Spor Tuttuğunuz takımı tribünden mi destekliyorsunuz, evlerinizden mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzun bir aradan sonra maçtayız☺Hangi stad olduğunu söylemeyim o bende kalsın. 😂 Tuttuğunuz takımı tribünden mi destekliyorsunuz, evlerinizden mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Takım tutmuyorum 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Takım tutmayı bıraktım, kendi dertlerimden ona sıra gelmiyor. Zaten onlarında bana pek faydası olduğu söylenemez. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende ki dertte bizde ki iddaa kuponu mu bizimkide dert 😄 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl boş ver sende tutma.😅Zaman kaybı. Yorumla
SılaÖztürk06 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hiç canlı canlı mac izleyemedim Rabbim umarım bir gün banada nasip eder. Neden peki fazla insan yok😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Daha başlamasına var ondan hem önemsiz bir maç onunda etkisi var 😊 Yorumla SılaÖztürk06 +1 yıl Önemsiz maça niye gittin yazık parana😵😵 Yorumla Soran +1 yıl Canım öyle istedi geldim. Ayrıca kimin fake hesabısın sen. Orjinal olmadığın o kadar belli ki😂 Yorumla SılaÖztürk06 +1 yıl 😒O nerden çıktı ya iyi seyirler bu arada 🌺 Yorumla Soran +1 yıl Sağol kardeşim Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Türkiyedeyken sık sık giderdim maçlara şu an yurt dışında olduğum için mecbur internetten takıp ediyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Her yerden hem güvenliğini sağlıyorum hemde tribünden izliyorum 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Taraftarız seyirci değiliz. 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi takımlısın 😄 Yorumla SimonRiley +1 yıl Ankaragücü Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vakit bulursam tribündeki yerimi alırım. Vaktim yoksa evde ya da telefondan neredeysem orada izlerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Takım tutmuyorum
Takım tutmayı bıraktım, kendi dertlerimden ona sıra gelmiyor. Zaten onlarında bana pek faydası olduğu söylenemez.
Sende ki dertte bizde ki iddaa kuponu mu bizimkide dert 😄
boş ver sende tutma.😅Zaman kaybı.
Hiç canlı canlı mac izleyemedim Rabbim umarım bir gün banada nasip eder. Neden peki fazla insan yok😂
Daha başlamasına var ondan hem önemsiz bir maç onunda etkisi var 😊
Önemsiz maça niye gittin yazık parana😵😵
Canım öyle istedi geldim. Ayrıca kimin fake hesabısın sen. Orjinal olmadığın o kadar belli ki😂
😒O nerden çıktı ya iyi seyirler bu arada 🌺
Sağol kardeşim
Türkiyedeyken sık sık giderdim maçlara şu an yurt dışında olduğum için mecbur internetten takıp ediyorum
Her yerden hem güvenliğini sağlıyorum hemde tribünden izliyorum
Taraftarız seyirci değiliz. 😀
Hangi takımlısın 😄
Ankaragücü
Vakit bulursam tribündeki yerimi alırım. Vaktim yoksa evde ya da telefondan neredeysem orada izlerim.
Evimden