Kaslı kadınları çok fit buluyorum ve ben de öyle olmak istiyorum ama daha fazla şişirme erkek gibi olursun diyenler var. sizce yeterli mi bu kadarı?

Kaslı kadınları çok fit buluyorum ve ben de öyle olmak istiyorum ama daha fazla şişirme erkek gibi olursun diyenler var. sizce yeterli mi bu kadarı?
Birilerini dövmek niyetin yoksa gerek yok bence😂 Erkek gözüyle kaslı kadınlar biraz itici oluyor. Fit olmak her zaman iyidir. Bence mevcut hali koruman daha güzel ve çekici görünmeni sağlar. Yarışmalara katılmak gibi başka bir niyetin varsa, o başka..😜
Bacak bel iyi gibi ki bacak biraz daha kas ister gibi ben bisikletçi olduğum için bana yetersiz gelio biraz bacak genelde ama iyisin kaldı ki kola devam kollar zayıf duruyor 😉
Omuz kol karın çizgileri çabuk belli ıluyor özellikle reformer da öneririm 😉
Cevap
101Cevap
Biraz kol biraz omuz gerekiyor gibi. Ayrıca karın çizgilerini de eklemeliyiz..
Erkek gibi şişirmek kolay degil ve cok uzun süre emek isteyen bir iş kaslanabilirsin zaten doğal yolla ve beslenmene dikkat ederek sadece bi yere kadar kaslanabilirsin
Resme bakarsak kol kasın yok ve kafınların testosteron seviyesi bir bebek kadar olduğunu düsünürsek extra takviye almadan ve kadınlsrsa kolay kolay vücut kas adalet büyümez korkma sporunu yap...
Abla sen bence biraz kilo al onları kas yap popon kalçan bi bacağın ortaya çıksın öyle daha seksi olursun gibi geldi
Genel olarak vücudunda kas az gibi duruyor
InBody ölçümü yaptirabilirsen daha güzel olur
Bence biraz kas yapman gerekiyor
Kolların, yanlarda duran ve ucunda el organı olan yapılardır. Sanırım sana kol diye başka bir şey öğretmişler.
Kol kası yok ki yaomaya devam edesin üflesen uçacan canın bile yok ne demeye spor yapiyon sen
Sen o salona spora değil foto çekip gösteriş yapmaya gitmişsin. Fotografta öylesine bir delil varki gözden kaçırmışsın.
Kadın dediğinde kas kütlesine ihtiyaç yok. Vücüt sıkı olsun, sarkma ve selülit olmasın, vücut kitle indeksi normal degerlerde olsun yeter.
erkek dediğin de karın kaslı, kol kaslı, iri yapılı, esmer olmalı
@xPsychopath erke tabi az cok kaslı olmalı fakat fazla kat kutlesi de saglik acisindan cok iyi birsey degil. Sarisin esmer konusu cok ayri bir mevzu😄
biraz daha belirginleşirse güzel olur btriceps çalışırsan hem önden cok fırlamaz kol kasın eşit olur
Biraz kol kası iyi olur, basit hareketler zaten. 3 hareket ile 2 ay içinde hemen belirginleşir.
Şu an öyle aman aman bir kol kasın yok. Biraz olduktan sonra bırakabilirsin evet fazlası kötü durabilir çünkü
kol kasına dair hiçbir gelişim göremiyorum parçalanmamış bile kolların biceps triceps hiç görünen bir şey yok
Foto gerçekse, kol kasın belli olmuyor bebek. Ama vücudun çok iyi. Biraz zayıfsın bu arada bayılırım ;)
sen buna kas mı diyorsun daha çiğsin spagetti gibi kolların
Sende kas diye bir şey yok iskeletör gibi kollar bence kadına yakışmaz böyle kal :D
Kol kası gören varsa nerede olduğunu banda göstersin :))))))))))
Ben kol kası göremedim hafif belirgin olsun istiyosan devam et
Bu fotoğraf çok kötü niye koydunki , daha güzel bir fotoğraf koymalısın bu ilgi çekmez
kollarından başka her yerin net görünüyo
amaç ne anlayamadım savsafvsadvas
ben kas falan göremedim ama , kasa iyimiş. güzel formda tutmuşşun.
Kanka
spor nankördür. Özellikle badi. Tavsiyem bu şeklini koru. Süpersin
Böyle muhteşemsin efsanesin İnan fazlası bence bozar artık
Sende kol yok yap gitsin
Istesemde erkek gibi olamazsın
Sen komple yapmaya devam et 10kms rüzgarda uçup gideceksin sjnsns
abla fitsin bence formunu korumaya devam et.
Çalış ama aşırı belirgin olacak düzeyde değil, şuanki görüntü gayet hoş ve güzel duruyor kadınlarda kaslı bi görünüm itici geliyor bana
Kas göremedim ama böyle iyisin işte daha ne istiyorsun🙄
Kendi bedenin icin başkasından akıl almaya ihtiyacın yok. Fiziğin iyi.
Kol kası nerde? Bi şeyin yeterli olması için önce biraz olması gerekmez mi?
Kolların yandayken serbest halde bi de sıkarak kasılmış halde göstermen lazım bu poz ile kol kasın belli olmuyor
Başkasının fotosunu kullanmaya ne meraklısınız Allah’ın özgüvensizleri
Bir kadının cok kaslı olması ıtıcı gelır bır erkegın de abartılı kaslı olması ıtıcı gelır bence ne demek, ne anlatmak istedigimi anlayacaksındır diye ümit ediyorum, başarılar.
Fiziğine biraz daha fazlası iyi gidecektir. Çok ince gözüküyor.
Kolların ince zaten. Kas yapma fazla. Böyle iyi.👍☺
Kol kası için bu resmi buraya koymadığına yemin edebilirim
Bu kol kasının olmadığı before fotoğrafı sanırım :D
Biraz daha devam edersen patlayabilir yeterli bence😄
Kol kası mı var? Görünmüyor hatta aksine aşırı zayıf
Siz hiç kas yapmasanız çok mu bencilce konuşmuş olurum 🤗
Kas göremedim ama kilodun ıslanmış belli oluyor. :)
Vücudun gayet güzel görünüyor bunu korumalısın bence
Ölçülerin ne peki
Kadınlarda aşırı kas güzel durmuyor ama normal bir vücut geliştirme yerindedir
Hangi kol kasından bahsediyorsun
Devam et. Zaten ortada kas filan görünmüyor
Kollarin kasli mi ki? 🙄
Çok kaslısın zaten abla daha fazla şişirme
Reklam kuşağına geçtik.
Off kol kaslara bak
yok ki kol kasın
Kollarınız resimden çok zayıf gözüküyor
Çok belli değil kol kası biraz daha olabilir