Spor Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt taraflarında spor salonu önerisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Beylikdüzü Avcılar Esenyurt taraflarında spor salonu önerir misiniz Güncellemeler+1 yıl Herkes niye bu kadar mal Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt taraflarında spor salonu önerisi olan var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Esenyurtta Mehter çeşme tarafında görmüştüm ama daha önce gitmedim.Birde Marmara parkın olerisinde Avcolara tam gitmeden bir amv gibi bir yer vardı orada spor salonu var yanlış görmediysem 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. Beylikdüzü avcılar Esenyurt …Bermuda şeytan üçgeni gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakın olsak birlikte giderdik benim gittiğim spor salonuna Mecidiyeköyde 0 0 Yorumla
_Küheylan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen sana 😊 0 0 Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Pelikan AVM içinde var oraya bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gittin mi daha önce iyi miydi Yorumla sertyrock +1 yıl Ben gitmedim spor salonu olayına sıcak bakmıyorum neyse beni boş ver giden arkadaşlar oldu iyi temiz diyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Esenyurtta Mehter çeşme tarafında görmüştüm ama daha önce gitmedim.
Birde Marmara parkın olerisinde Avcolara tam gitmeden bir amv gibi bir yer vardı orada spor salonu var yanlış görmediysem
Beylikdüzü avcılar Esenyurt …Bermuda şeytan üçgeni gibi
Kesinlikle
Yakın olsak birlikte giderdik benim gittiğim spor salonuna Mecidiyeköyde
Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen sana 😊
Pelikan AVM içinde var oraya bak
Gittin mi daha önce iyi miydi
Ben gitmedim spor salonu olayına sıcak bakmıyorum neyse beni boş ver giden arkadaşlar oldu iyi temiz diyorlar
Gungoren olsaydi onerebilirdim
yok maalesef
Beraber gidelimm
Sabah yürüyüşe çıksak ya?:)