3 saniye plank bile duramıyorum sizce 1 haftaya toplar miyim eskiden çok yapardım ve çoğu hareketi yapabilrdim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 hafta sonra tamamen olmaz ama düzelmeye başlar
3güne toparlarsın da 3dk plank çok iyi bir rakam sıcak duşlar kasları gevşetir 😉
Max Şu an 10 saniye durabilirim dkcjzja normalde 1 dk durabilirdim rahat
Doğrudur dediğim gibi sıcak duş al bol bol 3güne geçer
Sabah öğle akşam sürekli yap ne kadar çok yaparsan o kadar çabuk toplarsın. Ben ilk başladığımda zayıf olmama rağmen 40 saniye zor durdum daha sonra 3 dakikaya kadar çıkardım. tamamen standart yap boş verirsen kaslar tembelleşir.
Kollarım çok güçsüz hep öyleydi cozemedkm o sorunu ama yaptıkça bisiler zamanla düzelmeye basliyodu
Normal ilk başlarda zorlanman çoğu erkek bile yapamıyor zor bir spor
Kilo vermek için yapıyorum ben şahsen 10 kilo bendim yavaş yavaş spor yaparak ve cokmedim hiç bi şekilde çoğu kiloda bacakta basenden gitti ve Şu an full karin çalışmaya calisiyorum😂var bi 10 kilolucugumuz daha
Yerken aklın nerdeydi. d
Yemedim ilaçlardan aldim
Ne ilacı?
2 sene önce yumurtaliklarimda kist vardi 1 sene yaklaşık tedavi gordum ve 1 senedir de parça parça zayıflamaya calisiyorum
Anladım geçmiş olsun verirsin inş kilolarını biran önce. d
Geçti geçti işte surunuyorux kendimizce sıkı olarak kilo vermeye calisiyorum
Ben 15 dakika durduğum gün tamamdır dicem
Ben 15 dk dursam adımı chloe ting yaparim
3 güne toplarsın tam mod olmak için 1 hafta falan
Çoktandır yapmıyorum spor kendimi topladım bugün başladım bakalım
iyi antrenmanlar dilerim spor iyidir
Chloe ting yapıyorum valla çok zorladı ama
Ďaha öncede denemiştim biraz ama hel bırakmıştım bu sefer bırakmayiyacam okullar açılana kadar
dilediğin bir görünüme kavuşursun inşallah bende ağırlık basmaya devam 10 15 kg almam şart oldu
Şu an benim en az 10 kilo vermem şart cunkj eski halimden biliyorum ama sıkı bi şekilde vermem lazkm işte eskidende istemesemde sıkıldım yüzdüzüm icin ama çok zayıftım Şu an tam tersi
sadece chloe ting yaparak olmaz yuruse çıkabilirsin yuremek bacaklarıda zayıflatır tecrube konusuyor
Yapıyorum ya zaten aktif bi hayatım vsr bisi yapmasam bile en kotu günlük 10 bin adımım cikar
Diyette var
karbonhidrat ağırlıklı beslenme protein vs al zaten aktifsin bir zaman sonra sertleşirsin
Sıkı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum yani amacım sıkı olmak karnım popom sert olsun istiyorum bide kolum ince dkfnnzan
o kadar da sert popo güzel duracagini sanmiyorum benim için böyle ama genitiğini de bilmediğim icin bir şey diyemicem kol için dambıl olabilir ama
Haftaya ağırlık eklerim belki ama. sian ağırlık için fazla hamim eskiden yaptığımda böyle bi haftada skendimi psikolojik olarak sıkı hissediyorum ya sertlik dediğim taş gibi değilde off böyle şey gibj değil ama taş gibide değil tam ortası djfxksk
Şu an ölçüleri aldim bakalım haftaya pazartesi bi hedefinde var ulaşmayı planlıyorum basende pek umudum yok ama belden vermem gereken çok
en iyisini yapiyosun en azından vucudunu taniyorsan yaparsın zaten kafana takılan sorular varsa yanıtlayabilirim spor yap iyidir dilediğin kivama kavustugun zaman yine konusuruz sksnsjsnsjs saka saka iyi forumlar
evet olcu almadan baslanmaz zaten
Zayıf degilim ama işte sürünüyoruz bir şekil xjcjsjfj ac kalarak kilo vermekte idtemem
benim gibi sıcak bir iklimde yasiyorsan daha hızlı verirsin sicak sehirde yasamakta buna katki sagliyor
Nerde yaşıyon
Antalya sen
Urfa djgjxs
olacağı varmış owjwbwisnsh
Hedefimi kendi ölçülerini bi kağıda yazdım diğer pazartesi bakcam umarim ulasirim
ozelden veya burdan yazabilirsin yardımcı olurum
göçtün traktör lasitiğine benzediği için mi
Yooo karin için rmrkdjw
göbeğin neden çoook büyük
Sen sor diye Allah Allah kiloluyum sorun mu var
afrikadaki çocuklar snein yüzünden ölüyor bacım
Yediğim için değil ilaçlardan dolayı kilo aldjm ben başka canım saçma konuşacaksan engelliyim abicim ne dersin
spor ve diyetisyene gitmek aklına gelmiyor mu
Abicim bak 10 kilo kendi başıma verdim zaten vermem gereken 10 kilo daha var kendim yapabiliyorum demi bunu
3.5 günde hallolur