ben fenerbahçe kaybetmez diyorum fenerbahçe kazanır veya berabere biter sizce nasıl olur bu arada beşiktaşı kendi silahı ile vurmak lazım beşiktaşın eski forveti bizde eğer eski takımına karşı oynarsa belki hırs yapar bilirsiniz oyuncular eski takımına karşı oynarken acımasız olabiliyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beşiktaş dağılıyor gibi ufak ufak. Bence berabere biter. Fenerin kazanmasını hiç istemiyorum
fenerbahçenin kazanmasını istemiyorum demekle olmuyor iyi olan taraf kazanıyor ama eğer hakem maçın içine etmezse genelde hakemler böyle maçları iyi yönetmiyor maçı doğruyor
Fener hiç iyi olan taraf olmamıştır benim gözümde 😂 iyi oynasa da fener kötüdür. Bu sene iyi başladım umarım havası çabuk söner
senin mesele fenerbahçe düşmanlığı tamam ezeli rekabet ama iki klüp de birbirine düşman değil sadece rakipler önce bu konuda anlaşalım
Ligde fb rakibimdir. Avrupada ülke puanı için kazansın isterim. Fb düşmanı olsam hiç başarılı olmasını istemem
aynen iki klüp birbirine düşman değil sadece rakip ama sen öyle bir konuştun ki bende senin fenerbahçe düşmanı olduğunu düşündüm çünkü fenerbahçe kötü diyip durdun
Biraz takılmaktı sana niyetim. O yüzden sert giriş yaptım :))
ama yaptığın yanlış bende beşiktaş kötü diyip dursam sonra sadece takılıyordum sana desem hoş olur mu
Hoş olur 😃 ben galatasaraylıyım
o zaman düzeltiyorum galatasaray hakkın da öyle konuşsam hoş olur mu
Hoş olmaz ama didişirim seninle. Sorun da olmaz
işte ayıp etme ki didişme olmasın insan kendi istemedi şeyi başkasına yapmamalı
Peki güzel kadın :))
Beşiktaş son haftalarda bir tık formsuz ama bu maç fırsat olabilir. Fenerbahçe formda ama böyle maçlarda belli olmuyor. Beraberlik kokan bir maç gibi geliyor.
ya da fenerbahçe kazanır
Beşiktaş 3: Fenerbahçe 0
Beşiktaş'ın artığı Bathsuayi den gol beklemek çok komik
ya harbi hastasın bide beşiktaş 3-0 alır diyor olum sen rüya görüyorsun galiba beşiktaş ligin en çok gol atan takımı fenerbahçe ile oynuyor ayrıca aynı zamanda ligin az gol yiyen takımlarından birisi fenerbahçe lig de 20 gol atmış 6 tane yemiş böyle bir takıma nasıl 3 atacak beşiktaş daha başakşehir takımını yenemiyor ayrıca o dediğin oyuncu gol atar bu zamana kadar eski takımına karşı hırslı oynayıp gol atan başka oyuncular da gördüm adı yunus mu neydi başka takımda oynarken galatasaraya gol attı josef de souza beşiktaş da oynarken fenerbahçeye gol attı ve o bahsettiğin oyuncu fenerbahçe takımıyla çıktığı ilk maçında mükemmel bir gol attı ve sonra ki maçlarda da isabetli şutları vardı
Yunus ve Josef iyi oyuncu ama bahsuayi kazmanın teki. Rennes maçında siz de gördünüz ama hala ender umuyorsunuz. Başakşehiri bile derken? Başakşehir fenerden daha iyi puan durumundan habersizsin. Beşiktaş rahat kazanacak İnönü ortası
başakşehir puan olarak fenerbahçeden daha iyi değil öyle olsaydı puan farkı o kadar az olmazdı başakşehir takımının attığı gol sayısı fenerbahçeden daha fazla değil ligin en çok gol atan takımı fenerbahçe o kazma dediğin oyuncu beşiktaş da 14 tane gol atmış kazma bir oyuncu nasıl o kadar gol atıyor ayrıca bu ön yargıyı bir kenara bırak bir futbolcu her takım da aynı performansı gösterecek diye bir kural yok ne biliyorsun belki de fenerbahçe takımın da daha iyi oynayacak ayrıca beşiktaş rahat kazanamaz sen hangi derbinin rahat geçtiğini gördün o maç ya berabere biter ya da fenerbahçe alır senin fenerbahçe takımının kadrosundan haberin yok galiba çünkü maçları izlememişsin takım ligin en çok gol atan takımı
Basksehir puan olarak fenerin üstünde. Ustunuzdeki takımı kucumsuyorsan siz daha kucuksunuz 😂 basakhir ligde gol bile yemedi
14 golu ben de atarım ghezal gibi asist yapan oyuncu varken. Adam geçen sene derbilerde bile kaç tane penaltı kaçırdı. Şampiyonlar Ligi'nde direklere vurdu. Bathsuayi kazma bunu herkes bilir. Daha önce fenere 3 atıp kazandık Quaresma döneminde. Gsyi içerde 3_0 yendik daha farklı biterdi hatta Muslera çok iyi oynanmıştı. Senin futbol bilgin bu maçları bilecek kadar geniş olmadığından hiçbir derbi farklı bitmez yazdin
yine de 14 gol az bir katkı değil beşiktaşın bütün oyuncuları 14 gol atıyor mu 14 tane gol atan oyunculardan biri olmuş asıl küçümseyen sensin bahsettiğin adamın daha ilk sezonuydu başakşehir bizden çok yukar da değil yani puan farkı çok az ve daha ligin başı başakşehir illa ki takılacak hep fenerbahçenin yukarısında kalmayacaklar farklı skorla biten eski derbilerden bahsetme onlar
mazi de kaldı son yıllar da hangi derbi bol gollü geçti
beşiktaş sanki çok iyi oynayan birtakım da gelecek fenerbahçeye fark atacak fenerbahçe kazandığı maçların çoğun da fark attı beşiktaş ne yaptı maçlarının çoğunu zar zor kazandı ligin ilk 2 haftası beşiktaş çok kötüydü milli ara öncesi fenerbahçe farklı kazanırken beşiktaş yenildi hala gelipte öyle bir takımı göklere çıkarma burada beşiktaşın derbi maçını farklı kazanacak güçte olmadığını senin de biliyor olman lazımdı ama sen beşiktaşı barcelona gibi olduğunu düşünüyorsun iki denk takımın maçından bahsediyoruz iki takım birbiriyle denk takım diyebiliriz ama bir çok kişi maçın favorisi fenerbahçe diye söyler çünkü son maçta fenerbahçe farklı kazandı beşiktaş ise yenildi farklı kazanan takım yenilmiş bir takıma karşı oynayacak sence de farklı kazanan takım maçın favorisi sayılmıyor mu sen gelmişsin beşiktaş farklı kazanır diyorsun söylediğin şeye inanasım gelmiyor sözlerin çok komik geliyor neyse bu konuyu daha fazla tartışmayalım pazar günü maç oynandıktan sonra burada konuşuruz
Ne favorisi FB? İddia oranlarında. bile favori Beşiktaş. FB ne zaman İnönü de favori oldu ki. Çok fazla FB sayfalarında gezdigin belli. İlk sezonunda az mı atiliyor? Dembaba Mario Gomez gibi sağlam golcüler ilk senelerinde kaç attılar git bak bakalım. Bunları bahane etme. Sizin en kötü oyuncunuz bile Messi gibi görüyorsun. Fener en son ne zaman şampiyon oldu? Yıllardır ilk haftalar uçup sonda aglayanlar
Kimin kazanacağından ziyade kesinlikle çok keyifli bir maç bizleri bekliyor
hakem maçın içine etmezse keyifli olur evet ama hakem maçı doğrayabiliyor
Bjk kazancak
zor kazanır daha başakşehiri yenemiyor
Ben kazansam keske
öyle bir seçenek yok