Sağlık Sizce ödemi bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Oturduğumda Yandan Ayaktayken Bu odemmi çünkü bi anda şişti spor vs yaptığım halde Sizce ödemi bu? Cevapla Ödeme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 36,9b cevap paylaştı. hayır kilo bu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öylemi üst göbek peki
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 87% 1 yıl Sağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Ödem olabilir ama sadece ödem de diyemeyiz, kilo vermen gerekiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyorum Yorumla
zekikızzz_ Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. Ödem olduğunu düşünmüyorum ama sen öyle düşünüyorsan bı kaç gün diyet yap şu an diyette olmasan bile hemen gider ödem 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 945 cevap paylaştı. Elbette ödem vardır ama bunun tamamına ödem dersek allah bizi çarpar 0 0 Yorumla
Sismanciyim Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 961 cevap paylaştı. Keşke spor yapıp zayıflamaya çalışmasan göbek candır olmazsa olmaz bence ani kilo mu aldın 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı. Cok tatlı bir göbeğin var odemden fazlası:) ama gider sorun etme 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tesekur ederim hemcinslerim bilr laf etmiş Yorumla Dubaiprensi 1 yıl Onlarda cekemezlik var. İyi bir şeyin hakkını vermeye çalışan sayısı cok az. Gerçekte beğense bile istemiyor Yorumla
çılgınpatatescik Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Ödemden çok tegl öncesi şişlik ve biraz yağ gibi. Sıkı bir diyetle 1 ayda bişeyi kalmaz gibi duruyor. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şu an reglim Yorumla
TerryJeffords Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Ödem evet onun için bol suyu daha çok tüket , gece pul biberli yoğurt ye 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kilo değildir degilmi Yorumla TerryJeffords 1 yıl Ödem + yağ var , eritmen gerek beslenmeni doğru yapman gerek simit hemen erimez. Yorumla Soran 1 yıl Tamam ödem çünkü şöyle üst karnım böyle değildi bi anda bu şekil olfu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ödem değildir kilon var gibi ama kötü durmuyor göbeğin nedense tatlı geldi bana 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya Allah aslına neresi tatlo Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben doktorum ödem göremedim orada 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ust göbeğim böyle değildi ama bi anda bu şekilde oldu 2 3 hafta icinde Yorumla Ankaraninbeyazi 1 yıl Bilemem ki Yorumla Soran 1 yıl Üst göbekte ödem var mı şu ilk olan Yorumla Ankaraninbeyazi 1 yıl Yok işte Yorumla Soran 1 yıl E ama spor yaptığım halde böyle oldu Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 42 , eic 79% 1 yıl Ödem diye kandırma. kendini yağ i. lop pop yag 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kandırmıyorum Zaten ama üst karnından bahsediyorum Yorumla TantuniSultanSülüman 1 yıl Oturunca 3 kat oluyorsun. dinlenmeye atmış kabarmış mayalı. hmur misali Yorumla Soran 1 yıl 3 kat olmuyorum Yorumla
Kedøannesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ödem değil yağ kütlesi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama ust jarnim bohkr degildi Yorumla Kedøannesi 1 yıl Ödem de olabilir ama ödem geçici bir şey ve bu kadar olmaz Yorumla Soran 1 yıl Ama üst karnım böyle değildi ya Ve spor yaparmen bu akdar yag olur mu yaparkende Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 860 cevap paylaştı. odem degil onun adi iskembe 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Sağlık konusunda 461 cevap paylaştı. Ne ödemi be şişmansın yağ o da 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ama üst karnım oyle değildi Yorumla Soran 1 yıl Ve çokmu sismanim Yorumla ateslialper06 1 yıl Boyun kilon kaç Yorumla Soran 1 yıl 177 108 Yorumla Soran 1 yıl Bacaktan kilom Yorumla ateslialper06 1 yıl Yuh tabi ki kilolusun bacım ne ödemi ya Yorumla Soran 1 yıl Zaten kiloluyum ama kiloyu bacaktan aldım yani bakakaldım aşırı kalın normalde karnım vs bu akdar degildi Yorumla ateslialper06 1 yıl Bacakldın nasıl ki at görelim Yorumla Soran 1 yıl 85cm felan işte teki Yorumla ateslialper06 1 yıl Merak ettim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ekmek hamuru zannettim mk nasi poz koydun 😅😅🤣😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Iğrenç duruyor dehilmi Cevap sahibi 1 yıl Genelden gormediigimiz icin bu sekilde hos degil tabi Soran 1 yıl Gerçekte dahada iğrenç ama spor yapıyordum ve bi anda bu şekilde oldu Cevap sahibi 1 yıl Boy kilo ne. Soran 1 yıl 177 109 Cevap sahibi 1 yıl Oo boyda varmis 80 e bile dussen harika olur. Boydan foton yok mu Soran 1 yıl Yok
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ödem böyle olmaz 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kiloda var biliyorum ama spor yaptığım halde bu hale geldi üst taraf Yorumla Atesmavi99 1 yıl Yemene içmebe dikkst ediyor musuj Yorumla Soran 1 yıl Evet çok az yiyorum yemin ederim Yorumla Atesmavi99 1 yıl Ozaman biraz agur calıs ve kardiyoya önem ver Yorumla Soran 1 yıl Ağır çalışıyordum kardiyo yapmıyordum şimdi yürüyüşte yapmaya basladim Yorumla Atesmavi99 1 yıl İyi iyi böyle istikrarlı devam azim önemli Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yağdan 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama bi anda oldu ve sporda yapıyordum oysa ve çokmu kötü duruyor Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl İyi durmuyor yani Yorumla Soran 1 yıl Üst göbeğim çok büyük dehilmk Yorumla
_Rulingg_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Adam akıllı atsana karalamadan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz ozaman yakınlarım anlar Yorumla
Atesliboyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Kg kaç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 108 Yorumla Atesliboyy 1 yıl İyi Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. kılo işte ne odemı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Göbek çıkmış 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Göbekmi yoksa odemi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göbek ödem bacakta anlarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hayır kilo bu
Öylemi üst göbek peki
Ödem olabilir ama sadece ödem de diyemeyiz, kilo vermen gerekiyor
Evet biliyorum
Ödem olduğunu düşünmüyorum ama sen öyle düşünüyorsan bı kaç gün diyet yap şu an diyette olmasan bile hemen gider ödem
Elbette ödem vardır ama bunun tamamına ödem dersek allah bizi çarpar
Keşke spor yapıp zayıflamaya çalışmasan göbek candır olmazsa olmaz bence ani kilo mu aldın
Cok tatlı bir göbeğin var odemden fazlası:) ama gider sorun etme
Tesekur ederim hemcinslerim bilr laf etmiş
Onlarda cekemezlik var. İyi bir şeyin hakkını vermeye çalışan sayısı cok az. Gerçekte beğense bile istemiyor
Ödemden çok tegl öncesi şişlik ve biraz yağ gibi. Sıkı bir diyetle 1 ayda bişeyi kalmaz gibi duruyor.
Şu an reglim
Ödem evet onun için bol suyu daha çok tüket , gece pul biberli yoğurt ye
Kilo değildir degilmi
Ödem + yağ var , eritmen gerek beslenmeni doğru yapman gerek simit hemen erimez.
Tamam ödem çünkü şöyle üst karnım böyle değildi bi anda bu şekil olfu
Ödem değildir kilon var gibi ama kötü durmuyor göbeğin nedense tatlı geldi bana
Ya Allah aslına neresi tatlo
Ben doktorum ödem göremedim orada
Ust göbeğim böyle değildi ama bi anda bu şekilde oldu 2 3 hafta icinde
Bilemem ki
Üst göbekte ödem var mı şu ilk olan
Yok işte
E ama spor yaptığım halde böyle oldu
Ödem diye kandırma. kendini yağ i. lop pop yag
Kandırmıyorum Zaten ama üst karnından bahsediyorum
Oturunca 3 kat oluyorsun. dinlenmeye atmış kabarmış mayalı. hmur misali
3 kat olmuyorum
Ödem değil yağ kütlesi
Ama ust jarnim bohkr degildi
Ödem de olabilir ama ödem geçici bir şey ve bu kadar olmaz
Ama üst karnım böyle değildi ya Ve spor yaparmen bu akdar yag olur mu yaparkende
odem degil onun adi iskembe
Ne ödemi be şişmansın yağ o da
Ama üst karnım oyle değildi
Ve çokmu sismanim
Boyun kilon kaç
177 108
Bacaktan kilom
Yuh tabi ki kilolusun bacım ne ödemi ya
Zaten kiloluyum ama kiloyu bacaktan aldım yani bakakaldım aşırı kalın normalde karnım vs bu akdar degildi
Bacakldın nasıl ki at görelim
85cm felan işte teki
Merak ettim
Ekmek hamuru zannettim mk nasi poz koydun 😅😅🤣😂
Iğrenç duruyor dehilmi
Genelden gormediigimiz icin bu sekilde hos degil tabi
Gerçekte dahada iğrenç ama spor yapıyordum ve bi anda bu şekilde oldu
Boy kilo ne.
177 109
Oo boyda varmis 80 e bile dussen harika olur. Boydan foton yok mu
Yok
Çok ödem gibi durmuyor bence