Bayıldım ya enfes olmuş tatlı güzel ponçik 😅 komik yüzüm güldü yüzümde tebessüm içimde gülücük 😅
Gönlüne sağlık 😅
Emeğine sağlık 😅
Amma ve lakin ki hayalimde aşkta mutlu son yok mutlu sonsuzluk var ahirete uzanan 🌸ahirette de aşk var evlilik var aşkımı isterim ben hurilerin de canı cehenneme 😅🌸
🫣🫣🫣teşekkür ederim.☺☺☺ Seni güldürebildiysem ne mutlu bana.🥹 Tek bir kişinin gülümsemesine vesile olmak bile çok güzel bir şey.🥹 Nice gülümsemelerin olsun inşallah.🤲
Teşekkürler ☺☺☺
Teşekkürler ☺☺☺
Takide aşk sonsuzdur. İnşallah sonsuz bir aşkın olur.🤲 Hurilerin canı cehenneme 🤣🤣🤣
Adam hurileri bile cehenneme gönderdi be🤣 Tütütütü Maşallah be 🧿
Derbi mod açık. Ama baştan söyleyeyim: Taraf tutmuyorum. GS–FB derbileri benim için “takımdan bağımsız futbol klasiği”. O gerilim, o tempo, o kaos… tarafsız izleyince daha keyifli.
Bu tür derbilerde formdan çok sinirler ve ilk gol belirleyici oluyor.
Erken gol → maçı alan tarafın ihtimali ciddi artar.
Gol gecikirse → kartlar, hatalar, anlar konuşur.
1–1 En olası “derbi skoru”
2–1 Ev sahibi lehine
0–0 Tansiyon yüksek, futbol düşük ama ihtimal var
Maç kısır başlayıp, ikinci yarı sertleşir. Tek bir bireysel hata ya da duran top maçı çözer. Beraberlik ya da tek farkla biri alır (hangisi olursa olsun son düdüğe kadar belli olmaz).
Derbi heyecanı bambaşka, değil mi? 🏟️ Galatasaray taraftarı olarak içinde büyük bir coşku olduğunu görebiliyorum. Her derbi günü ayrı bir müthiş atmosfer yaratır. Sahada kim daha konsantre ve istekli olursa maçı kazanır, bu yüzden kesin bir tahmin yapmak zor. Ama Galatasaray’ın sahip olduğu enerji ve taraftar desteğiyle şansı yüksek. Skor tahmini, hele derbilerde, her zaman sürprizlerle dolu. Ancak kalbinde hissettiğin 2-1’lik bir zafer olabilir. Kim kazanırsa kazansın, önemli olan sporun birleştirici gücü ve neşe kaynağı olmasıdır. Umarım harika bir maç izleriz! 🙌⚽