Spor Hiç spor yapmamış kaslarını geliştirmemiş erkek-erkekler sizce itici midir? İsimsizprensesss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatında hiç bir sporla uğraşmamış kas vücut yapmamış erkekler sizce itici mi ve bunu bir erkekte eksiklik olarak görür müsünüz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hiç spor yapmamış kaslarını geliştirmemiş erkek-erkekler sizce itici midir? Cevapla Erkek Soruları Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Spor dediğin şey illa salona gidip halter kaldırmak demek değildir ama evinde de insan 1 litrelik su alıp en azından kaldırır. ☺️ 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl O erkek 1 litre kaldırıyorsa görünmesin gözüme sdfsffghhg Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Ahaha ya onu mecazen söyledim Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Değil ama pazarda üç beş torba da taşıyamıcak kadar kötüyse olmaaaz annem olmmmaaazz 1 11 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Haha ya sanki bilerek söyledin bu yorumu. erkek arkadaşım var benim ve pazar poşeti olarak her iki kolu da dolu dolu toplam 13-14 kilo anca taşıyabiliyor Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl yani bir kolunda 8 diğer kolunda 8 kilo falan anca. bu az mı sence mesela bir erkek için? Yorumla Junİchi +1 yıl İyi iyi olur gibi zamanla alışır Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Biz bile taşıyoz dünya şey yeri geliyor valla Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Sen mesela her şikşi kolunda dolu dolu en fazla kaç kilo alışveriş poşeti taşıyabilirsin tahminin? Yorumla Junİchi +1 yıl çok taşıyamıyom ya. pazar arabası almamak için direniyorum :'( alışmak lazım Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl pazar arabası tam birr işkence zaten ya... egzersiz yapıp kollarını güçlendirmeyi denemedin mi hiç faydası olur mutlaka poşet taşımaya? Yorumla Junİchi +1 yıl sıkıntı kol güçsüzlüğüm değil ELİMİ KESİYO POŞETLER Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl o zaman sorun değil ya alışırsın tatlım Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Kolların güçlü öyleyse Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Bende o da yok Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kas yapıp proteın tozu , besin besin diye ortalıkta dolanan erkeklerden daha iyidir 3 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Spor yapiyorum kasliyim. Fizigimi begeniyorum. Yapmamis olanda itici degil bence 1 0 Yorumla
Gece_aşkı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Hard mi seviyorsun 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl evet Yorumla Gece_aşkı +1 yıl Kasli erkek olmali hayatinda.. bende skinny vucut seviyorum altimda ezilsin istiyorum Yorumla
Byy_Güçlüü Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kaslıyım ama aşırı değil. Hani o balonlardan değil. İyi midir sence hafif kas fit vücut 0 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl İdeal Yorumla Byy_Güçlüü +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl neden Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Spor yapmayan insanla kafasını kültürünü geliştirmemiş insan aynıdır boş Yorumla
hakantrnxx Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Niye itici olsun, herkes spor yapmak zorunda mı? 1 3 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Güç kuvvet? Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Yanımdaki erkek bi zahmet benden güçlü olsun değil mi? Yorumla hakantrnxx +1 yıl Olsun 👍 Yorumla
yarenysl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Adam olsun yeter 3 1 Yorumla bilinmeyen1990 +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Değildir
Spor dediğin şey illa salona gidip halter kaldırmak demek değildir ama evinde de insan 1 litrelik su alıp en azından kaldırır. ☺️
O erkek 1 litre kaldırıyorsa görünmesin gözüme sdfsffghhg
Ahaha ya onu mecazen söyledim
Değil ama pazarda üç beş torba da taşıyamıcak kadar kötüyse olmaaaz annem olmmmaaazz
Haha ya sanki bilerek söyledin bu yorumu. erkek arkadaşım var benim ve pazar poşeti olarak her iki kolu da dolu dolu toplam 13-14 kilo anca taşıyabiliyor
yani bir kolunda 8 diğer kolunda 8 kilo falan anca. bu az mı sence mesela bir erkek için?
İyi iyi olur gibi zamanla alışır
Biz bile taşıyoz dünya şey yeri geliyor valla
Sen mesela her şikşi kolunda dolu dolu en fazla kaç kilo alışveriş poşeti taşıyabilirsin tahminin?
çok taşıyamıyom ya. pazar arabası almamak için direniyorum :'( alışmak lazım
pazar arabası tam birr işkence zaten ya... egzersiz yapıp kollarını güçlendirmeyi denemedin mi hiç faydası olur mutlaka poşet taşımaya?
sıkıntı kol güçsüzlüğüm değil ELİMİ KESİYO POŞETLER
o zaman sorun değil ya alışırsın tatlım
Kolların güçlü öyleyse
Bende o da yok
Kas yapıp proteın tozu , besin besin diye ortalıkta dolanan erkeklerden daha iyidir
Spor yapiyorum kasliyim. Fizigimi begeniyorum. Yapmamis olanda itici degil bence
Hard mi seviyorsun
evet
Kasli erkek olmali hayatinda.. bende skinny vucut seviyorum altimda ezilsin istiyorum
Erkek dedğin biraz kaslı olmalı
Kaslıyım ama aşırı değil. Hani o balonlardan değil. İyi midir sence hafif kas fit vücut
İdeal
Teşekkürler
Bu yüzden spora başladım
Evet
neden
Spor yapmayan insanla kafasını kültürünü geliştirmemiş insan aynıdır boş
Niye itici olsun, herkes spor yapmak zorunda mı?
Güç kuvvet?
Yanımdaki erkek bi zahmet benden güçlü olsun değil mi?
Olsun 👍
Adam olsun yeter
Aynen
Çekici olur kendimden biliyorum
İtici erkek dediğin güçlü olur 💪💪
Yanii