Tek el şınava geçiş yapabilirsin, bir elin belinde olacak ayaklarını geniş açarak tek elle şınav çekeceksin fiziğine baktığımda yapabileceğini düşünüyorum. Buna 2-3 ay yoğunlaşırsan her antrenman tekrarlarını arttırmaya çalışırsan itiş kasların level atlar diye düşünüyorum.
Kanka tek el şınav 1. Si, 2. Si dips, 3. Su archer push up, 4. Su pliometrik şınav, bunları 4 er setten göğüs antrenmanında uygula bölgesel çalışıyorsan. En sona da normal şınav ekleyerek göğsünü iyice patlatabilirsin. Ben de hep vücut ağırlığı ile çalıştım hiç ağırlık kullanmadım. En çok verim aldıklarım bunlar
Vücut agirligi ya da bir çift dambil ile evde yapılan egzersizler ile göğüs asla büyümez kardeş. Yüksek kilolar ile bench press girmen lazım daha doğrusu sart.. aslinda ben boksorum vücut gelistirmeci değilim lakin yıllarca kas enerji gibi konular üzerine araştırmalar yaptım içerikler okudum. Diğer söylemler tamamen hayal ürünü zaten bu işler evde ya da vücut ağırlığı ile yapılabilecek şeyler olsaydı sokakta herkes arnold gibi gezerdi.
Millette alta yazmış onu yap bu hareketi yap şu videoyu izle falan diye salondaki adamlar bilmiyor sanki o hareketleri yapmayı ya da video izlemeyi. Adamlar can veriyor inim inim inliyor ağırlıkların altında 😄
Haklısın knk bende vücut ağırlı ve dumbell 2 tane 5 kiloluk bırde the challenge programı var onların videolarını ızleyıp öyle yapıyorum beraber sert dumanlar karın kol omuz için ama göğüs adetken ıstedığım gıbı şınav çeşitleri vs denıyorum olmuyor
Sıkıntı yok senin alt yapın var. Gücün de var öyle görünüyor yolun yarısını geçmişsin zaten bu saatten sonra haftalık salon programı uygulayıp bench press, cable crossover, deadlift gibi etkili hareketler ve beslenme düzeni ile çok rahat istediğin vücudu yaparsın.
Dostum "Diamond Push Up" hareketini evde basit bir şekilde uygulayabilirsin. Adını internet tarayıcında aratarak daha detaylı bilgi alabilirsin. Göğüs ve triceps çalıştırıyor bu arada.