Spor Artık müziksiz spor yapılamıyor mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Müzik dinlemeden spor yapan var mı? Güncellemeler+1 yıl Spor Artık müziksiz spor yapılamıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. müzikli iidir suskun çiçieğim 0 0 Yorumla
Yinelenen Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Dışarıda veya evde ortam sessiz ise müzik ihtiyacı duymam ama gürültü kirliliği varsa mecburen rock müziğe sarılıyorum 🤟 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Müziksiz yaptığım oluyo ama bazı müzikler kendimi zorlamaya itiyo beni atesliyo 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence iyi bi ikili… :) müzik çoğu aktiviteye güzel eşlik ediyor… 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Spor kullanmıyorum tatlım 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden tatlm Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Müzik dinlemeden hiç bir şey yapamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
müzikli iidir suskun çiçieğim
Dışarıda veya evde ortam sessiz ise müzik ihtiyacı duymam ama gürültü kirliliği varsa mecburen rock müziğe sarılıyorum 🤟
Müziksiz yaptığım oluyo ama bazı müzikler kendimi zorlamaya itiyo beni atesliyo
Bence iyi bi ikili… :) müzik çoğu aktiviteye güzel eşlik ediyor…
Spor kullanmıyorum tatlım
Neden tatlm
Müzik motive eder güzeldir
Müzik dinlemeden hiç bir şey yapamıyorum
Ay Tobey kraldır yaaa
Sıkıcı olur
Daha çok spor yapma gazı veriyor
Hayir
Ben yapamam
Galiba
Var.
Ben.