Spor Sizce Sebastian Vettel mi Lewis Hamilton mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben Vettelciyim kardeşim. Sebastian Vettel Lewis Hamilton Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Sebastian Vettel mi Lewis Hamilton mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ertu5234tr Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl zor soru. aslında ikiside. zamanında Vettel dominasyonunda vetteli sevmezdim hamilton dominasyonundada hamiltonu. şuanda verstappen. daha doğrusu sürekli aynı kişilerin kazanması sıkıcı oluyor. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Lewis tabiki canlı izlemekte aşırı heyecan vericiydi 0 0 Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sebastian Vettel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
zor soru. aslında ikiside.
zamanında Vettel dominasyonunda vetteli sevmezdim hamilton dominasyonundada hamiltonu. şuanda verstappen. daha doğrusu sürekli aynı kişilerin kazanması sıkıcı oluyor.
Lewis tabiki canlı izlemekte aşırı heyecan vericiydi
Sebastian Vettel.
hamiton
vestel
Vettel :)
Hamilton
Vettel severim