Horoz Dövüşü, iki horoz arasındaki kavgaya dayanan bir çeşit spor türü. Horoz Dövüşü ABD ve birçok Avrupa ülkesinde yasa dışı olarak yapılmaktadır

Horoz Dövüşü, iki horoz arasındaki kavgaya dayanan bir çeşit spor türü. Horoz Dövüşü ABD ve birçok Avrupa ülkesinde yasa dışı olarak yapılmaktadır
Zamanında bir kardesimde vardı Hint horozu ona gitmiştim onun tarlada atış yapmaya oturduk takılıyoruz dayının teki geldi sende Hint varmış dedi kapistiralimmi eleman dedi abi benim horoz ara cins p.. c horoz küçük bu dedi benimkide küçük dedi bak horozuna bir şey okursa karismam falan kaptı geldi horozu eleman yan yana salmak yetti gelen horo baya iri idi gogus le. qyakla vurup bizimkinin horoUnu arıyor deviroyordu ufaklık bacak arasından girip büyüğün gözünü çıkardı.. izlemesi falan vahşice bu şekilde bir olaya denk geldim sadece.
Horoz köpek farketmez, hayvan kavgasının insan bedenine hiçbir faydası olmadığı gibi bu bir spor sayılmaz. Ayrıca normal boksada karşıyım ben, dayak yemek ya da dayak atmak bana göre spor olamaz.
Ne horoz ne civciv bu hayvanları para kazanmak ugruna soytarıya ceviriyorlar sinir oluyorm ya
Bende suskun çiçeğin
Hayır ya bence spor olarak sayılmamalı ve çok kötü bir şey
💗
Cevap
19Cevap
bu bir spor değil hayvanların kullanıldığı her şeye karşıyım
Sporun amacı daha sağlıklı bir hayattır. Horoz dövüşünün sağlığa yararı nedir? İçindeki canavarı zavallı hayvanlar üzerinde göstermekten başka?
haklısınız
bence horoz dövüşü bir spor değil hayvanlara işkencedir
evet doğru
Seni ağzını yesinler
Bende vardı bir tane Hint Horozu köydeki bütün horozların içinden geçiyordu bütün tavukları sahiplenmişti kendine harem kurmuştu resmen. Diğer horozları öldürecek diye herkes şikayet ediyordu sattım.
Bana göre değil bebeğim
♥
Spor kısmı nerede onu anlamadım hayvanları dovusturuyolar da spor olan yer neresi
Tabikide hayır böyle spor mu olur resmen vahşet bu
Matadorluk - boğa koşu festivali gibi şeyler ne kadar sporsa bunlar da o kadar spordur.
Bizim ülkemizdede yapılıyor. İyi paralar dönüyor.
Ben istemem
Saçmalıktan başka bir şey değil
Horoz dövüşü ve spor?
Horoz dövüşü spor değildir.
Aşağılıkca buluyorum. Böyle spor olmaz!
Bu kesinlikle bir spor değil, hayvan işkencesi…
Bu bı spor değil hayvanlara eziyet sadece.
Yaptıranların Allah belasını versin.
hayvanlara kıyamam
hayır
İzlemesi guzel olur
Hayır
Benim hindi var erkek onlar sger bunlari
katliamdır
Istemem
izlemeyi tercih ederim
hayır
istemem
istemem