Lucas Torreira'nın maliyeti: 4 yıl sözleşme, 6 milyon Euro bonservis, 2.7milyon Euro maaş.
Dries Mertens'in maliyeti: 1+1 yıllık sözleşme, 1 milyon 100 bin Euro imza parası, 2 milyon 900 bin Euro maaş.

Lucas Torreira'nın maliyeti: 4 yıl sözleşme, 6 milyon Euro bonservis, 2.7milyon Euro maaş.
Dries Mertens'in maliyeti: 1+1 yıllık sözleşme, 1 milyon 100 bin Euro imza parası, 2 milyon 900 bin Euro maaş.

Mertens transferini daha makul buldum şahsen.
Kısa vadeli sözleşmelerde oyuncular genellikle daha yüksek maaşlar talep ediyor bu nedenle 3 milyon Euro'ya yakın fiyat istemesini ve almasını tuhaf karşılamadım ve başarılı olabilir diye düşünüyorum.
Lucas transferine ben herkes gibi çok olumlu bakamıyorum yani belkide beni yanıltır ve başarılı olur ancak ben başarılı olacağını düşünmüyorum. Torreira'nın kariyerine bakıp şu takımlarda oynamış genç vs gibi argümanlarla çok iyi transfer olduğu iddia ediliyor ancak Arsenal gibi kulüpte kaç yıldır Elneny dahi banko oynayabilmişken kendisini ısrarla beğenmeyip farklı takımlara kiraladıkları ve kiralama sonucunda gittiği hiçbir takımda onu takımına katma çabasında bulunmadığını göz önüne alırsak çok da başarılı bir kariyeri yok gibi duruyor.
Cevap
19Cevap
İyi transferler başarılı olurlar
mertens'in 1.1 euro da imza ücreti var. 1 yıllık maaliyeti 4 milyon. yaş 35 yolun yarısı, diyor dante.
avrupa'da bir kulüp bu paraları verir mi? vermez.
hadi geçmiş olsun
😂😂😂😂
torriradan her şey çıkabilir çok izlemiş sayılmam. ancak mertensi uzun yıllar izledim takip ettim. sadece yaşı fazla iyi bir profesyonel ise bize çok yararı olur
Muhteşem transferler
Mertens 35 yaşında. Bilemiyorum. 4 milyon euro ve 35 yaşında Mertens, para çöpe gitmezse iyi.
Torreira iyi bir transfer gibi görünüyor.
Önümüze gelen takıma 3 taneden az atarsak transfer diye saymam gelen oyuncuları
Başarılı olurlar umarım ama umrunda değil Beşiktaş umrumda
Maliyetleri çok fazla inşallah aldıkları paranın hakkını verirler
Stoper lazım takıma
Gelirler, yedek kulübesinde oturur parayı alır giderler.
Ligdeki bu kalitede transferleri yapabilecek tek takım... Farkını konuşturdu yine
Maliyetler çok martens ilk sene toplamda 4 milyon Euro kazanacak 35 yaşında
İyi transferler umarım tutar
Çok başarılı transferler
çok iyi transferler..
Mertens harika
Söğüşşşşşşşşşş
Sanpiyon GS
Harika transferler
Muazzam transferler.
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?