Beden dersinde mekik şınav çekecekmişiz, ben asla yapmak istemiyorum. Hoca anlayışla karşılar mı?

Kiloluyum kısaca 100 kilo üstüyüm hastalığım yüzünden kullandığım ilaçlarla kilo aldım ve vermeye çalışıyorum şu an bugün hoca geldi boy kilo mekik şınav dedi strese girdim nerdeyse sağlayacaktım asla tartılmam hareketleri de istesem de yapamam zorlar beni hocaya özel olarak gidip hastalığımdan dolayı kilo aldım tartılmayıp hareketleri yapmasam olur mu desem izin verir mi sınıftakiler şimdiden gülmeye başladı bana.. bana bakıp sen 0 Mekik 0 şınav diyip gülüyorlar nasıl tartılcaksın tartı kırılır falan diyorlar asla tartılmam hareketleri de yapamam hoca anlayışla karşılar mı? Dene nolcak veya tartıl nolcak demeyin bu konuyla ilgili ciddi psikolojik sıkıntım oldu bir kere daha aynısını yaşadım hoca zorladı baya ve 2 hafta boyunca okula gitmemek için ağladım annem açığa geçirsin diye yalvardım bu yüzden dene hareketleri, tartıl demeyin yapmak istemiyorum

Beden dersinde mekik şınav çekecekmişiz, ben asla yapmak istemiyorum. Hoca anlayışla karşılar mı?