili geçenlerde yaptığım paylaşıma biri yorum atıp fenerbahçe kollanıyor başakşehir fenerbahçeyi yenecek demişti bende fenerbahçe yenilmez kazanır maç kadıköy de başakşehir kötü giden sivas spora yenilmişti ligin en çok gol atan takımını mı yenecek ben buna gülerim demiştim tahmin uzmanıyım bu maç o kişiye cevap olarak geldi yine güldüm ama başakşehire değil fenerbahçenin kazanmasına sevinçten güldüm ilk yarı pozisyonlar bulmuştuk ama o kadar iyi değildik ama ikinci yarı başakşehir gol yemekten korkup kapandı biz işte korkudan rakibi kendi kalesine böyle hapsederiz kapandılar ama gole engel olmaya yetmedi

Güncellemeler
+1 yıl
maç fazlasıyla lideriz eğer adana takımı kazanamazsa ligin yeni lideri fenerbahçe
Çok mutluyum benim gibi mutlu olanlar var mı?