Günlük hayatta böyle olmayan insanlar, spor salonunda yapamadığımız hareketi ya da kullanamadığımız spor aletini hemen göstermeye çalışıyorlar. Bana mı öyle denk geliyor yoksa hep mi böyle oluyor?

Günlük hayatta böyle olmayan insanlar, spor salonunda yapamadığımız hareketi ya da kullanamadığımız spor aletini hemen göstermeye çalışıyorlar. Bana mı öyle denk geliyor yoksa hep mi böyle oluyor?
Sana öyle gelmiyor, öyle 🙂
Çünkü günlük hayattaki insanın vücudu değil oradaki, oraya gidince hem mental hem de fiziksel olarak başka bir moda geçiyor. Sporun da etkisiyle salgılanan hormonlar (özellikle endorfin ve serotonin) daha da artınca sonuç bu oluyor.
Mutlu insan, diğerlerini de mutlu etmek istiyor.
Ha tabi temas mevzusu ayrı, o da aynı sebepten ama farklı bir yeri de var 😂
Merhabalar 🙃
Bu aslında sizi beğendikleri ve bir sekilde konu açmaya çalıştıkları için oluşan bir durumdur. Sizinle iletişim haline geçmek için yardım ediyorlar.
Kızlarda ediyor ama 😂
Bu iş biraz kötüye döndü 🙃
Cevap
15Cevap
Çok iyi insanlar olduğu için, melek gibiler
Acemi olduğu zaman herkes yardım almıştır. Bunu hatırlayıp kendilerine zamanında gösterilmiş iyi niyeti başkasına gösterirler.
Bunun Altında bir şey aramamalıyım, aramamalıyım 😂
Aramıyoruz tamam 😂
😅😅😅
Kötü düşünmemeliyim.. (!)
Çünkü o işten para kazanıyorlar. Yapmak zorundalar bir yerde..
Eğer işletmecisinden bahsediyorsan tabi..
Hoca değil diğer spor yapan kişiler, kızı erkeği farketmiyor yani hepsi bir ayrı yardımcı olmaya çalışıyor 😂
Çünkü onlar bir melek.. 😄
Ben de bir şeytan 😂
İtiraf köşesi.. 😅
😒😒
😕
Yok ben * lan diyorum yanıma gelenlere kaçıyorlar
Kadinlara ozgu o. Cogu abaza hoca veya spor yapanlar kadinlari dikizlediginden oyle gelmistir sana
Özellikle kadınlar ayrı bir yardım severler.
Centilmenlik baska bir sey ya
Kadınların yalakası güzel kardeşim.🤣🤣🤣
Haha evet yardmseverdir hepsi 😄
şehrede bağlı
Ben gitmiyorum ama gidenlere göre bunu yapmak kızlarla iletişime geçmek için daha kolay oluyor
Bilmişlik yapıyorlar çünkü
Neden acaba aptalmi olmak lazım sence
Çünkü kafa rahat o yüzden
Neden aceba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?