+1 yılSağlıklı beslenmek 1-0 önde olmak demek. Fazla Kas iticilikdir Bana göre. Sağlıksız beslenip göbek yapmakta iticilikdir. Hani Bi insan Spora Kasa kafayı bozmuşsa o insan geçmiş olsun Egoist olmuş demektir. Öyle olmuş olmasa bile, ben onu dışarıda kıskanmakla uğraşamam. O yüzden Fazla kaslı olacağına Göbekli olsun daha iyi mantığındayım😂
110 Yorumla- +1 yıl
@SeydiPak bunu nasıl düzeltebilirizz bir bilgin var mı
- +1 yıl
Tehşis*diyip yanlışınl düzektecektim. Hava atacaktlm. Bi baktım meğer doğrusu teşhis miş. Saol sayende yeni bi şey öğrendim😂
- +1 yıl
Ya teşhisi koydum zaten 😂
- +1 yıl
Len gidin özelden tartışın. Bana bildirim gelip duruyor. Laf sokmamak için kendime zor hakim oluyorum.
En İyi Cevaplar
Ben kadınların niye sevmediğini açıklıyım (ki bence hepsi yalan ve bunu söyleyen özgüven siz olduğu için böyle söylüyor)
Buraya üstü çıplak göbekli ve biraz kıllı bi erkek fotoğrafı atsan kaç kişi beğenirdi biliyormusun? Koca bir 0 kimse beğenmezdi.
Birazdan 2 tane erkek fotoğrafı paylaş bakalım biri vücudu fit olan kendini geliştirmiş erkek, diğeri göbekli fotoğrafı olan erkek bakalım millet seçimini nasıl yapacak?09 Yorumla
+1 yılProfesyonel olarak kas geliştiren balon gibi şişen insanlar çok itici bir görüntü oluşturuyor ama fit ve yapılı olup hafif kaslı görünmek her açıdan insanı öne taşıyan bir unsur. Özetle kaslı olmak iyidir ama belli sınırda ve kütlede olmak koşuluyla
14 Yorumla- +1 yıl
Bi tanıdığım var ya kas yarışması mı ne varmış aşırı balon gibi çok kötü duruyor
- +1 yıl
Onları kast ediyorum işte çok itici ve yapay bi görüntü
- +1 yıl
Bundan nasıl vazgeçirebilirim😂yok mu bir yolu
- +1 yıl
Hayır maalesef o derece spor yapmaya adapte olmuş biri değişmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Spor konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki kızlar kaslı erkeklerden daha çabuk etkileniyor
00 Yorumla - Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZeka olmadığı sürece kas bir işe yaramıyor gadası
00 Yorumla Böyle kaslı olmak da sayılıyor mu asddjdk
https://i.hizliresim.com/80mvg7i.jpeg02 Yorumla- +1 yıl
Kasın her türlüsü öğk
- +1 yıl
Böyle erkek verelim hemen sana :dd
https://i.hizliresim.com/qmfbzhs.jpeg
+1 yılHayır ya spor salonları şişirilmiş kas yığınları ile dolu ama beyinleri boş ahah (gym farelerinden bahsediyorum)
318 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayatında kaç tane kaslı erkek tanıdın da böyle emin konuşuyorsun rakun?
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 @RakununÇorabı
Rakun hanım : Bu sporu çok yönlü yapan var, dikkat için, Kişisel gelişim, Vajina, Kafası dağılması için, Hobi, Merak var oğlu var kısaca, Muhtemelen sizde çoğu kişi gibi kızlar için olan yapan elemanlara geldiniz ve merak etmeyin o kişiler şu an bu sporu yapmıyor. - +1 yıl
5 yıldır sporla uğraşıyorum ben bile hesaplamadım kaç tanesine denk geldim, lafım kimlere gittigi belli siz neden böyle yükseldiniz ki :d @CharlieChaplin21
- +1 yıl
@MuarremSancak bak sen dediğimi anlamışsın mesela.
- +1 yıl
@RakununÇorabı Ben 1-2 saat spor yaparım.
30-45 Dakika kadar spor salonundakileri izlerim, Yeni başlayan çocuklar oluyor hareketin en yanlış halini yapıyor (Antrönör/Hoca) her neyse bir şeydemeden gidiyor ayar oluyorum, Ben göstermek zorunda kalıyorum, Aynısı kadın/kız kişiler yaptığı zaman personal coach oluyorlar ayar oluyorum. - +1 yıl
@Rakununçorabı geneleme yapıyorsun çünkü 🥴
- +1 yıl
Parantez içinde gym fareleri dedim tüm. spor yapan erkekler demedjm bu GENELLEME DEĞIL @CharlieChaplin21
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 Genelleme yapmıyor, Ortaya atıyor yarası olan gocunuyor, Ama gym fare/gym rat anlamını bilmeyen biri için ön yargı oluştura bilir.
- +1 yıl
Muarem sana ne oluyor?
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 Herkese açık bir konu bana mı takıldın?
- +1 yıl
Karşı cins için kendi cinsini aşağlamaya çalışan komik birisin
- +1 yıl
Aşağılama yok cidden okuduğunu anlamıyorsun sanırım bacak günündeydın kan beyne gitmiyor xd neyse bence daha fazla rezil olma uzatma
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 Arkadaş sen at mısın köpek misin? Neyin cinsinden bahsediyorsun, Spor salonuna gidip zyzz edit bağımlısısın sen aşağılama/hor görme gibi bir durum yok aşağılık psikolojisi var sende üzgünüm vahim kuzum.
Olduda öyle bir durum var sayar isek burada sen kızı aşağılamaya çalışıyorsun bende hakkını savunmuş olurum, Kendi ablammış/kardeşimmiş gibi varsaydım diyelim :)
Ne dediğini bilmiyorsun, Sen git 1 miligram kafein al sakinleş biraz :D :)
- +1 yıl
Agdhdhwh iyi yardırdın
- +1 yıl
@RakununÇorabı sevgiliniz var mı acaba güzel bayan :)
- +1 yıl
İyi güldüm yorumlara kkfkfkdkfkfkfkf
+1 yılBen şöyle başladım, Önce kişisel gelişim için, Sonrasında baktım erkekler dahil insanların ilgisini çekiyor (özellikle erkeklerin) erkekler kızlardan daha çok bakıyor :D Sonrasında bağımlılık oldu.
Ben 10 yaşında başladım 2.5 kg dumbell ile savaşıyordum :D
00 Yorumlaherşeyin fazlası zarar. sağlıklı olmak için öncelikle spor yaparız sonrasında kas kütlesi zaten kazanmaya başlarız. plaj vücudu tam yeterlisi olur bence.
00 YorumlaYani kaslarım ile değil de karakterim ile övünüyorum sürekli insanlar benden kaslı olanları yahut kassız olanları da bulabilir fakat benim karakterime sahip bir kişi daha bulamazlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotodaki vücut çekici gelmiyor bana. Göbeksiz ama fit seviyorum ben kasa gerek yok
30 YorumlaBir erkekte kas çekici geliyor bana ama fazlası da aşırı itici. Balon gibi şişirilmiş kasları çekici bulanları anlamıyorum.
20 YorumlaKaslı olmanın bir numarası kalmadı gerçekten de. Kızlar bu konuda artık uyandı. Kafatası boş olduktan sonra kas olsa ne olur.
10 Yorumla
+1 yıl2 3 seneye kadar evet öyle derdim ama artık zamanla insanlar büyüyünce artık öyle bir şey aramıyor dostlarım daha çok
00 YorumlaSpor konusunda 517 cevap paylaştı. Sirf su +2 xperin hatrina yaziyorum
Hayir kasli olmak sadece kasli olmaktir ne 1 ile ne de 0 ile ilgisi yoktur :D
00 Yorumla
+1 yılEvet bence. Sağlık konusunu geçtim çekicilik olarak da. Sonuçta vücuttaki yağ oranı düşük olunca yüz de şekilleniyor, elmacık kemikleri çene falan.
10 Yorumla
Nasıl olucak? 00 YorumlaBence değil sahip olduğun kas miktarına göre değişir de ciddi anlamda kaslıysan kızlar çekiniyor
00 YorumlaEvet 😅 hem kaslı hemde uzun boylu oldun mu tamam 5-0 ondesin
111 Yorumla- +1 yıl
Karakterini yesinler iş s. ekse gelindiöinde ya da dışardan beöenilmeğe karaktere bakılmıyor vüvuda yüze bakıkıyor fotoqraflarından da istediöin orototipde erkeğin yanında olacak kız deəil yaklaşamqxsın bile yani olmayan bedenin ve ortalama güzeliğinle karakterim var diyip kendi egonu yükseltme
- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar olduğuna bağlı çok kız gerçekten güzel durmuyor
10 Yorumla Benim için öyleydi herzaman dikkat çeken ve daha ön planda olan oluyorsun
00 YorumlaSpor konusunda 891 cevap paylaştı. evet öyledir hayır diyen yalan söyler kendilerini ağırdan satmaya çalışıyorlar yaniki :)
00 Yorumla
+1 yılEvet ama fotodaki gibi çok değil daha ideal olmalı
00 Yorumla
+1 yılKaslıdan çok atletik vücut çekicidir kendimden biliyorm
00 Yorumla
+1 yılBeyin kasını geliştirmiş bir erkek 10-0 daha önde başlıyor bence
00 YorumlaEskiden oyle dusunuyodum simdi her yerde kas yığını
00 Yorumla
+1 yılHacmi önemli aşırısı itici bence. Hafif kas iyidir
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir vücuda sahip olmak her zaman 1-0 öne getirir insanı
00 Yorumla
+1 yılBence değildir ya zaten bu sporu yapan kişi de kendi için yapmalı.
1 0 öne geçmek için değil00 Yorumla
+1 yılKızlar kaslı sever sevmiyorum diyen yalan söylüyordur
00 Yorumla
+1 yılKas sevdiğim bir şey değil maalesef. Cılız da sevmiyorum. Yapılı olsun biraz yeterli.
00 Yorumla
+1 yılYani evet kızlar daha iyi performans verir düşüncesiyle
00 YorumlaDeğildir. Ama dikkat çekicidir.. Kızların mantığı olmadığı için o an neye kapılır bilinmez..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı ve yakısıklı olmak. Kaslı ve tipsizsen eksilerde olursun hatta 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Sende çok şey istiyorsun. Demirciyemi dövdürelim kendimlzi
+1 yılher ne kadar yasitlarim dis goruntu onemli degil dese de inanmayin dostlarim kesinlikle cogu insan icin fiziksel özelliginiz önemlidir.e tabi bi Markus Rühl fizigi degil tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArka cepteki cüzdanın kabarık olması bir sıfır önde olmak demektir. Artık kasta fayda etmez. 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öyledir ama eşim kaslı hemen ucarlar yoksa yoruma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaslı isteyen kızlar kum saati gibi ya istemeye hakları var :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 taraf da gösterişçi olur Gül gibi geçinirler :D
- Spor konusunda 692 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değildir
20 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bir insanın fiziğini bakandan fazla bişey beklemem önemli olan nasıl bir kişiliğe sahip olduğudur
00 Yorumlakastan ziyade spor önemli benim için subay olduğum için görev gereği zaten
00 YorumlaÖğğğ bu kdr kaslı olmak mide bulandırıcı bence ve evet bencede 1-0 önde olur
00 Yorumla
+1 yılYalan söyleme özlüyorsunuz onlar için djdıd
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ölmüyorum.
- +1 yıl
Tamam sinirlenme 😀
+1 yılCoraline yapma bu soru kaos yaratır dgdfsgb
02 Yorumla- +1 yıl
Kenardan izleriz😂
- +1 yıl
Mısırları aldım 🍿 🍿 🕶
Pipi kası en önemlisi..
10 Yorumla
+1 yılYok Adam olmak 1/ 0 õnde
10 YorumlaFotoğraftaki gibi hayvan gibi kas sevmem asla
00 Yorumla
+1 yılBu adam her türlü bok gibi
00 YorumlaBunu sen soruyorsun kardeşim 😂
00 Yorumla
+1 yılHayır bana itici geliyorlar
00 Yorumla
+1 yılEvet %100 etkilenme ihtimalleri artıyor
00 Yorumla
+1 yılÖyledir muhtemelen çoğunluğa bakarsak
00 Yorumlapilates hocasıyım oyle
00 YorumlaEstetik fizik öyledir.
00 Yorumla
+1 yılEvet çekiciliği artırıyor
00 Yorumla
+1 yılAdamda cok cirkinmis ya kasi bile kurtaramamis
00 YorumlaÖnemli olan o kası kullanmak. Koruyabilmek.
00 Yorumla
+1 yılaşırı itici bence ve bir olayı yok
00 Yorumla
+1 yılYani fiziğe önem verenler için öyledir.
00 YorumlaBilmiyorum hiç yaşamadım bunu
00 Yorumla
+1 yılFit olmak kaslı olmaktan daha önemli değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet önde göbekli erkek evmiyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk düzlükte öne atar, maç kazandırmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri