Spor En iyisi ve hangi ÝÖNDEN? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Forvet bazında sadece? İlhan MANSIZ Ümit KARAN Fatih TEKKE Tuncay ŞANLI Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En iyisi ve hangi ÝÖNDEN? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Tuncay şanlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi yönden peki
BRAD-PITT Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ümit karan 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Diğerlerinden farkı ne ki en büyük özelliği hani mesela Yorumla BRAD-PITT +1 yıl Görev adamı mesela futbolcuların çoğu dandik ama şampiyon yapmaya çalışması galatasarayı istese gider Yorumla Soran +1 yıl Ama İlhan da öyle ve hırsliydi aynı durum fatih içinde geçerli deyilmiydi 🤔 Yorumla BRAD-PITT +1 yıl O şanssızdı biraz ama devam etti onu seçtim dediklerinizde tabiki saglam Yorumla Soran +1 yıl Dogru eyv 😊 Yorumla BRAD-PITT +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Hicbirini tanimiyorum :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel Yorumla denklem2a +1 yıl O yuzden oy veremedim ya la 😅 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tuncay ŞANLI 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi sebepten dolayı Peki diğerlerinden farkı ne Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tuncay şanlı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tuncay şanlı
Hangi yönden peki
Ümit karan
Diğerlerinden farkı ne ki en büyük özelliği hani mesela
Görev adamı mesela futbolcuların çoğu dandik ama şampiyon yapmaya çalışması galatasarayı istese gider
Ama İlhan da öyle ve hırsliydi aynı durum fatih içinde geçerli deyilmiydi 🤔
O şanssızdı biraz ama devam etti onu seçtim dediklerinizde tabiki saglam
Dogru eyv 😊
Teşekkür ederim
Hicbirini tanimiyorum :/
O da güzel
O yuzden oy veremedim ya la 😅
Tuncay ŞANLI
Hangi sebepten dolayı Peki diğerlerinden farkı ne
Tuncay şanlı.
İlhan
Fatih>Tuncay