Teşekkür ederim @kurkmantoluhayri 🙏
ve beğenen @poncikmom 🙏
Bayern ve Almanya Milli Takımı'nın yıldız kalecisi Manuel Neuer, "Cilt kanserinden dolayı yüzümden üç kez ameliyat olmak zorunda kaldım." dedi.

Başarılı file bekçisi ayrıca, "Güneşten korunmam söz konusu. Buna taviz vermemem gerektiği söylendi. Ama sürekli antrenman yapıyorum ve boş zamanımı doğada geçirmeyi seviyorum." açıklamasını yaptı.
Son zamanlarda okuduğum en moral bozucu futbol haberi. Genetik açıdan mükemmele yakın, başarılı, efsane bir sporcu ve muhtemelen sağlıklı beslenme konusunda ortalama bir insandan 3 kat daha hassas. Böyle bir talihsizlik yaşamasına üzüldüm. Cilt kanseri gerçekten tehlikeli ve acı verici bir kanser türü.
En önemlisi erken teşhis. Yoksa istedikleri kadar sağlıklı olsunlar maalesef kanser çok berbat lanet bir hastalık
Cevap
15Cevap
Gecms olsn diyelm sporcu bedeni daha dayanıklı tabikide
Bence Kaslı görünmesi hücresel olarak dayanikli olduğu anlamına gelmez. Performans olarak dayanıklıdır ancak profesyonel sporcular uzun yıllar yoğun ve zorlayıcı antremanlar yapip ağır sakatlıklar ameliyatlar geçiriyor. Buna bağlı olarak vücut çok defa travma yaşıyor. Geçen sene 2 tane profesyonel sporcu kanserden öldü. Bir tanesi ülkemizde çaykur rizesporda oynayan mohamed abarhoun, diğeri İtalya 1. Liginde oynayan willy ta bi.
Geçmiş olsun herkes için zordur. umarım iyileşir
Cook beğendiğim bir kaleci taa Schalke zamanlarından beri bir libero gibi ayağı var. Cook zor bir durum sağlıkla sinanmak
Aynen öyle...
Geçmiş olsun bilemiyorum sağlıklı beslenmenin muhakkak etkisi vardır.
Hareket berekettir sporcular kolay kolay hastalanmaz çabuk atlatırlar diye düşünüyorem😀
Bakalım atlatabilecek mi 😇
Töbe töbe 😂
😂
Valla eceli gelmeyen herkesin yenmesi daha kolay 🙈😂
Noktayı koyarım diyorsun 😂
Nasıl yaptıysan içenlere de söyle boşuna tüketmesinler 😂
İyi adamlar asla mutlu olmaz. Dünyanın en iyi kalecisi bile olsa... Black Pill burada da haklı çıktı... Çok çok geçmiş olsun sana Alman Duvarı...
Üzüldüm cidden uzun zamandır kalede değildi bir süre daha olmayacak insan ne ki bugün varız yarın şüpheli
Bu sene başında Dortmund oyuncusu Haller'de Testis kanserine yakalanmıştı. Kanserin her türlüsü bela ya. Sağlığına hızlıca kavuşur umarım.
Böyle vakalar maalesef artıyor iyice. Kimsenin başına gelmesin böyle şeyler inşallah
Evrene pozitif enerji yollayalım 🤣
Öyle oluyor muymuş? 😂
Olur olur be demiş atalar iyi düşün iyi olsun bizim atalar boş laf demez 🤣
😂
Geçmiş olsun, Manuel Neuer, bir an önce sahalarda görmek umuduyla, Dünyanın favori ve iyi kalecilerinden.
Ohaaa çok seviyorum ben bunu yaaa kıyamam bebeğime
Destek mesajları yazarsın belki 🙂
Hsdh dünyanın en iyi kalecisi
Yakın dönemin evet 🙂
Okudum az önce haberi (
😕
oha ya ciddi mi bu :/
Maalesef öyleymiş...
Kaç ay oynayamamıştı bu yüzden mi
Bunun da etkisi olmuştur ama o omuz sakatlığıydı galiba.
3 kez ameliyat olmuş demekki yeni değil kanseri
Bence de, sadece açıklama durumunda hissetmiş herhalde artık.
kanser neden bu kadar arttı
Güzel bir soru...
Neden acaba?
Kanser ile ilgili ürünler satanlar veya satacaklar ile ilgisi var mı?
biz hadi sağlıksız besleniyoruz o adam zengin parası var doğal beslendiğine eminim
Aynen öyle...
Üzüldüm iyi bir kaleci
Üzüldüm inşallah iyileşir
Yaaa işte insan ne kadar aciz bir canlı değil mi?
Doğru.
Aciz olmayan ne var?
Bilemeyiz 🥴
Geçmiş olsun ona.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar