Güzellik & Bakım Göbekli erkek 1-0 önde midir? _Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kıslar göbekli seviyormuş duyduğuma göre :/İftardan sonra me :😂 Güncellemeler+1 yıl Masanda yer yoksa güzelim mühim değil ben göbeğimle de içerim 😏 Güncellemeler+1 yıl İnanmıyanlar ağlasın 🙄https://youtu.be/w6Uq8VD_BKk Göbekli erkek 1-0 önde midir? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. göbeği önden gittiği için evet shsjdj 1 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Genelde çoğu kız göbekli erkek sevmez ama nedense ben seviyorum 😏 3 13 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Evet sende o havayı sezdim yemek yedire yedire şişirisin 🥳 Yorumla Afraa2727 +1 yıl 😏 Ne güsel işte yemek yapmayı bilen birini bulmuş adam şanslı. Yorumla _Çavbella_ +1 yıl İvet ikinizinde göbüşü olur 😏 Yorumla Afraa2727 +1 yıl 😏Ben spor yaparım Yorumla _Çavbella_ +1 yıl İlla ki bırakırsın sonra sporu 😏 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Napayım be Allah Allah 😏 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Göbüşünle mutlu ol 😏 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Cıks o göbüş aldatılmaya neden olabilir 😏 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Göbüş yüzünden aldatacaksa zaten yanlış olmuş baştan be ya 🙄 Yorumla Afraa2727 +1 yıl 😏 Olur mu olur valla yani günümüz erkeklerini anlamak zor. Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Sanki kadınları anlamak çok kolay 😒 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Zamane insanlarını anlamak zor 😏 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Heh bak oldu şimdi :d Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Görseldeki de fazla değil mi ya? Gerçi ülkemin erkeklerinin evlendikten sonraki hali diyebilirim. Ajsjs 1 0 Yorumla
Bulasmayinbana88 Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Hayir tabiki😄😄. Ben takilmıyorum kasa göbeğe. Ama ikisininde fazlası iyi durmuyor bence 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Göbekli sevmezler ama sorsana göbekli insanların ne kadar umrunda? 😂😂 1 0 Yorumla
Elbaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ben göbekli erkek sevmem kadınlarda da sevmem.. Göbek itici 1 0 Yorumla
No1Princess Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ahahah o göbek ne hamile kalmış bu 🤰, bu kadar göbek fazla. d 1 0 Yorumla
Eternal_Creed Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Azıcık göbeğim var, 1-0 önde miyim bilmiyorum ama benden önde gittiği kesin :-) 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1-0 olmasa da bu dayı göbek farkıya bi 25-30 cm önde 1 0 Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yine yanlış bilgi. Kuşlar hep yalan söylüyor sana. 2 9 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Neden emoci hiç yok 🥺 Yorumla bunaldumya +1 yıl Bilmem atasım gelmedi Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Demek bu da yalan he :/ Yorumla bunaldumya +1 yıl Hı? Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Göbekli erkek sevdası diyom demek o da yalan :/ Yorumla bunaldumya +1 yıl Evet öyle Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Yia ama trip mi atıyon bana 🥺 Yorumla bunaldumya +1 yıl Yok yav Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Öyle öyle 😪 Yorumla
yodanınsoltaşağıv10 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Anasını s*kerim ama he, göbek ıy dediler diye kas yaptık şimdi göbek diyorlar.fdfdsfdsfdsfsd 0 0 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sanmam geride olabilir 🙄 1 1 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Bunu bi şişkodan duymak mı 😱 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. O zaman millet boşuna o kadar karın kası yapıyor😄 1 4 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl O kas sporu bırakınca söner ama göbek öyle mi 😏 Yorumla MissChucky +1 yıl Haklisin bak bu açıdan düşünmemiştim🙄 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl İşte ince düşünecen 🙄 Yorumla MissChucky +1 yıl Doğru😄 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değil, kimden duyuyorsun bunları yav 😠 1 1 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Kıslar dedi 😠 Yorumla
umutlabekle Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır ya ne göbeklisi bak kusuyorum şu an 🤮🤮 1 9 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Puuu çok ayıp Yorumla umutlabekle +1 yıl Niye sen göbekli misin yoksa Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Değilim ama ölene dek göbeklileri savunacağım 😠 Yorumla umutlabekle +1 yıl Iyyyyyyy iyrenç 🤮 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Puu engel bb 😠😠 Yorumla umutlabekle +1 yıl Hayuırrr Yorumla umutlabekle +1 yıl Engelleme tamam bir şey demicem Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Hehehe işte böyle :d Yorumla umutlabekle +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kendine göre evet, kadınlara göre hayır. 1 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ya istemiyorum 1 2 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Timam yia gobişlileri üzüldü zati 🥺 LovecezaM +1 yıl Bannaa nee 🥺
Gizli Üye (18-24) +1 yıl göbekli erkek dünya ahiret biraderimdir 2 1 Yorumla Ararat344 +1 yıl Yapma yaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
göbeği önden gittiği için evet shsjdj
Genelde çoğu kız göbekli erkek sevmez ama nedense ben seviyorum 😏
Evet sende o havayı sezdim yemek yedire yedire şişirisin 🥳
😏 Ne güsel işte yemek yapmayı bilen birini bulmuş adam şanslı.
İvet ikinizinde göbüşü olur 😏
😏Ben spor yaparım
İlla ki bırakırsın sonra sporu 😏
Napayım be Allah Allah 😏
Göbüşünle mutlu ol 😏
Cıks o göbüş aldatılmaya neden olabilir 😏
Göbüş yüzünden aldatacaksa zaten yanlış olmuş baştan be ya 🙄
😏 Olur mu olur valla yani günümüz erkeklerini anlamak zor.
Sanki kadınları anlamak çok kolay 😒
Zamane insanlarını anlamak zor 😏
Heh bak oldu şimdi :d
Görseldeki de fazla değil mi ya? Gerçi ülkemin erkeklerinin evlendikten sonraki hali diyebilirim. Ajsjs
Hayir tabiki😄😄. Ben takilmıyorum kasa göbeğe. Ama ikisininde fazlası iyi durmuyor bence
Göbekli sevmezler ama sorsana göbekli insanların ne kadar umrunda? 😂😂
Ben göbekli erkek sevmem kadınlarda da sevmem.. Göbek itici
ahahah o göbek ne hamile kalmış bu 🤰, bu kadar göbek fazla. d
Azıcık göbeğim var, 1-0 önde miyim bilmiyorum ama benden önde gittiği kesin :-)
1-0 olmasa da bu dayı göbek farkıya bi 25-30 cm önde
Yine yanlış bilgi. Kuşlar hep yalan söylüyor sana.
Neden emoci hiç yok 🥺
Bilmem atasım gelmedi
Demek bu da yalan he :/
Hı?
Göbekli erkek sevdası diyom demek o da yalan :/
Evet öyle
Yia ama trip mi atıyon bana 🥺
Yok yav
Öyle öyle 😪
Anasını s*kerim ama he, göbek ıy dediler diye kas yaptık şimdi göbek diyorlar.
fdfdsfdsfdsfsd
Sanmam geride olabilir 🙄
Bunu bi şişkodan duymak mı 😱
O zaman millet boşuna o kadar karın kası yapıyor😄
O kas sporu bırakınca söner ama göbek öyle mi 😏
Haklisin bak bu açıdan düşünmemiştim🙄
İşte ince düşünecen 🙄
Doğru😄
Değil, kimden duyuyorsun bunları yav 😠
Kıslar dedi 😠
Hayır ya ne göbeklisi bak kusuyorum şu an 🤮🤮
Puuu çok ayıp
Niye sen göbekli misin yoksa
Değilim ama ölene dek göbeklileri savunacağım 😠
Iyyyyyyy iyrenç 🤮
Puu engel bb 😠😠
Hayuırrr
Engelleme tamam bir şey demicem
Hehehe işte böyle :d
🙄🙄
göbekli dayılar eklesin
Deliriyorlar dostum göbeklilere :)
Kendine göre evet, kadınlara göre hayır.
Göbekli mi? Puaahhhh hayatta olmaz
Ya istemiyorum
Timam yia gobişlileri üzüldü zati 🥺
Bannaa nee 🥺
göbekli erkek dünya ahiret biraderimdir
Yapma yaa
Aaww masa gibi kullanıyor göbeğini kocaman
-10 gerideyiz
Hayır.
Hiç sevmem erkek de.
Vov umarım değildir
Bayaa doru bayaa