Yeni adıyla Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu yarın itibariyle başlıyor. Açılış maçı yarın Trabzonspor ile Antalyaspor maçı ile olacak. Maç 21:00’da oynanacak. Yeni sezon maçlarını takip etmeyi düşünüyor musunuz? Sizce nasıl bir yıl olacak?

Yeni adıyla Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu yarın itibariyle başlıyor. Açılış maçı yarın Trabzonspor ile Antalyaspor maçı ile olacak. Maç 21:00’da oynanacak. Yeni sezon maçlarını takip etmeyi düşünüyor musunuz? Sizce nasıl bir yıl olacak?

Pek vaktim olmuyor kral ya. Besiktaşımın maçlarını izlemek isterim ama tabi ki. Fikstüre de baktım.
Evet yayıncı kurulusun internetten izleme paketi aldım. Heyecanla bekliyorum Fener ve Galatasaray maçlarının sıkı takipçisi olacam. İngiltere Liginide izlemedenyapamayız tabii birde Şampiyonlar Ligi var 😂
Cevap
28Cevap
Hayır izlemiyorum 2018 den sonra takibi bıraktım futbolu
bein sports u yeniledim
geçen sene sadece Galatasaray maçlarını almıştım bu sene tüm maçları aldım
güzel bir sezon olacak ve yine Galatasaray şampiyon olacak
İzleyeceğim lakin istemeye istemeye. Şampiyonluk priminin Avrupa liginde 2 galibiyet gelirine eşit olduğu bir ligden kalite bekleyerek hem de..
Galatasarayın maçlarını takip etmeye çalışırım
Maçları izlerim çünkü maçlardan guzel para kazanıyorum
Ligimiz ne kadar kötü olsa da her zaman izlemeye hazırız
Tabiki.
en tuhafida benim icin ne olacak biliyormusunuz? Ilk askim olan kiside süper ligde bu sene 😩
Uydu alıcısı siparişimizi verdik ama daha gelip kurmadılar. Kısmet olursa izleyeceğiz.
Tuttuğum takım izlenir
İndirim çeki falan da verirler artık çok saçma
Futbol izlemiyorum pek dostum
Kocaelispor olsa izlerdim
Ara ara izlerim. Heyecanı ve tadı yok ligin hiç
Beinsportsum yok :( Edemem :(
Genel de izlemem. anca sonuçlara bakarım.
Hayır. En son 2009 da izlemiştim galiba
Korsan izlemeye devam..
Eski heyecanı kalmadı ki tr liginin
Özledik başlasın
Sadece tutugum takimı izlerim
sonuçları takıp eder özetlere bakar geçerim
O sene bu sene😂😂😂
Sevmem
Maç izlemiyorum
evet izliyecemmm
Yaşasın İP tv
Hayır.