Satılır hemde deli gibi bahçesine koymak isteyen evine almak isteyen çok olur diye düşünüyorum ama internet sitesinde trendyolda iyi reklam yapmak lazım
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Trendyol değil de böyle letgo ya koymak istedim. Valla sana da yapip hediye etmek isterim güzel yorumun mutlu etti beni 😄
Bir tane Bench press sehpası düşün. Bench , squat , overhead press yapabileceğin hemde makra sistemi sayesinde sırt ve arka kol fa çalışacağın bir alet. Toplamda 10-15 farklı hareket ve ayarlanabilir bir sehpası olacak örnek düz durus 45 derece açı 90 derece acısı olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Satılır hemde deli gibi bahçesine koymak isteyen evine almak isteyen çok olur diye düşünüyorum ama internet sitesinde trendyolda iyi reklam yapmak lazım
Trendyol değil de böyle letgo ya koymak istedim.
Valla sana da yapip hediye etmek isterim güzel yorumun mutlu etti beni 😄
Teşekkür ederim söylemeniz en az hediye etmeniz kadar mutlu etti iyi satışlar dilerim o zaman 😊
Rica ederim ben teşekkür ederim :)
Henüz daha yapmadım ama en sondaki resimdeki aleti ben yaptım nasıl sence yorumlar misin
En son derken?
Ah pardon aynı soruyu bir kere daha sormuştum onda daha fazla resim eklemiştim sandım ki o soru bu 😄
Yaratıcı bir fikir.. Girişiminizi tebrik ederim..
Çok teşekkür ederim.
Peki sen böyle bir aletle spor yapar misin
Kendi yaptığınız ürünü de paylaşın, güzel görünüyor.
Onu paylaşmak istemedim hocam
Fikir olurdu diye.
Şahsen merak ettim.
On numara demir aletlerdem daha iyi bide millet ahşap sağlıklı diye alır bence
ABİİİ bir satılırr varya ;_;
Ciddi misin
vallaha çok tatlııı
Hayır kanka
Neden
Yaparsan alırım bak ama ban fazla ekipman gerek
Tamam
Yaparım ama plaksiz
satarsın
3-5 bin arası satmayı düşünüyorum.
1 lira maliyeti olsa
normal
Fiyat ne kadar?
Orjinal demir 7-8-10-30 bin TL arası.
Ben yaparsam Bench press ve makara sistemli 3-5 bin arası satarim
Fotoğraftakinin aynısından mi?
Bir tane Bench press sehpası düşün.
Bench , squat , overhead press yapabileceğin hemde makra sistemi sayesinde sırt ve arka kol fa çalışacağın bir alet.
Toplamda 10-15 farklı hareket ve ayarlanabilir bir sehpası olacak örnek düz durus 45 derece açı 90 derece acısı olacak.
knk yap çok iyi gözüküyor
Evde ahşaptan Bench press yaptım duruyor
eline sağlık
Evet kar edersin bence guzel bir seye benziyor.
Uygun maliyet verirsen satarsin
Güzel bence yap satılır
iyi para eder
Cidden