Delireceğim arkadaşlar valla ya. Bu duruma ne yapılır yıldım gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok normal, insanın kendine rutin bir davranış kazandırması ve gayet güzel bir faaliyet. Sen belkide spor salonunda bir çok kız görüyor diye kıskanıyorsun ve bahane üretiyorsun. Adam sporunu yapsın, ne güzel işte. Senin olacak sonuçta o erkek, bunun seni mutlu etmesi lazım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi adamın spor geçmişi var belli fire verirse devamı gelir. Dinlenme gününü gereksiz uzatırsa gelişimi aksar motivasyonu düşer. Buluşma saatinizi spora göre ayarlamakta sıkıntı yok örneğin bu arkadaş müzik kursuna gitsene ya bugün gitme ille şu saatte mi buluşalım diyeceksin? İkiniz güzelce anlaşın ikiniz için de uygun olan zamanlarda buluşun beraber takılın birbirinizi sevin. Her durumda boş çene çıkartmayın anasını satim herkes de ayrılmaya bahane buluyor yeni trend heralde.
00 Yorumla
+1 yılNormal bir şey adamın hakkı istemiyorsan ayrılırsın o da senden daha iyisini bulur yoluna bakar sen yapsan böyle bir şeyi kendinde hlak olarak görürken ona gelince böyle hakkı yok diyorsun bu türk kızına sığar mı evet sıpar türk kızı bunu yapar senden daha iyisini bulur dedim de hepiniz aynı malınn ürünüsünüz sen gitsen başkası gelse aynısını yapacak zaten
00 Yorumla
Ben de erkek arkadaşın gibiyim her şeyi spor saatime göre ayarlarım. Spor yaptığımız zaman salgılanan dopamini insanlar salgılatmıyor antidepresan gibi ve vücuda verdiği rahatlık, spor yapmayan biri yapmayınca birkaç gün içinde kaslarının iç içe geçmiş olduğunu hissetme durumunu anlayamıyor. Saygı duy bence bu duruma
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
69Cevap
- Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılSporcu erkeklere ayak uydurmak o kadar da zor olmamalı sonucta herkesin günlük mesguliyetleri olabiliyor aktivitelerine daha destekleyici bir tavır takınabilirsn bence
11 Yorumla- +1 yıl
Süpersin :)
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılProfesyonel sporcu mu ne bu? Sadece ağırlık çalışıyorsa haftada 3 gün gitse yeter.
00 Yorumla
+1 yılSpor yaparken salgılanan hormonlar mutluluğu doğrudan etkilediği için bağımlısı olmuş. O mutluluğunun üstüne mutluluk katarsan, çok güzel olur aslında. Sorun çıkarmak yerine ona daha güzel şeyler kat.
60 Yorumla
+1 yılPara vermiş spor salonuna, kendine ne zaman rahat olursa o zaman yapıyor sporunu. Onun özeline ve alanına karışmamanız gerek. Siz de onun gibi yapın, mesela görüş günlerinizden birini kuaför günü yapın, her defa, ayda 1, ya arkadaş günü yapın haftada 1. O sizi beklesin. Eğer size, sizin kendi alanınıza saygısı varsa, sizi üzmez, yapma demez. Yok eğer buluşalım gitme, neden gidiyorsun, seni mi beklemeliyim derse, narsist bir kişiliği vardır. Sizin ona göre plan yapmanızı ister, sizin planlarınıza uymaz.
111 Yorumla- +1 yıl
Ablam ne yazmışsın ya tam mahalle de laklak yapanlar gibi maşallah
- +1 yıl
@DuygusalSertMAN Psikoloji açıdan yanaşdım, kardeşim. Mahallede laklak yapılır ama hepsi boş olur🙂🤗
- +1 yıl
Senin dolu olduğunu anladım canım 😉
- +1 yıl
@DuygusalSertMAN sağolasın
- +1 yıl
Rica ederim 😉
- +1 yıl
Sizin gibi anlayışlı, mütevazi aynı zamanda mahalle ağzıyla laklak edebilecek bir insan olsun isterdim hayatımda..
- +1 yıl
@FreshManN olum neden gömmeye çalışayım neden sulanayım sen niye maydanoz oldun onu anlamadım at kafası
- +1 yıl
abisi boş adamsın yazma
Tâbi ki normal. Spor yapan biri olarak bunu söylüyorum. Spor aşktır ve saati, yapılan zaman, verilen emek önemlidir. Ayrıca çocuk belli ki sağlığına, vücuduna dikkat ediyor ve disiplinli biri. Daha ne istiyorsun? Herşeyi sana göre ayarlayamaz ki... Herkesin kendine ait bir düzeni var sonuçta. Sen kuaförden randevu aldığını düşün ve onu iptal et de benimle buluş dedi. Makyaj da yapmanı istemiyor... Rahatsız olmaz mısın? Randevunu iptal eder misin aşk için? Güzelliğinden vazgeçer misin?
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan rahatsız olmak daha garip olmuş hayatına sporu sokabilmis ve bir rutin halinde devam etmek istiyor olması çok daha iyi benim gözümde. Sen de o spor yaptığı esnada farklı şeyler yaparsın kendine vakit ayırırsın bunda kötü bir durum göremedim 🙃🙃
00 YorumlaBelki çok öfkeli birisidir ve bu öfkesini spor da atmak istiyordur aslında iyi bir şey bende aynı şekilde saatimi ayarlayıp dışarı çıkıyorum sabah 10:30 geç kahvaltı yaparsam da 11:30 gibi başlıyorum 1,5 saat sürüyor duş da 10 dk sonra saçımı yapıyorum arkadaşımın çalıştığı yere gidip çıkana kadar bekliyorum çıkınca ona eve kadar eşlik ediyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılAdama helal olsun. Sevgilisi için kendinden sağlığından rutininden ödün vermiyor. Eğilip bükülmüyor. Hayatına biri girdi diye düzenini dağıtmıyor. Bence bu onun duruş sahibi biri olduğunu gösterir saygı duymak gerek.
10 Yorumla
+1 yılDışardan bakıldığında sen haklısın gibi duruyor ama derin düşününce öyle değil.
Adam spor yapmayı seviyor hayatını bi kıza adamak yerine kendine vakit ayırarak geçiriyor. Hepimizin önceliği kendi hayatımız.10 YorumlaSanki sabahtan akşama kadar sporda mk. Günde en fazla gidip gelmesi, beslenmesi vs 3 saatini alır o da sana mı denk geliyor?
328 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Aynen öyle haklı
- +1 yıl
Harbiden ben spor yapiyordum, kısa sürüyor bütün gününü almıyor ki
- +1 yıl
İyi diyorsun da. Belki öğleden sonra gidiyordur? Hem öğleden sonra hemde evine uzaksa gitmesi gelmesi 1 saat desen 3 saatte sporu desen 4 saat öğleden sonra gittiğine göre akşam 7 den önce işi bitmiyor belki? Hadi taş çatlasa 5.30 6 olsun. Ee? Belki kız gündüzleri müsait oluyor? Bu ihtimalleri hiç düşündün mü Zeki adam :)
- +1 yıl
Hayır bıraksın demiyorum. Uyku saatlerini düzene soksun o zaman. Ben de spor salonuna gittiğim zamanlar uyku düzenimi erkene almıştım geç yatmıyordum. O da öyle yapabilir
- +1 yıl
Öğren gidiyor olabilir ama belki sabah falan gidiyor, ya da işine göre ayarlamistir zamanını. Geç uyuyosa düzeltmesi tabii ki iyi olur ama muhtemelen öyle değil çünkü spor yapan kişi ya zengindir ya da çalışıyordur, zengin olan insanlar az olduğuna göre spor için besinlerini bir işte çalışarak alıyordur ve bir işte çalışıyorsa zaten uyku düzeni de yerindedir eğer gece işi yapmiyorsa ki bu ihtimal de düşük.
- +1 yıl
Kardeş sporla zenginliğin ney alakası var jdjdjcjdjc
- +1 yıl
Protein için diyorsan yine zenginlik değil bence
- +1 yıl
Kanka sporcuyum bende her gün et yiyorum zaten neredeyse tavuk yumurta et bu zenginlik değil
- +1 yıl
3.000 para mı
- +1 yıl
5.550
- +1 yıl
Kanka zaten Türkiye’de olmaz bu dediklerin. Ama bu normal yaşam standartıdır. Maalesef Türkiye’de para değil
- +1 yıl
Öyle olmadığını söylemedim, supplementler Amerika'da bedava resmen, et vs de öyle. Ama burada paramız değerli değil ve değersiz olan parayı da maalesef çok düşük miktarda kazanıyoruz, bu durumda aileler çocuğunun spora gitmesi için bu kadar az olan parasından çıkarıp veriri mi? Vermez, imkansız.
- +1 yıl
Konuyu çok alakasız bir şekilde bağladın. Spor salonu pahalı değil. Verebilir çoğu insan neredeyse. Belki senin bu dediğin şekilde beslenmiyor? Her şey olabilir. Et vs pahalı geç bu şekilde beslenmiyor olabilir. Yulaf ve yumurta da yiyordur bilemezsin veya protein tozu.
- +1 yıl
Zengin yapmaz yine de bu. Asgari ücret kazanıyor insanlar genellikle ama 10 bin kazananda var.
- +1 yıl
3 bin senin hesabın. Belki adam bu kadar harcamıyor?
- +1 yıl
Zengin değilim demedim. Bu zenginlik değil , normal yaşam standartı olmalı diyorum
- +1 yıl
😉
- +1 yıl
Ve bu sağlık için.
+1 yılSpor candır bar bar takılsa daha mı iyi birlikte gidin spora şahsen ben eşlik ederdim daha eğlenceli olur ben pilatese bile giderken düet ders yapan eşleri görüyordum ben çok güzel bir şey😉
00 Yorumla
+1 yılBiraz sabredip saygı duymalısın. Kendisi için yaptığı bir şey kişisel alanının farkında olmak gerek. Spor yapmak oksitosini arttırarak kişinin mutlu olmasını sağlar. Ona yaptığı spor hakkında sorular sor, nasıl geçtiğiyle ilgilen çok hoşuna gidecektir
00 Yorumla
+1 yılOnu ilk tanıdığında hangi özelliklerine aşık oldun bunu iyi düşün ve onu değiştirip kendi kafandaki erkek yapmaya çalışma uyum sağla eminim onun da sana uyum sağladığı konular oluyordur
00 Yorumlasaygı duymak zorundasın spor saglık icin aynı şekide işi yogunsa işine göre saat ayarlamak gerekir aynı sekilde seninde yaptıgın düzenli bir şey varsa o da saygı duymak zorunda
00 Yorumla
+1 yılhevesini alsın bırak zaman zaman birçok erkekte bu durum oluyor hevesini baltalarsan kötü durumlardan seni sorumlu tutar aranız daha çok bozulur
00 Yorumla
+1 yılSenin onun hayati değilsin
Hayatında bir parçasın
Kız gider kas kalır
Basssss
10 Yorumla
+1 yılCocuk iyi bsy yapiyor. Kendini gelistiriyor ve sen bundan rahatsizsin? 7/24 senle olamaz. Sacma sapan yerlerde dolanacagina spora gitsin iste
11 Yorumla
+1 yıl12 ay gm birlikte gittik bacak günlerimiz bile ayniydi neden beraber aktiviteniz yok birinizden birisi talep etmeliydi bunu sıkıldıysan ayrıl
00 YorumlaNormal spor yaptıgı ıcın hedeflerı var hem sana vakıt ayırıp Spor ve ılgını eksık etmıyosa sorun etme
00 YorumlaBir müddet için sesini çıkarma bunu sürekli sürdürmesi mümkün değil taş çatlasın 2 sene devam edebilir ondan sonra soğur ve bırakır
00 Yorumlaspor yapacaginm zaman buluşmaya bile gitmeyen ben 🤔😁
kişinin hayatı önce gelir sonra karşısındaki.00 YorumlaNormal, ben de öyleyim, spor yapamadığım gün ne iyi hissediyorum ne de buluşmaya gidecek heves olur, giden gitsin arkasından su dökerim
00 YorumlaBi anormallik yok. Düşünsene kendine bakmayan, alkol ile kafayı bozmuş, yararsız biri olduğunu.
10 Yorumla
+1 yılNormal beğenmiyorsan ayrıl adam senin için düzenini bozamaz
10 Yorumla
+1 yılBu arkadaş benim yakın arkadaşım berat olabilir mi adamla görüşemioz a q
10 YorumlaSporla kafayı bozan erkeklerin geneli öyle. Bir taraflarını şişirirken beyinlerini küçültüyorlar.
10 YorumlaSpor genelde akşam yapıldığı için müsait saat bulamaması normal
00 YorumlaSen de spora başla, sen de mutlu ve daha sağlıklı olursun hem ve erkek arkadaşında sevinir
00 YorumlaHahsgshs çok gülmek istemiyorum başıma falan gelir ama harbi komik işin zor valla
00 Yorumla
+1 yılBazı durumlar için fedakarlık göstermek gerek boşuna dememişler gülü seven dikenine katlanır diye😅
00 Yorumla
+1 yılNormal adam spor yapmayı seviyor sende saygı göster
00 YorumlaVallaha bende sporcuyum canim sporsuz hayat olmaz ama tabi abartmış erkek arkadaşınız
00 Yorumla
+1 yılBence normal. Ne var bunda. adam sporunu yapacak, sonra seninle bulusacak...
00 YorumlaDemekki spor yapmak adama senden daha çok keyif ve zevk veriyor ben burdan bu sonucu çıkardım😉
00 Yorumla
+1 yılİyide düzenini korumalı. Tabiki ona göre boş zamanlarını planlayıp senle buluşacak bunda garip olan ne var ki
00 Yorumla- Spor konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılOylesi daha iyi en azindan neye kafa ve beden yordugunu biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılNormal. Vir hedefi vardir, hayatini bu gedev çerçevesinde senkronize ediyordur
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz
00 Yorumlaberaber gidin spora, zaten ortak ilgi alanlarınız yoksa uzun sürmez o ilişki.
00 Yorumla
+1 yılNormal bence, bende spora gidiyorum spor disi vakit varda spor saatinde is yapmam
00 YorumlaEvet bende öyle yim 2 elim kanda olsa gene gıdıom erkek arkadaşını anlayabılıyorum ama sevgılımdende önde tutmam yanı okadarda degıl bence senı sevmiyor bi sporu sana tercıh edıyosa
00 YorumlaKafasını senle bozsa, elleteceksin sanki. Bırak adamı dumbellarıyla atsın enerjisini
00 Yorumla
+1 yılSen de her zaman müsait olma (olsan bile). Cepte görür seni yoksa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende işlerimi spora göre ayarlıyorum. Spor yapmazsam o gün vicdan azabı çekiyorum. Bu duyguyu sadece spor yapanlar bilir sanirim😀
10 Yorumla
+1 yılÇok normal bir şey bağımlılık yapıyor çünkü...
23 Yorumla- +1 yıl
Ben spora basladim kac defa ama bende boyle bir bagimlilik olmadi hemen biraktim. Taktik versene
- +1 yıl
Erkek olmanın avantajıda var testestron diye bir niğmet olduğu için sporda etkisini çok görüyoruz.
- +1 yıl
@Burakk38377 anladim sagol
+1 yılEvet çok normal çünkü spor da beslenme saati idman saati önemli
00 Yorumla
+1 yılBence hic normal degil sen onun icin oylesin2 birisin gibi.. en basit olayda bile seni boyle 2. Plana atiyorsa bundan hayir bekleme.. agirligini koy konus ya da yol ver gitsin kimse kabullenemez sahsen bende kabulenemeem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal. Seni hayatının merkezi yapsa asıl o zaman hoşuna gitmezdi ama sen bunun farkına bu kafayla varamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım ben seni kassız adonissiz baklavasız da beğeniyorum de 😂 ama yok o vücut yapıp seni terk edecek maalesef üzgünüm canım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona göre davran bu saatte olmaz kuafore gitcem falan de kaç ki o kovalasiin yüz verme
10 Yorumla
+1 yılHani normal bir şey bence de sanada biraz değer vermeli olmuyorsa ayrıl belki anlar hatasını
00 YorumlaNormal mı değil mi bilmiyorum ama erkek arkadaşım spora gitmek için buluşmayı kısa kestiği zamanlar da oldu ya da spor yüzünden geç geldiği zamanlar da oldu…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal alışmış spora saatini biliyo ona göre sanada zaman ayırıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce spor sonra sen demek. Önceliği spor sonra sen vs...
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormsl bir şey iş gibi düşün iş saatinde bulusamayacaksin
00 YorumlaVücut geliştirmeyse kendine aşık eden bir spor it kopuk olacağına spor yapsın o sporu kıskanıyorsan sende sıkıntı var demektir!!!
00 Yorumla
+1 yılO adama nikahı bas o adamdan zarar gelmez
Bence sen de onunla spor yapmaya çalış
Görürsün sana daha çok aşık olucak00 Yorumla
+1 yılSana daha ıyı gorunmeye calısıyordur, ortaya bırseyler cıkması ıcın duzenlı gitmesi lazım. Sıkma canını, sende yazıl oraya🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler Kaidnalr için spor yapmıyor maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkiyle aynı ama ben artık sorun etmiyorum her şeyi o planlıyor😂😂
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte, mis gibi vücudu olacak manitanın. Hiç buluşmuyor da değilmişsiniz, ağlama burada.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri