Erkeklerdeki testesteron seviyesi yüksektir ve testesteron kas gelisiminde de görev alır. Kasları çalıştırdıkça seviyesi artar. Ama bende sadece bu artmıyor cinsel enerji de artıyor tüm enerjimi o ağırlıkları kaldırmaya verdiğim halde
Evet. Sonlara doğru artık başım dönüyor gözlerim karariyor ayaktayken. Ama duş alıp bi sigara içip hafif bi şeyler yedikten sonra libidom hızla yükselmeye başlıyor.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Sporu içimizdeki yoğun birikmiş enerjiyi atmak için yapıyorsak neden spordan sonra cinsel isteğim daha da artıp yükseliyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşeğinki bile daha erken uyuyor 😅
Bende spor yapıyorum ama isteğim neyse aynı kalıyor. Demekki senin kadar yoğun spor yapmadığım uçin
Erkeklerdeki testesteron seviyesi yüksektir ve testesteron kas gelisiminde de görev alır. Kasları çalıştırdıkça seviyesi artar. Ama bende sadece bu artmıyor cinsel enerji de artıyor tüm enerjimi o ağırlıkları kaldırmaya verdiğim halde
Anladım ne diyim 😊
Ne demek istiyorsan artık 😅
😂😂
Sadece güldüğüne göre istemiyorsun anlaşıldı
Aa git be deli 😂
Yooo deli değilim
Nesin ya
Sorduğum soruya bak anlarsın
Delişmişşin işte 😂
Senin için değil ama 😜😜😜
Bana akıllı lazım 😂
Aklım seni aşar
Yeternce yorulmuyorsn demekki
1 saat 15 dk ile bir buçuk saat civarı sürüyor sporum. Daha ne kadar yorulabilirim ki
Baya sürüyorms
Evet. Sonlara doğru artık başım dönüyor gözlerim karariyor ayaktayken. Ama duş alıp bi sigara içip hafif bi şeyler yedikten sonra libidom hızla yükselmeye başlıyor.
Dönemsel olablr mi
Eskiden beri böyle
Bu iyi bisey mi sence
Bilmiyorum ki. Biliyorsan sen söyle
Tek bildiğim çoğu zaman abartılı bir şekilde yukselmesi
Ben sana soruyorm
Saatlerce yatağımda bu aşırı istekle ile uzanıp kivranmak iyi bir şey değil hayatımda kimsenin olmadığı bu dönemde
Bi çözüm önerin var mı
Burdan mı
Nerden istiyorsan artık
Bu konuda gerçekten biri dur demeli çok fazla lobidom artıyor
Testesteron zirve yapıyor
Aynen
Çünkü sen doyumsuzsun
Bende geceleri daha istekli oliyorum
Spordan çıktıktan sonra geceye bi kaç saatim kalıyor ve buna gece isteği de ekleniyor