Spor Hangi dövüş sanatı en iyisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boks, muay thai, wing chun, krav maga, güres, judo, bjj... Güncellemeler+1 yıl Bjj, wing chun, krav maga arasinda kaldim Güncellemeler+1 yıl ... Hangi dövüş sanatı en iyisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle muay thai hiç düşünme bile, en çabuk öğrenilen ve hem savunma hem saldırıda en etkililerden. 0 0 Yorumla
zeynepmisinnesin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Krav maga bnce hepsini içine alıyor reflexleri güçlendiriyor 0 0 Yorumla
seyyahbirgenc Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kişisel özelliklere göre değişkenlik gösterir bu durum 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güreş bi dövüş sanatı mıymış? Ben hiç hissetmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Wing chun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaptin mi hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ders alıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kac yildir peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 yıldır Yorumla Soran +1 yıl Ama pahali die biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parayla ilgili bir sıkıntım yok Yorumla Soran +1 yıl Hangi seviyedesin Yorumla Soran +1 yıl Kac para öduyorsun aylik? Yorumla
Benbilememsenbilin Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Boksu tek gecerim 0 1 Yorumla Benbilememsenbilin +1 yıl Yas kac senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kesinlikle muay thai hiç düşünme bile, en çabuk öğrenilen ve hem savunma hem saldırıda en etkililerden.
Krav maga bnce hepsini içine alıyor reflexleri güçlendiriyor
Kişisel özelliklere göre değişkenlik gösterir bu durum
KADIN ICIN JUDA BENCE
Aikido en iyisi
Güreş bi dövüş sanatı mıymış? Ben hiç hissetmedim
hepsi birbirinden üstün
Kardeş kavgası
Funk fu 😅
Kesinlikle boks
Wing chun
Yaptin mi hic
Ders alıyorum