Spor "KS TARAFTAR" anketini başlatıyorum. Sizce ipi göğüsleyen takım kim olacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor GALATASARAY FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR DİĞER Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "KS TARAFTAR" anketini başlatıyorum. Sizce ipi göğüsleyen takım kim olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Galatasaray 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fenerbahçe kadar iyisi bu sene yok. Açık ara şampiyonluk adayıdır. 0 2 Yorumla Mehmet_Felekk +1 yıl her sene iyi başlayıp sonunu getiremiyorsunuz ? Yorumla aerolite +1 yıl @Mehmet_Felekk 53 yaşındayım ve hatırladığım en iyi takım ve sezon başlangıcı bu. Elbette garanti olan bir şey yok, ama olasılık yüksek. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Galatasaray' ın son vuruşları iyi olsa liderdi şuanda. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bitirici forvet ve iyi bir forvet arkası gerekiyor sarı kırmızılılara 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu şekilde devam ederse Galatasaray ya da Fenerbahçe olabilir diyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Galatasaray
Fenerbahçe kadar iyisi bu sene yok. Açık ara şampiyonluk adayıdır.
her sene iyi başlayıp sonunu getiremiyorsunuz ?
@Mehmet_Felekk 53 yaşındayım ve hatırladığım en iyi takım ve sezon başlangıcı bu. Elbette garanti olan bir şey yok, ama olasılık yüksek.
Galatasaray' ın son vuruşları iyi olsa liderdi şuanda.
Bitirici forvet ve iyi bir forvet arkası gerekiyor sarı kırmızılılara 🙂
Bu şekilde devam ederse Galatasaray ya da Fenerbahçe olabilir diyorum.
Fenerbahçe...