Dünyanın en kaliteli liglerinden Premier Lig bugün 22.00 Crystal Palace vs Arsenal maçıyla başlıyor. Sizce kim kazanır? Siz ligi takip ediyor musunuz. Favoriniz kim?

Dünyanın en kaliteli liglerinden Premier Lig bugün 22.00 Crystal Palace vs Arsenal maçıyla başlıyor. Sizce kim kazanır? Siz ligi takip ediyor musunuz. Favoriniz kim?
Bu sene Arsenal'den çok şey bekliyorum. Hazırlık maçlarında çok hazır görüntüler verdiler, özellikle Chelsea ve Sevilla maçlarında Müthiş oynadılar. Bugünde c. palaca karşısında bana göre rahat kazandılar.
Ama City ve Liverpool olduğu yerde şampiyon olmaları çok zor.
Favorim Liverpool.
Dediğin gibi city ve live varken zor
Cevap
15Cevap
Takip ediyorum premir ligde favoirim Manchester united
Bir zamanlar takip ediyordum. Arsenal'liyim. O zamanlar Mesut Özil, Giroud, Alexis Sanchez falan vardı
Mesut Özil deme bize :D
2-0 yenilmiş Crsytal Place özellikle evinde crystal place güzel oynuyordu Zaha diye bir futbolcu var Efsane manyak gibi ya Zaha bence Tottenham a yakısır
beklenen bi skordu biraz
Açıkçası ben Arsenal’i cok iyi birtakım olduğunu düşünmüyorum Ama iyi birtakım biliyorum
Evett geçen sene ki şampiyonluk maçı efsaneydi İlkay Gündoğan Güneş gibi doğru oyuna sonradan girip 😍😍
Benim City'ci gelmiş <3 :D
kaliteli futbolun adresi
Arsenal jesusu aldı bu maçı alabilir ama c. palace de Diri takım belli olmaz favorim tabikide Liverpool FC 😎
Liverpool bu sene fena olacak gibi. Arsenal alır bence de.
Manchester City'in kadrosu çok güçlü, Haaland falan un gibi elerler. Favorim City.
bendensin
Çok maç izlemiyorum ama United’ı hep sevmişimdir. :)
Güzel tercih
manchester ın kırmızı tarafı..
şımarmadan önce liverpool du..
Favorim ManU...
Bence arsenal yener
Ben de öyle düşünüyorum
Takip ediyorum evet
favoriniz kim ligden
<3 Kral
Arsenal yemeyeli
arsenal alır bence
Her zaman Manchester City tabi ki.