AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Harikasın karşim böyle devam et.
Çok teşekkür ederim tecrübeli gibi duruyosunuz o yuzden morelim iyi oldu insanlar sporsuz 30 felan yaparim diyo😂
Bu yolda sana b*k atmaya çalışan yaptıklarını küçümseyen senden daha iyisini yaparım diyen çok olacak. Kulaklarını kapat gülümse geç. Pist orada, sahne orada. Yapabilen varsa yapsın. Anca bilgisayar başında oturup milleti kıskanmakla geçer onların hayatı 😜
Allahın sevim senin usta essahtan cok güzel konuştun👑
Bu yorumu görsem ekstra bı yorum yapma gereği duymazdim. çok güzel yazmışsin tebrik ediyorum
Ben hiç spor yapmıyor olmama rağmen çektiğimde 35 tane çekiyorum spor yapan birisine göre 45 çok az
Eminimki yarim inip kalkiyosundur
Aynen knk
Gayet iyi ama gelişmen lazım birden olmaz zaren her şey. Devam basmaya👊👊💪
Eyw gaza geldim bak saatte 12 yarin basarız😂👍
Bas bas acıma kas acısı çocuğun olmadan gelişme olmuyor.
Aynen oyle usta kasları cayir cayir yakiyok
Ama benim tavsiyem açık havada ya da koşu pistlerinde koşu yap sebebi şu kros her zaman iyidir cardiyo olarak bakma. Ciğer kapasiteni genişletir. Vücut dayanıklılığını arttırır. Kolay kolay yorulmazsın. Karın ve bacak yağlarını eritir. Yani body veya crossfit için ön hazırlık gibi bir şey olur. Tıkanmazsın yorulmazsın asla yani.
Hmm mantikli aslinda ama cok gec ya kosarekn cigerde dayaiyom be usta yasadigin yer senin geleceginide engelliyo
Orasıda var tabi. Koşarken sabit tempo vücut postürü dik kollar sabit burundan alıp ağızdan cericen nefesini sabit tempoda bozmadan bacaklarını açabildiğin kadar açıcan asıl faydalı olan benimde bahsettigim önerdigim koşu bu. Koşu diyince millet topuklar göte değcek olarak düşünüyor ama öyle değil. 1 turla baslarsın sabit 5 6 turda kalırsın. Amaç ciğer kapasitesini genişletip tıkanmamak birde yağ yakmak.
Ornan varsa ordada koş ya hadi ordan etcen bazen yaşadığın yeri.
Aynen bu dedigine alisirsam eger sigara cok bi etkisi kalmaz
Sigarayı bırak lan bırakmadan koşulara başlama kalp krizi geçirirsin aynı şey body ve fitness içinde geçerli.
Ciddi bizim gende var zaten kalp rahatsizli hem anne tarafi bem baba tarafinda
Birakma şansimi bi denim
Deneme bırak gitsin erken ölmek istemiyorsan.
Hmm peki normal sporu birakimmi sence
Sigarayı bırak spora devamke. Ölünceye kadarda bırakma. 72 yaşında üni hocam spor geçmişi sayesinde benimle birlikte 4 kat adam merdiven çıktı yani. Ben tıkandım sigaradan o tıkanmadı hesabı sen yap.
Allah allah baya iyi
Ama ben artik gelisemiyom ya usta neden acaba o
Agirlimi yukseltemiyorum
Beslenmen yetersiz ve düzensizdir. Antreman öncesi karbonhidrat yükle 1.5 saat sonra antremana git ağırlıklara saldır. Antrenman sonrası protein+sebze özellikle yeşillik ve limon günlük duruma göre su ihtiyacın değişir ama 2.5 lt civarı yazsa bu zaten geçer 3.5lt kadar yolu var su içmen lazım. Birde şekeri hayatından çıkar. Yükseltirsin ağırlığı neden yükseltemeyesin.
Uyku düzeninde önemli
Bende 45.5 şinav yapıyorum biraz daha gayret edip çalışırsan benim kadar yaparsin
Yok yani boyle hic yavlaslamadan zorlandim an biraktim şekilde rekorum 45 ama eğer zorlasam 50 yaparim
Kolaysa elmas şınav yap 😂 10 tane yapamazsın ben 40-50 tane yapıyorum
Valla şinavi ayda yilda bir cekiyorum sigara zorluyor
Anladım
Bence çok iyi
İyi bence
Teşşekür ederim
Eyvallah
Ama dahada yükselt sayıyı
İnşallah bakacaz kilo alsak biraz kas kütlesi çoğaltirdik
👍👍👍
Iyi knk valla benim 47 de kesiliyo
Usta yorumlardayukarda bi kadin 55 tane cekiyorum diyo cozemedim 😂
55 he masallah kadin olduguna emin miyiz trans felan da cikabilir
😂haha usta oda 14 yasindaykenmiş bak yorumlara gorursun valla helal olsun
İyi herhalde. Ben beceremiyorum ya 😂
Kendine güven yaparsin 😂
Deniyorum olmuyor ya
Mekikte sorun yok onda iyiyim ama şınav 0
Hmm neden acaba mekik daha zor aslinda videolarini izle güzel bir hareket tum vucutunu calistiriyor
Mekik kolay geliyor bana ama şınav zulüm gibi resmen
Kendimi kaldıramıyorum 🤣🤣
İzledim ama işe yaramadı
Lac kilosun ayiptir sormasi
43
Zayifmissin aslinda acaba neden yapamiyon
Bilmiyorum yapamıyorum şınavı işte
Farkli biseyler den bari
Ay yok bu olmuyor 😂yöntemini asla bulamıyorum
Arka kol kasiyla omuz kasi gerek en cok onlari calış biraz
Denemeye çalışırım sağ ol
Önemi yok
ben sporsuz yaparim onu
Araliksiz bir sekilde 45 tane cekebilirsin yani
hamlik gider bi 4 . günde kesin
Anlamadim çekebilirsin yani onumu demek istedin
Kötu ben sporsız halimde 30 cekıyorum
İyi devam
iyi.
Tebrikler
Teşşekür ederim
1 yıla göre çok az
Hmm 64 kg yim 18 den 1 yaş kucugumm
zayıflar daha iyi şınav çeker zaten ben sporcu oldugum zaman 14 yaşımda 55 ve daha fazlası şınav çekerdim yani :D
Ama hic durmadan cekiyorum yani araliksiz
tamam işte az genede
Hmm anlamadim valla ben burnum yere deyene kadar iniyorum ve dumduz olana kadar kalkiyorum bunu nasil 55 yapiyorsun bi kiza gore pek inandirici gelmiyor
Bunun kızlık ve erkeklikle alakası yok kuvvet her insanda farklılık gösterir ama body yapan bi erkege gore 1 yil gibi bir surede 45 cidden az askeri nizami şınavdan bahsediyosun zaten yapilmasi gereken o kuçuklukten beri abim zorla yaptirdigi icin şınav konusunda cok tecrubeliydim tabi şimdi sigara sporu bırakma derken şu an en fazla durmadan 25 yaparım
Hmm ben 7 yildir sigara iciyorum gunluk nerdeyse 1 paket
olabilir bak ben şınavda dayanıklıyım sende ciğerde dayanıklısın :D
Ciğerdemi abla ben 10 yasinda basladim sence dayaniklimidir sokakta buyuduk
sokakta büyüyüp sigara icmen normal :D sokak cocuklari neler yapiyolar bi bilsen
😂bilmeme gerek yok biz onlarin icindeyiz valla cok kotu yerlerde cok kotu seyler yaptik allah affetsin ne dim konu nerden buraya geldi😂
:D öyle Allah affetsin