Spor Yüzme kursu için 350 TL çok mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar birebir almak istiyorum hızlı öğrenmek istiyorum. 350 tl fazla mı sizce? Kaç saatte öğrenirim Güncellemeler+1 yıl Saatlik ücret arkadaşlar Yüzme kursu için 350 TL çok mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok ne kelime, asiriiii fazlaaaAyagin yere degebildigi surece oyle bir havuzda kendin de ogrenirsinBence kendin ogren. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Su korkum var biraz :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiz bana 200 ver ben ogreteyim :DSaka bir yana hoca kadin olsun sonucta heryerini tutcak etcek falanDikkat et. Yorumla Soran +1 yıl Evet evet kadın Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. komple ders ücreti ise bedava. seanslık ise çok bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saatlik kımple olsa keşke Yorumla scorpion026 +1 yıl bence çok Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Saati mi 350 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet havuz parasıyla birlikte Antalya ds Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Çok Yorumla Soran +1 yıl 5-6 yerle konuştum hepsi böyle Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Ne diyim o hâlde gidicem mecbur Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl saatlik ise fazla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet saatlil özel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cok ne kelime, asiriiii fazlaaa
Ayagin yere degebildigi surece oyle bir havuzda kendin de ogrenirsin
Bence kendin ogren.
Su korkum var biraz :(
Kiz bana 200 ver ben ogreteyim :D
Saka bir yana hoca kadin olsun sonucta heryerini tutcak etcek falan
Dikkat et.
Evet evet kadın
komple ders ücreti ise bedava. seanslık ise çok bence