El becerim var çok şükür birşeyler yapabiliyorum hemde anlıyorum. Bu tarz Spor ürünleri yapmayı düşünüyorum sizce para kazanır mıyım? 2000-3000 arası

El becerim var çok şükür birşeyler yapabiliyorum hemde anlıyorum. Bu tarz Spor ürünleri yapmayı düşünüyorum sizce para kazanır mıyım? 2000-3000 arası

Eğer kendinize güveniyorsanız neden olmasın emsalleri dünya para bunların benimde aklımda aksiyon kameralarının mountlarını üretme fikri var hem Türkiye'de bulunmuyor hemde aşırı pahalı ürünler bakalım...
Bunlar fabrikasyon şeyler, üretirken hiç zorlanmıyorlar bile. Ama tabii ki sizde el emeği olarak bişeyler yapıp satabilirsiniz. Her ne kadar satmak istediğiniz fiyatı düşürmeye çalışmak isteselerse de yine size küçük de olsa bişeyler kalır herhalde..
Cevap
5Cevap
Yalnız kaynağının çok sağlam olması lazım herkesin yapabileceği bir şey değil. İyi bir argon kaynağı makinesi lazım sana.
Elektrot kaynağı olmaz mı
Sağlam bir şekilde tutmaz çünkü o demir sürekli baskıya maruz kalacağı için kopma ihtimali yüksek olur.
Denemekten zarar gelmez bakarsın ekmeğin burdadır başarılar diliyorum
Kazanırsın. Ucuza kaliteli şeyler imal edersen her türlü satar, kâr elde edersin.
Demirini kendin yap git bir döşemeciye kaplamasını yapsın çok temiz para
Kaplamayı kendim yapabiliyorum
O zaman daha iyi senin işin
Tek eksiğim bir tane kaynak makinesi lazım bana
Daha iyisini yapabilirsin
Böyle maliyetin üzerine kar bıraksa bana ayda 2-3 tane satsam tanesi 2000-4000 arası başka bişey istemem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?