26 yaşındaki 6 numara oyuncusu Torreira, şimdiden diğer rakipleri kıskandırdı. Siz de iyi transfer olduğunu düşünüyor musunuz?

26 yaşındaki 6 numara oyuncusu Torreira, şimdiden diğer rakipleri kıskandırdı. Siz de iyi transfer olduğunu düşünüyor musunuz?
Hayır bence iyi transfer değil! Galatasaray'ın orta sahasına melo, fernando, gustavo veya josef de souza tipinde güçlü fizikli en az 1.80-1.85'lik iyi top kullanan bir adam lazımdı! Ehhhh lucas toreira'da bir ngolo kante olmadığına göre bence galatasaray'ın ihtiyacı olacak kriterde bir oyuncu değil! Ama bakıyorum herkes arsenal'dan transfer edildiği için adamı göklere çıkartıyor. Eğer bu adam o kadar iyi olsaydı 2 sene önce atletico madrid satın alma opsiyonunu kullanırdı veya fiorentina bonservisini alırdı.
Galatasaray'a transfer olmak üzere değil!
O artık resmi olarak Galatasaray'ın futbolcusu, sözleşmeyi imzaladı.
Türkiye ye muhteşem bir transfer geldi. Harika bir haber.
Bu adam yeni bir Melo olabilir. 6 Numara ve tam bir çakal! Türkiye de çok büyük işler yapacak.
valla ben Fenerbahçeliyim ve kıskandım :D hayırlı olsun
Ayyy allah başka dert vermesin :(
Bende Shamrock taraftarıyım <3
www.youtube.com/watch</a>
Cevap
27Cevap
iyi transfer
Sadece Torreira değil, Dries Mertens ve Alexis Sánchez de an meselesi diyorlar.
Patron çıldırdı :)
Evet kıskandıracak türden bir oyuncu boyuna göre iyi işler çıkarıyor. Premier lig görmüş bir oyuncu ve yaşı genç. Bu sezon için ligin en değerlisi.
Galatasaraylı olduğum için demiyorum, oyuncu ciddi anlamda savaşçı. Bana Melo'yu andırıyor ve üstelik genç.
kiskananlar formasini alip evde kimse gormedigi zamanlarda giyip fotograf cekilsinler :)
ben Fenerliyim kıskandım valla :D
Galatasaray'a seviye atlatır net.
Aranan kan bulundu der, susarım.
katılıyorum, orta sahayı dert etmez artık GS.
Adamın duruşunda hayır yok iyi bir şey olsa Atletico fiorentina ya da arsenal bırakır mı 😂😂
Bu adam bu yaşta bu fiyata Türkiye'ye geliyorsa onda sorun vardır.
orta saha seçeneklerimiz bollaşıyor taylan ve berkandan kurtuluyoruz :D
@TauredKraliçesi dostumuz yeni bir Melo demiş ama daha çok bir emre belözoğlu olur oyuncu bir Melo sertliğinde box to box bir yapıda deği... Lig için muhteşem bir ortasahamız var fakat seneye avrupaya gider iken box to box oyunuxu lazım
Galatasaray yaptıysa iyidir
iyi transfer. GS camiasına hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederiz
En sonunda guzel bir iş yaptilar.
evet GS camiasına hayırlı olsun. Dursun Özbek ilaç oldu
Çok iyi transfer olur
Dursun Özbek iyi hamleler yaptı
Yeni Melo olur Net!!
Mükemmel adam
katılıyorum, Dursun Özbek akıllılık yaptı
Herhalde yine Fener şampiyon olamayacak :D
Çoook kiskandik.. Kim bu oyuncu?
Rentegarcı gibi durmuş
Eskiden çok iyidi bakalım neler katacak size
başarılı bir transfer olacak..
Pazar günü akşam iniyor 💛❤️
GS camiasına hayırlı olsun iyi transfer
Eyvallah kanka
Özelliği ne?
Kendisi 6 numara, önlibero. Top kapma yeteneği ileri düzeyde. Çalışkan bir oyuncu. Hızlı hücum sağlıyor.
Efsane transfer
Yicemm
Kıskanmak anlamsız
Eser geçer
Düşünmüyorum
Bakalım görelim
Güzel transfer
Sadece adı güzel
Aynen öyle
İnşallah tutar
Fazlasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?