Yazıldım ama ayda 725 TL ödeyeceğim yanii 6 ay falan gitmeyi düşünüyorum. Sizce evde yapsaydım daha mı iyiydi?

Yazıldım ama ayda 725 TL ödeyeceğim yanii 6 ay falan gitmeyi düşünüyorum. Sizce evde yapsaydım daha mı iyiydi?

Belediyenin spor tesisleri var istediğin zaman gidip istediğin kadar kalabiliyorsun gündüz 15 tl akşam 70 tl aylık ayrıca seninle ilgileniyorlar da bu tarz şeylerden faydalanmak varken çok fazla para götüren şeyleri gereksiz buluyorum başvurmam
Bence enayilik değil. İlgilerş ve hijyeni bunu hakediyor. Enayilik olduğunu düşünerek başka bir spor salonuna gitmiştim inan 1 ayı zor bitirdim. Hem gelen insanlar vizyonsuz ve temizliğine dikkat etmiyor yol geçen hanı gibi. Hemde havadar değil aletler kötü vs vs. Kendine yaptığın yatırımlar için olan harcamaların gözüne gelmesin
Yani. Bende saçımı sarı yaptırıyorum mesela ooo o kuaföre o kadar para verilir mi diyolar. Dandik yerlere gidiyolar vs çok saçma ya kendinden önemli ne var boşversene
seksi vücuda harcayacağın her kuruş değer. mesela ben 6 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. baya paralar döktüm bu işe emek verdim şimdi para karşılığı zengin kadınlara gidiyorum. mesela bir tane evli kadın var her gittiğimde 1 saat için bana 2500 tl veriyor bende ev alcam kendime yaşlanmadan
MacFit gereksiz overrated bir gym zinciri hocalar falan dahil olsa neyse diyicem ama ekstra para istiyorlar ve ortam belirli saatlerde çok kalabalık bence zincir olmayan ufak butik tarzı salonlar daha iyi
Cevap
58Cevap
Bence biraz fazla olmuş
Artık her sey internetre mevcut youtube de bir cok spor hocasi var vucudu daha iyi calistiran videolar cekiyor. Ozel bir hocayla. calismadiktan sonra yuruyus bandinda gidip yurumek bana akillica gelmiyor
Nasil spor yapmak istedigine bagli. Plates lastigi topu isini gorur ya da bi tane agirlik
Değil tabiki, günümüzde oldukça ucuz.
Devamlılık sağlamazsan enayiliktir. Çoğu 1 hafta gider sonra bırakır
Rica ederim 🍷
ayda 10 ders reformer özel ders alıyorum pt'den bu kadar ödemiyorum.
bana fazla geldi bilemedim
bana da fazla geldi ama çevrede başka düzgün yok maalesef :(
havuz falan varsa bir yere kadar anlarım. ama kadın olarak haklısınız eli yüzü düzgün mekan arıyoruz
Bütçene göre fazla mı uygun mu sen karar vermelisin. Büyük, geniş, zincir, spa, saunalı, havuzlu spor kompleksleri her zaman çok daha iyidir.
MacFit yerine başka bir spor salonuna da yazılabilirdin aylık 300 400 TL'ye ama neyse hayırlısı olsun inşallah verdiğin paralara değer
725 tlyi bana verseydin ben senin personel treynırın hatta konteynırın bile olurdum.
Çok pahalı, en son yıllık üyelik yapmıştım 1200₺ye.
:'))
Parana yazık onun yarısını bana ver sana bı proggam yaparım daha. karli çıkarsın
İşte bütün aletler köpeğin olsun oglimm
gözlemlediklerime dayanarak söylüyorum oraya gelenlerin %86'si kız kesmeye tavlamaya geliyor kızlar da kaslı zengin koca düşer mi misali geriye kalan %14'lük kesim ciddi ciddi spor için geliyor gerisini sen düşün:)
6 aylık spor param olması dışında bir sorun yok aidklsda
Oraya gidince otomatik mi vücudun gelişiyor? Şakasınız cidden
Bu kadar para verdiğine göre.
Macfitt ne ara o kadar pahalı oldu yav ayrıca 6 aylık daha uygun diye biliyordum hatta bir yıllık ondan da uygun
Gelir durumun iyiyse sıkinti etme ama normal duzeydeyse ozmn brz pahalı. daha ucuz spor salonlarına tercih edebikirsin ya da evde de sporunu yapabilirsin bu sana kalmış bşy. onemli olan senin nkdr spor yapma istedigin olduguna baglı sporu her şekilde de yapabilirsin illaki spor salonuna gitme şartı yok spor yapmak icin
Evet bu paraya çok lüks otellerin spor salonları da var. Üstelik macfit artık cidden çok baydı. Hocaları ayrı bir abaza, gelenler ayrı bir abaza oldu. Kırsal bölgelerdeki macfitler daha kötü.
Biraz tuzlu olmuş yahu gerçi hoş MacFit salonları gerçekten çok iyi ama içerisi artık tinder gibi hele akşamları eyvah eyvah spor yapamıyorsun bir yerde artık eski halini kaybetti macfit
Sağlık için gideceksin sorun yok da arkadaşlar demek ki durumu yerinde verebiliyor napalim fit vücutlar diyelim:)
Ankara 'da 350-450 arasınsa yazdığın süreye göre değişiyor. Aylık bile 600. Yani gereğinden fazla olmuş.
ben yıllık 2.600 verdim şimdi değişmiştir gerçi ama kapalı açık yüzme havuzu kocaman bir fitness salonu ve bir sürü aktivitesi var
Benim aylık 290 liraydı aylar önce yazıldım yıllık şeklinde o yüzden öyle uygundu ama 290 olmasına rağmen pahalı diye bıraktım 😁
O kadar verince mecbur spor yaparsın daha iyi bence
Sonuçta spor salonundan olan malzemelerin çoğu evinde yok. Enayilik yapmış olmuyosun. Sağlığın için spor şart
Biraz pahalı olmuş sanki. Ama evde yapacağına orada yapman çok daha iyi sanki
yok tabiki iyi yapmışsın bende diyetisyenin olurum :)
Vakit ayırabiliyorsan ve ufak agırlıkların varsa evde yapmalısın kardo doğru beslenme ve ufak agırlıklar fit ve sıkı bir vücut için yeterli hatta çok fazla... 🥂
Eskiden 6 ay 600 liraydı ah ah zaman... Tam olarak ne yapmak istediğine bağlı ev mi spor salonu sorusu aslında
725 aylık fazlaymış eğer disiplinliysen evde yap bende spor eğitmeniyim
direnç bandı kullanabilirsin veya dumbell
Ben macfite 6 aylık üyelikte aylık 170 ödüyordum 2021 sonunda
vay be 8 ayda zam zam zamcık yapmışlar ablası takılma her şey süper :P
Oha aylık 725 ne... 6 aylık vs. Gibi alacağında kampanyalar olması lazım. Neden öyle almadın?
Bunlar cozutmuş... Ünlü marka ya hani. Normalde spor salonlarında hep böyle kampanyalar olur, olmalı.
Hangisine yazıldın ki? Aylığı 275 tl olan şubeleri var 🤔
büyükşehirde oturuyorum merkezde bile 350tl nasıl 725tl veriyorsunuz
ne kadar artmış çok şaşkınım
İstanbul’da çok ünlü bir otelin spor, spa, havuz ve masaj kullanımlı paketi yıllık 9750 TL ye aldım. Seninki biraz fazla olmuş
@Impaulse hayır değil, Pt ile çalışmak da çok efektif gelmiyor bana.
@Impaulse evet ama hiç bilgin olmasa bile sorun değil, atomu yeniden parçalamayacaksan doğru hareketler ve programı nasıl hazırlayacağın hakkında birçok döküman var.
Bende reformer pilatese gittim şimdi tekrar başlayacağım bende macfit düşündüm ama bilmiyorum esenyurtta her yerde spora gidilmez güzel kızım ben yolda bile bakıyorlar
zengin bi koca düşer belki
diye fakirlerin son parasını vermesi
düzenli gidersen neden enayilik olsun,
evde ne kadar faydası olacak bence iyi yapmıssın
Pp ye bayıldım
Evde olmuyor iyi olmuş yazilman
teşekkürler canım
Çok pahalı.
Daha ucuzu yok muydu..
Anladım
O zaman hiç aksatma
Yalnız 6 ay için gideceksen sadece boş ver gitme.
Bu salon işi süreklilik ister başladımın bırakamaman gerekir. Sadece 6 ay için deymez.
Eğer çok fitseniz gitmeyin. Diyet mekik yürüyüş de olur. Hem neden sadece 6 ay gideceksiniz
Macfit çok kalabalık artık sadece adı olan bir yer bence üstelik eskisi kadar da iyi değil. Enayilik gerçekten.
karılı oğlanlı karışıksaa pahalı
keşke bi parka gitseydn akk
oha evde yap daha iyi ya
valla ne bilim ya ama çok
Kullanacağın aletlere göre değişir. Hiç bi makineyi kullanmayıp sadece yürüyüş/koşu ve ağırlıksız çalışma yapacaksan bence bu konuyu bir daha düşün.
Ben spor salonlarına karşıyım
Cok fazla ben 300 tl ödüyorum aylik
Mac ten başka yer temizlemez zaten senii
Gelirine bağlı zorlamıyorsa sıkıntı yok
Paran varsa gayet güzel seçim
Evde yapmak zor ama pahalı burada macfit 300 aylık
725 TL çok ama çok bence
Daha uygun biyere gidebilirsin
Kendine yaptigin yatirim enayilik olmaz
Ben cevap vermiyorum..
Çüş enayinin önde gidenisin
Ben aylık 1,500 ödüyorum😄senin ucuzmuş
büyük enayilik
kalabalıktan dolayı muhtemelen gitmeyeceksin veya rahat etmeyeceksin. aylık oraya yazılmaktansa 30 derslik PT ayarlasan daha mantıklı olurdu
Zenginsen enayilik değil, fakirsen enayilik
spor salonları daha ucuz aslında..
Macfit için normal bir fiyat
Çok fazla kazıklamışlar sizi
500e terletirdim ben ne gerek var şimdi
300'e 90 - 60 - 90 yapardım
@dloohsouse fiyat kırma git başka yerde kur tezgahı
hadi 200 olsun
@dloohsouse ulan yıkarım bu tezgahı ekmeğime taş koma
@dloohsouse sanki dolandırıyosun beni gibiyim ama böyle kabul edesim geldi
yok be abi ne dolandırıcam öğrenciyim paraya ihtiyacım var zaten
@dloohsouse yaa baştan desene al şu 100 lira sok cebine goçum benim kendine tavuk döner ayran alırsın
Allah razı olsun abi tuttuğun altın olsun
@dloohsouse eyvallah ciğerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?