Spor Düzenli spor yapıyor musunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Spora başladım,, bırakmıştım, salonda çalışmayı, tekrar geri döndüm. Düzenli spor yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Düzenli spor yapıyorum. Spordan 1 saat önce geldim daha. İşe gittiğim için spora her gün gidemeyebiliyorum. Haftada 4-5 kez spora giderim. Evde ise dummel kaldırıyorum. Hedefime ulaşmam lazım. 💪 1 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. "Denizli spor" diye okudum ya la :DEvet duzenli spor yapiyorum, haftanin 7 gunu mutlaka spor yaparim, arada yuzme geri kalan gunler fitness yapiyorum 1 1 Yorumla denklem2a +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Monster1902 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ağır tempoda yapmıyorum artık, sağlık problemleri nedeniyle hafif tempoda dinç kalmak için yapıyorum. 1 0 Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Seni hic ilgilendirmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla