Yaz bitiyor, yazla birlikte iştahım da gidiyor.
Yemek yemeyi kestim tamamen, zayıflıyorum ama spor yapmıyorum.

Yemek yemeyi kestim tamamen, zayıflıyorum ama spor yapmıyorum.

Bence gayet sportif bir bedene sahipsin; daha progresif bir şekilde görülür halde şekillendirmek istiyorsan abdominal kaslarını gereğini duyuyorsan çalıştır diye önerebilirim yoksa bunun dışında fit bir vücudun var. Tahmin olarak kilo 58 - 60 arası olabilir.
Alt karın bölgesinde yağlanma var. Baldırlarda aynı şekilde yağlanma var. Alt karın ve baldırlar zor yağ kaybedilen bölgeler tabii ama imkansız mı hayır. Spor neden hiç yapmıyorsun merak ettim. Motivasyonun mu yok bu konuda? Çünkü kumaş var yani.
Spor yapmak için kilolu olmak gerekmiyor sıkıntıdan bu soruyu sordunuz biliyorum kimsenin görüşü umurunda olmadığını da biliyorum o yüzden spor yap demiycem 😄
Teşekkürler 😂
Beni anladığın için de ayrı teşekkürler 😂
Ismin herşeyi anlatıyor 😄
Cevap
147Cevap
Buna siz karar vermelisiniz
Şu an gayet iyisin gadası
Kilonuz gayet iyi
Evet spora ihtiyacın var. Doğal durmuyorsun fotoğraflarda, kendini zayıf göstermeye çalışmışsın.
spor zayiflamak icin yapilmaz saglik icin ve bucudumuzda calismayan kaslari calistirmak hamlik bel boyun fitigi gibi hastaliklardan uzak kalmak icin yapilmali
Fiziğin kilon iyide, spora herkesin ihtiyacı var ya her açıdan faydalı bir aktivite herkes yapmalı ne olursa olsun fsdjk
Sanırım öyle
Bence biraz karın kası sana çok yakışır hattı beli edecek kadar
Belin diğer bölgelere göre kalın biraz. Spor da yapabilirsin vakum hareketi de. Vakum 5 6 cm fark eder
Bel biraz kalın incelt bacım makas hareketi yap 1 ayda fıstık olursun
Korse kullanmak istiyordum aslında şu 2 beden küçültenler aşırı sıkı olanlar
bence spor yapmalısın çünkü hiç kadınsı değilsin dümdüzsün popon küçük. burada sana iyi diyenler sevgili bulamayan erkekler yakışıklı bir sevgili istiyorsan spor yap
Kadınsı olup olmadığımı sormamıştım ama yorumun için teşekkürler
ben iyiliğin için söylüyorum hepimizde kusur var. bende zamanında burun estetiği oldum ve her sene jawline dolgusu yaptırıyorum kadınlar bayılıyor. sporda yapıyorum. ben 107 kilodan 76 ya inmiştim o zamandan beri çikolata tüketmiyorum
Göbeğim var hem de Fiziğin çok kötü hiç kadınsı değil
Kadınsı olup olmadığımı sormadım zaten
Bel kalın göğüs tarafı yağlı kilo vermeniz lazım diye düşünüyorum. Bu sürede sıklaşmaniz gerekiyor
Bazı abaza erkekler ne lan öyle şaka gibiler.
Bence spor ve diyetle biraz daha verebilrsin kilo
Çekme içeri yavrum karnı rahat ol beyin kırılacak ayrıca spora ihtiyacın var popon yok belin ince değil :/
kolların kalın, bacakların kalın, göbeğin var bu açıdan fotoğraf çeken herkes zayıf görünür seksi olmaya çalışp seksi de olamamışsın tatlım:)
Ulan taş gibi karısın birinin kafasını atsam adamın kafası yarılır o derece neyin kilosundan bahsediyorsun Ayrıca ücret nedir efendim
Vücudun güzel ekmeği yarıya indir. Günde 8 bin adım at bir ayda süper bir vücuda kavuşursun
Yemek yemiyorum
İnsanlarla dalga geçme bence. Bu resimlerden sende gayet iyi olduğunu biliyorsun :)
Ailem iyi olduğumu düşünüyor ama bende fazlam olduğunu düşünüyorum. O sebeple sordum.
Gayet iyi.
Çekicilik var..
Çok zayıf olmakta iyi değil.
Bu nacizhane kendi fikrim katılmaya bilirsiniz.
abazalar world war z deki zombiler gibi mesaj kutuna saldırıyor şu an
Saldırıya uğramamak için mesaj kutum kapalı
Bencegayet güzel bir fizik ama sağlık açısından yapabilirsiniz
Bu yasina gore bence okadar iyi değil .
Benim 2cocugum var 36yasindayim senin vucutundan genc duruyor.
Hergun spor yapman lazim kos yuru evde hareketler yap
Spor kilo vermek değildir. Sağlıktır. Spor yapılmadan da kilo verilir.
bence gayet fit görünüyorsun, boyun kilon kaç ki?
Gayet İyisin 😊👍🏻 Spora İhtiyacın yok ama istiyorsan Yapabilirsin tabi
Sanki sen erkekleri delirtmek için fotoları atmış gibisin 😊
Evet özellikle bel bölgesinde fazlalık var ama verirsin bunları
Herkesin spora ihtiyacı vardır. Kilon ideal görünüyor
Vücudun bu haliyle bile harika ama sanki az daha karın bölgesi çalışırsan daha da incelersin
Fena değil bel biraz daha incele bilir kalça kısmı sporla biraz daha sıkılaşıp büyütüle bilir...
Ya kötü değil eyvallah ama spor yaparsan ciddi farkı sende görürsün
Yav ne kilosu ne sporu allsen. Gayet iyi güzel işte.
bence gayet fitsin ama sporu kesme derim eğer zeyıflamaya devam ediyosan
Spora değil kucağa ihtiyacın var sarılim mi 🥰😇
Kilo falan yok, gayet iyi.
Tek sorunun sıkılaşman ve antrenman yapman gerekir.
Gayet fitsin ama daha dolgun kalça istersen devam edebilirsin
Biraz göbüş var ama iyi görünüyorsun.
Herkesin spora ihtiyacı vardır.
Ihtiyacın var göbegin var ve belin kalın hatların dumduz bacağini büktügün için kalça toplu çıkmiş ama düz
Çok az daha çalışmanız lazım
Bacaklar gayet iyi kalınlık olarak. Bel biraz kalın bel kalça düz iniyor beli biraz inceltmek lazım.
Hemcinslerimiz neden kudurmuş bu kadar? Gayette güzelsin ihtiyacın yok aşkooo
Baya iddialı göğüslerin diriliği ve büyüklüğüyle beraber kalça sıkılığı ve tabii incelik
Korse takıp squat yapabilirsin hem çok tempolu bi spor da değil hem de belini inceltip poponu daha çok ortaya çıkarır
spor kilo vermek için yapılan bir şey değil bunu bir çoğumuz yasnlış biliyor vicudu daha sıkı ve fit olabilir bu sana bağlı
Tabiki buna siz karar vermelisiniz ama bence ince bel ve ince basen çalışmalısınız🙃
Balık burcu musunuz? bence öylesiniz. spora yapmalısınız.
Fiziğin iyi veya kötü diye spora ihtiyaç duymazsın ki herkesin her gün spora ihtiyacı vardır.
Kilon yerinde çekicilik yok spora ihtiyacına sen karar verirsin
bu daha çok vücudum var pozu
30 kilo vermen lazım şişmansın
Yeme bozukluğu var zaten +_+ ciddi değilsin dimi
20 kiloya düşersem pipetle beslenirim olmaz
var var; vücudun çok iğrenç duruyor.
Teşekkürler
yapmıssın zaten spor?
Yapmadım hiç
dogal halınse bu bence harıka
bukadar belli etme
Spora herkesin ihtiyacı var -_-