sokakta tamamen işe yarayacak ve insana müthiş etki eden en iyi spor sanatı sizce hangisi ?
Kung-fu
Muay thai
Karate-taekwando-judo
Kick-box - bx
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herhangi bir dövüş sporunda "çok iyi" olman seni sokakta 10 adım öne geçirir..
1-2 yıl yapıp sokakta işe yarayabilecekler, karate-kickboks-thaiboks
Ben 2-3 sene taekwando çalıştım siyah kuşakta bıraktım,hiçbir faydasını göremedim,sokakta çok kavga ettim ama kendi bilek gücüme güvendim,taekwandoya hiç güvenmedim,çok pişmanım Muay thayi ya da kick box yapmadıgım için.
bakalım işte
Kick box
Muay thai süper diyor herkes,badr hari,tony,jaa filan hepsinin dövüş sanatı thai.
yıllar önce araştırdım, krav maga mantıklı geliyor ama egitimini veren bir yer bulamayınca judoya kaldık
Kick-box yakında öğrenecem ya beni sinir edenleri dövecem
Cevap
11Cevap
brazilian jiu jitsu ama judoya filan benzemez herkes dayanamaz...
Muay thai süper diyor herkes
yaaa brazilian jiu jitsu yerde insanların biyerini kırmanı sağlar muay thai ayakta dirsek kaval kemiği filan ama brazilian jiu jitsu daha zor herke yapamaz örümcek gibi hareket etmek zorunda kalıyorum ben
Peki hollywood filmlerinde hangi dövüş sporu yapılıyor,matrıx,ölümcül deney,blade,karanlıklar ülkesi gibi bilim kurgu ve aksiyon filmlerinde hangi dövüş spor yapılıyor?
karma göze hoş gelen hareketleri alıyolar sonuçta bu söylediklerin fantastik-aksiyon filmleri olabildiğince gerçekten uzak
Full contact karate tipleri :) bkz. enshin ashihara kyokushin :)
Türkiye 1 kişiye 50 kişi dönerlerle saldırıyor oglum bunlar ne fayda edicek :D
yok ancak istisnai konu,ben zaten sporcuyum taekwandocuyum,hiçte sokakta dünya kadar kavga etmeme ragmen faydasını görmedim bu sporun :D
hapkido, asihara karate, kyokushin karate, wushu sanda
boks , ama boksörsen ve kavga ettiginde polis karsısında söyle bir durum oluyor
sartlar esit degil senin elinde bıcak varmıs gibi yargılanıyorsun
Karate-taekwando-judo
Jeet kune do,en iyisidir
king box- box
Muay thai peki *
bilmiyorum onu . ben küçüklüğümden belli yumrukla kavga ederim. ve doğru yere vurunca ikinciyi vurmaya hiç gerek kalmıyor.
D dedim ben..
hım
Karate-taekwando-judo
C şıkkı diyebilirim
Ben Judodan yanayım
A: Kung-fu
amerikan güreşi
C
bence çene :Dkghkkgh
d dedim
kick box
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?